K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
-
Onayını alan herkesi tebrik ediyorum ve eşleriyle mutluluklar diliyorum şimdiden. Bir sorum olacak size benim nişanlımdan alacağım affidavit of support I-134 için iş yerinden bir mektup istendiği yazıyor, ancak anlamadığım pay stubs zaten bunları göstermiyor mu ? Nişanlım oldukça büyük bir firmada çalışıyor ve böyle bir mektup alması 1 ayı bulabilir oradan. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Sizler bunun için nasıl bir belge verdiniz ?
-
@crazycells @kewanee Bilgilendirme için teşekkür ederim. 8 aylık süre mi var hala inanamıyorum. Ben NOA2 de olduğumuzu düşünüyordum:( Şuan hayallerim alt üst oldu , beklemek berbat bir şey. Bir de görüşme de illaki nişan yüzüğü sertifikası mı isteniyor??? @misi-misiyos
-
Hayır sayın @goze istenmiyor öyle bir şart yok lakin ekstra kanıt olarak sunulması iyi olur tabiki.
-
@hagal belgeleri ne kadar kapsamli hazirlarsaniz, isiniz o kadar kolaylasir.
-
@goze merhaba. Hayir zorunluluk yok. Ben mulakata gittigimde evrak teslimi yaparken elimde ne tur iliskiyi kanit niteliginde belge oldugu soruldu. Ben tum belgeleri soyledigimde hepsine gerek olmadigi, sadece 4-5 adet fotograf, birkac sayfa whatsapp yazismasi ve sertifika yeterli geri kalani vermeyin dendi. Anladigim kadariyla cok fazla kanit belgesi istemiyorlar sureleri kisitli oldugu icin. Ama siz yine de elinizde olan herseyi gorusmeye goturun ne isteyecekleri belli olmaz.
-
@Rookie @misi-misiyos Bilgilendirme için tekrar çok teşekkürler.
-
@misi-misiyos Belirttiğin tüm dosyaları muhakkak hazırlayacağım. Haklısın , hiç belli olmaz ne olacağı. Çok teşekkürleeeeer
-
@goze rica ederim :) Bu surecte beklemek en zor kisim. Simdiden bolca sabir ve kolaylik dilerim.
-
Arkadaslar 1 haftadir Amerikadayim , evlilik icin gun aldik bir arkadasimiz aos Belgesi icin nufus Kayit ornegini ingilizceye Çevirin demisti. Nerede kullanilacak?
-
Sayın @özgür evet ben demiştim.Aos işlemlerinize başlarken gerekecek.Hayırlısı olsun ☺
-
@özgür K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
Arkadaslar 1 haftadir Amerikadayim , evlilik icin gun aldik bir arkadasimiz aos Belgesi icin nufus Kayit ornegini ingilizceye Çevirin demisti. Nerede kullanilacak?
Evet, AOS. Fakat o sureci suradan takip etmelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak -
Merhaba sorum olacaktı.Nişanlım geçen yıl mart ayında k1vize başvurusu yaptı ocakta mülakatım güzel geçti sadece bizden ek sponsor istediler o da son üç yıla ait vergi gelirinin iyi olması gerekiyor kefil olucak kişi var fakat 2018yılının geliri gideri eksik çıkıyor yetmiyor avukat kabul etmez demiş bir gönderip şansımızı denesek mi sizce
-
@lessani K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
Merhaba sorum olacaktı.Nişanlım geçen yıl mart ayında k1vize başvurusu yaptı ocakta mülakatım güzel geçti sadece bizden ek sponsor istediler o da son üç yıla ait vergi gelirinin iyi olması gerekiyor kefil olucak kişi var fakat 2018yılının geliri gideri eksik çıkıyor yetmiyor avukat kabul etmez demiş bir gönderip şansımızı denesek mi sizce
Gondermeyin, sansinizi denemenize gerek yok; cunku tamamen matematiksel bir hesap yapiyorlar. Su konuyu inceleyebilirsiniz:
Sponsorunuzun oradaki gelir sinirini gecmesi lazim.
-
@crazycells teşekkürler şu an hali hazırda kimse yok ek sponsor artık belli ücret karşılığında olabilecek kişilere bakacağız sanırım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Başka bir yolu var mıdır ?
-
Selam arkadaşlar Amerika orlandoya geldim evlilik işlemimizi bitirdik orlandoda bir okulda İngilizce öğrenmek için kayıt yaptırdım . 8 Nisan da başlıyorum . Okulda Almanca gördüğümüz için hiç temel Yok . Kayıt olduktan sonra sınav yaptılar sözlü ve bilgisayar başında , bende İngilizce olmadığı için muhtemelen en temelden başlayacağım ancak kaygılandıran durum şu ben bişey bilmiyorum nasıl anlaşacağız daha önce tecrübe edinen arkadaşlar yazarsa sevinirim ne kadar sürede inglizceyi öğrenirim . Benim seviyemde olan arkadaşlar vardır diye umuyorum.. teşekkürler
-
Selam arkadaşlar Amerika orlandoya geldim evlilik işlemimizi bitirdik orlandoda bir okulda İngilizce öğrenmek için kayıt yaptırdım . 8 Nisan da başlıyorum . Okulda Almanca gördüğümüz için hiç temel Yok . Kayıt olduktan sonra sınav yaptılar sözlü ve bilgisayar başında , bende İngilizce olmadığı için muhtemelen en temelden başlayacağım ancak kaygılandıran durum şu ben bişey bilmiyorum nasıl anlaşacağız daha önce tecrübe edinen arkadaşlar yazarsa sevinirim ne kadar sürede inglizceyi öğrenirim . Benim seviyemde olan arkadaşlar vardır diye umuyorum.. teşekkürler
Yanlis basliktasiniz :slight_smile:
Su kismi kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/96/i̇ngilizce -
@ K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi) içinde söyledi:
@crazycells teşekkürler şu an hali hazırda kimse yok ek sponsor artık belli ücret karşılığında olabilecek kişilere bakacağız sanırım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Başka bir yolu var mıdır ?
hayir, maalesef baska bir yolu yok. Ek sponsorun geliri yetmeli. Eger hickimseyi bulamazsaniz ve belki esiniz yuksek maas veren bir is bulursa kendi sponsorluguyla bir daha mulakata gitmeyi deneyebilirsiniz.
-
@crazycells arkadaşlar ABD evlenen var mı ? Ben şimdi immgreation ile görüştüm . I 485 formu dolduruyoruz ı 130 doldurmanıza gerek Yok Dedi sizce doğrumu yardım lütfen . Biz onay aldık sadece ı 485 formu doldurmamız gerekmiyor mu? Gönderirken neler gönderdiniz lütfen yardım ... teşekkürler
-
@crazycells arkadaşlar ABD evlenen var mı ? Ben şimdi immgreation ile görüştüm . I 485 formu dolduruyoruz ı 130 doldurmanıza gerek Yok Dedi sizce doğrumu yardım lütfen . Biz onay aldık sadece ı 485 formu doldurmamız gerekmiyor mu? Gönderirken neler gönderdiniz lütfen yardım ... teşekkürler
Evet, K1'den sonra I-130'a gerek yok, zaten I-129F basvurusu yaptiniz ve onaylandi. Sonrasinda su konudan yararlanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum