@mesut57 en kötüsü kiosklardan yaparsın. Ben ramazan bayramında almanya gittim. Kiosklardan hem check in yaptım hem de bagaj fişini otomatik olarak sen takıp direk teslim ediyorsun belki bundan dolayı olabilir.
-
-
@tulay, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Benim green card i. 24 mayista geldi.19 nisan da giris yapmistim .yaklasim bir ay gibi surdu ssn 9 gun de gelmisti .Bank of americada hesabi acmistim simdide yatirim hesabi acabiliriz size dediler onu da actiracagim.Kutuphaneden ve city college dan dil eğitimi aliyorum library cok fazla wtkinlik düzenliyorlar.Ben Tellodan hattimi aldim ..Telefonu hatsiz olarak aldim.Birkac ay sonra chicago gecince faturaliya donusturecegim.
T-Mobile alt yapısını kullanan Tello kullanan ve downtown’da yaşayan birkaç arkadaşım özellikle bina içlerinde sıkıntı yaşıyor. Taşındığınızda yaşayacağınız bölgede çekim gücü iyi olan operatörleri araştırdıktan sonra karar vermeniz yararınıza olabilir. Chicago’nun yazını (San Francisco’nun bahar havasına denk geliyor) kaçırmamanız dileğiyle 🙂
-
ev esyalarini toptan spotcuya satip neden abd de sifirdan almiyorsunuz? arada ya kucuk bir fark olur yada nakliye ile ayni para cebinizden cikar en azindan sifir esyaya sahip olmus olursunuz girdiginiz zahmet ve endiselerde cabasi. kitalararasi ev esyasi tasitmak bana mi absurt geliyor mantigini cozemedim.
-
@mesut57 en kötüsü kiosklardan yaparsın. Ben ramazan bayramında almanya gittim. Kiosklardan hem check in yaptım hem de bagaj fişini otomatik olarak sen takıp direk teslim ediyorsun belki bundan dolayı olabilir.
-
@EzgiEce, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhabalar
Sürekli Chicago’ya Thy ile uçtuğum için Avrupa aktarmalı hiç uçmadım malum Thy ile biletleri çok pahalı . Lufthansa ile Antalya - İsviçre - Chicago bileti çok uyguna buldum Greencard ile aktarmada sıkıntı yaşar mıyız deneyen varsa yada farklı önerdi olan var mıdır
Teşekkürler
Daha önce birden çok kez aynı kombinasyonu kullandık, aktarma çok rahat. SunExpress AYT - ZRH ve Swissair ZRH - ORD biletlerinizin aynı PNR altında olduğundan emin olun (tek bilet). Zürih havalimanı tek terminalden oluşuyor, indikten sonra gidiş terminaline ulaşmak çok kolay. Biletinizi Lufthansa sitesinden alıyorsunuz muhtemelen, ZRH - ORD seferini gerçekleştirecek havayolu Swissair, ekranları takip ederken buna dikkat etmeniz iyi olacaktır.
-
@mlsscu atistirmaliklar paket icerisindeyse birsey demezler.
-
-
Geçerli ABD pasaportunuz ve Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanınız varsa Türkiye’ye sorunsuz bir şekilde giriş yapabilir, herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın Türkiye’de kalabilir ve Türkiye’den çıkış yaparken ABD pasaportunuz ile çıkış yapabilirsiniz.
-
@efemu35, içinde söyledi: ABD'ye giderken ziynet eşyası götürmek
merhaba arkadaşlar, amerika’ya giderken bir miktar nakit ve bir miktar altın götürmeyi istiyoruz. nakit para tek başına 10 bin doları geçmiyor ama ziynet eşyasını da ekleyince fazlasıyla geçiyor. bu durumda nakit para + altın şeklinde 10 bin dolara tamamlayıp da götürmek mi daha mantıklı yoksa hepsini götürüp altınları gümrükte memura bildirip form doldurmak mı daha mantıklı ? düğünde takıldıkları için herhangi bir belge de ibraz edemeyeceğim.
Aile başına toplam değeri $10.000’ı geçen tüm nakit ve getireceğiz kıymetli madenleri / ziynet eşyalarını gümrükte beyan etmeniz bekleniyor sizden. Düğünde takılan gram, çeyrek, tam vb altınları burada bozdurmak isterseniz kabul edecek yer bulmanız imkansıza yakın.
Sahip olduğunuz altınları altın bazında saklamak istiyorsanız bankaların altın hesaplarında değerlendirebilir veya Türkiye’de kiralık kasada muhafaza edebilir veya bozdurarak USD’ye dönebilir ve ABD’ye gelince fiziksel olarak Money Metals’dan round veya bar olarak satın alabilirsiniz.
-
Merhaba, Amerika'ya göç sürecimizde nihayet uçak bileti baktığımız safhaya geldik. Acaba kimler hangi kredi kartlarını kullanıyor? Gerçekten avantaj sağlayan kredi kartı / program var mı ? Yoksa Amerika'ya yerleşip orada kredi kartı çıkardıktan sonra Türkiye'deki kredi kartıyla bilet almanın bir avantajı olmadığından kimse kullanmıyor mu? Pek bilgi bulamadım.
-
Merhabalar,
MPC ile ilgili bir başlık göremediğim için yeni bir başlık başlatmak istedim.
Geçtiğimiz günlerde Tatil dönüşünde eşimin tavsiyesi ile MPC telefon uygulamasını (MPC Mobile App) kullandık.
Uygulama basit,
1- ABD vatandaşları ve LPR( Greencardlılar) kullanabiliyor.
2- Sizden LPR Card(greencard) bilgilerinizi istiyor.
3- ABD girişinde bildirim(declare) yapmanız gereken konularda bildirim gerekip gerekmediği ile ilgili sorular soruyor. Bildirim gerekiyorsa app üzerinden yapıyorsunuz.
4- ABD inişinizde pasaport ve bagajdan önce fotoğrafınızı çekip sisteme göndermenizi istiyor. ( 4 saat içinde ABD ye giriş yapmanız lazım bu adımdan sonra. O yüzden uçağınız iner inmez veya geminiz limana gelir gelmez yapmanız iyi olur, zaten 2-3dk filan alıyor tüm adımlar)Bunları yaptıktan sonra CBP kontol noktasında MPC özel girişe gidiyorsunuz( Global entry gibi ama ayrı bir sıra yeri var.)
CBP officer uygulamadaki ekranı gösterip Greencard ve pasaport veriyorsunuz ve geçiyorsunuz.
Ne kazandırıyor?
En önemlisi zaman, diğer giriş noktalarında sıra varken ve uzun sürerken siz çok hızlı geçiyorsunuz.
Bildirim kolaylığı, özellikle ingilizcesi biraz zayıf olanlar için muhteşem uygulamadan bildirim yaptığınız için CBP officcer size pek fazla birşey sormuyor.Aşağıya resmi linki ekledim gelecekte yaşanabilecek değişilkler için, bugün itibariyle aşağıdaki havalimanlarında mevcut.
MPC is currently available at the following 53 sites, including 35 U.S. International Airports, 14 Preclearance locations, and 4 seaports of entry:
Abu Dhabi Zayed International Airport (AUH)
Anchorage International Airport (ANC)
Atlanta Hartsfield-Jackson International Airport (ATL)
Aruba Queen Beatrix International Airport (AUA)
Bermuda L.F. Wade International Airport (BDA)
Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI)
Boston Logan International Airport (BOS)
Calgary International Airport (YYC)
Cleveland Hopkins International Airport (CLE)
Charlotte Douglas International Airport (CLT)
Chicago O'Hare International Airport (ORD)
Dallas/Fort Worth International Airport (DFW)
Denver International Airport (DEN)
Detroit Metropolitan Airport (DTW)
Dulles International Airport (IAD)
Dublin Airport (DUB)
Edmonton International Airport (YEG)
Fairbanks International Airport (FAI)
Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL)
Halifax Stanfield International Airport (YHZ)
Honolulu Daniel K. Inouye International Airport (HNL)
Houston George Bush Intercontinental Airport (IAH)
Houston William P. Hobby International Airport (HOU)
John F. Kennedy International Airport (JFK)
Kansas City International Airport (MCI)
Las Vegas Harry Ried International Airport (LAS)
Los Angeles International Airport (LAX)
Miami International Airport (MIA)
Miami Seaport (MSE)
Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP)
Montreal Trudeau International Airport (YUL)
Nassau Lynden Pindling International Airport (NAS)
Newark Liberty International Airport (EWR)
Oakland International Airport (OAK)
Orlando International Airport (MCO)
Ottawa International Airport (YOW)
Palm Beach Seaport (WPB)
Philadelphia International Airport (PHL)
Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX)
Pittsburgh International Airport (PIT)
Port Everglades Seaport (PEV)
Portland International Airport (PDX)
Sacramento International Airport (SMF)
Salt Lake City International Airport (SLC)
San Diego International Airport (SAN)
San Francisco International Airport (SFO)
San Jose International Airport (SJC)
San Juan Airport (SJU)
San Juan Seaport (SAJ)
Seattle-Tacoma International Airport (SEA)
Shannon Airport (SNN)
Tampa International Airport (TPA)
Toronto Pearson International Airport (YYZ)
Vancouver International Airport (YVR)
Winnipeg James A Richardson International Airport (YWG)Mobile Passport Control (MPC) Mobile Passport Control (MPC)
Securing America's Borders
-
@Deniz-C-0 selam, benim de seninle durumum ayni... Daha Turkiye'ye gitmedim. Giris cikislarda sikinti oldu mu esinin soyadinin olmamasindan dolayi. Ek belge istediler mi? Ek kontrol oldu mu? Nelere dikkat etmeliyim ? Tesekkurler
-
Arkadaşlar aranızda Memphis te yaşayan varmı
-
@aysegul, içinde söyledi: Seyahat Sağlık Sigortası
@Serapp Anladım Serap Hanım teşekkürler, peki ilk 120 gün için işe yarar mı? Yani zaten gider gitmez sigorta yaptırırız (çocuklara medicare kapsamında oluyor sanırım) ama kapsam olarak belki dar olabilir biz yetişkinler için, başlangıç maliyetini düşürmek için ilk etapta bizimkinin kapsamını dar tutabiliriz. Ancak gittikten 3 ay sonra buradaki gibi eli yüzü düzgün sigorta yaptırmaya başladığımızda veya bir offer letter imzalama şansımız olursa iş yerinin karşılayacağı veya destek olacağı bir sigorta poliçesine geçene kadar (90 gün gibi mesela, en azından hedef süremiz bu olsun) birşey olursa kullanabilir miyiz acaba? Çünkü hemen adres değişikliği yapmayı planlamıyoruz sanırım(şimdilik düşünce bazında tabi). GSS işlemesi durumu, adres değişikliğini bildirmeme cezai şartı vs biliyoruz ancak sanki adres değişikliği yapmamak en azından bir süre işimize gelebilir gibi düşündük.
İki yetişkin için yıllık olarak ödeyeceğiniz poliçe tutarı çok yüksek tutabilir ve astarı yüzünden pahalı olur. Kapsamı dar tuttuğunuz zaman da her şeyi ödemek istemezler.
Adres değişikliği yapmayınca poliçe bir kaç aylığına geçerli olabilir ama sigorta şirketleri para ödememek için çok araştırılar sizin bu kadar uzun süre orada ne yaptığınızı araştırabilirler. Ayrıca kısa sürede bir işe girme ihtimaliniz de olabilir. Sonuç olarak iki kişi için ödeyeceğiniz para belirsiz bir durum için ödenmiş olacak. Allah korusun önemli bir şey olmasın ama olursa poliçenizin karşılamayacağı bir şey olduktan sonra ne işe yarar? Atlar gelirsiniz TR'ye daha iyi. Ben önermiyorum, karar sizin tabi. Sağlıklı günler🙏🌸 -
-
@Atlantis00 Bu yaşlara bir daha gelmeyeceğiz anı yaşayalım babanızda umarım o maça gider 🙂
-
@begumm, içinde söyledi: ABD yolculuğunda ilaç götürmek
@ATS16 aslında reçetesiz vitamin ve soğuk algınlığı toplam hepsi 4 kutu büyük bavula koydum ancak reçetesiz bunlar. Sağlık ocağında yazdırdim sanırım sorun olmaz, yanıtınız için teşekkür ederim
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, biz de hem reçeteli hem de reçetesiz çokça ilaç getirmiştik. Size tavsiyem şu şekilde olur, soğuk algınlığı ilaçlarını ve vitaminleri burda marketlerden bile Türkiye’den daha ucuza alırsınız, içerik olarak da daha kaliteliler. Annem Türkiye’ye dönerken yanında muhakkak vitamin de görürüyor.
Reçeteli rutin kullandığınız ilaç yoksa, Türkiye’den antibiyotik, kas gevşetici ve güçlü ağrı kesiciye ihtiyaç duyabilirsiniz. Diğer çoğu şey reçetesiz çözülüyor.
Birkaç gün önce kedim için veterinerden 1 haftalık dufolac aldım, $38 ödedim, bir dahakine ondan da getireceğim 🙂
-
-
Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@Burakhan-Bircan
Selamlar teşekkürler iyi dilekleriniz için.. Sizlere de bundan sonraki süreçlerde başarılar..
Zaten Blairsville'e araçla tek parça gidebilene teste gerek kalmadan çıkarıp vermeleri gerekir ehliyetini

Bilmeyenler için yolunu şöyle tarif edeyim arka tekeriniz bir virajdan çıkmadan ön tekeriniz diğer viraja giriyor
-
@Flight101 yeni hayatınıza hoşgeldiniz, görüşmek dileğiyle, selamlar.
-
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun. Sürecin bir ve önemli bölümünü daha tamamlamışsınız, darısı diğer planladıklarınızın başına

-
@onuru Teşekkürler..En kısa zamanda görüşeceğiz

-
@ATS16 Çok teşekkürler..Alıştıkça işler daha hızlı halloluyor..

-
ABD’ye Giriş Deneyimimiz – 29 Ağustos 2025
Merhaba arkadaşlar,
29 Ağustos günü eşimle birlikte Lufthansa ile İstanbul – Frankfurt – Austin uçuşumuzu yaptık. Öncesinde kısaca birkaç detay: Uçuştan 2 gün önce USCIS göçmenlik bedelini ödedik (2 kişi için toplam 660$).İstanbul Havalimanı
Check-in sırasında toplamda 3 büyük valiz + 2 kabin boy + 1 sırt çantası verdik, ağırlık sınırını tam tuttuk, sorun yaşamadık. Görevliye eşimin hamile olduğunu söyleyince, İstanbul–Frankfurt uçuşunda çok bir şey yapamayacağını ama Amerika uçuşu için yardımcı olabileceğini söyledi. Gerçekten de dönüşte çok işimize yarayan bir koltuk verdi, ona aşağıda geleceğim.
Pasaport kontrolünde tatsız bir olay yaşadık. Memur benden yurtdışı çıkış harcı istedi. Vizemizi gösterip bununla muaf olduğumu anlattım ama kabul etmedi. Tartışma çıktı, sesler yükseldi, sonunda başka memura yönlendirdi. O da aynı şeyi söyledi. En son sinir olup “bu da son kazık olsun” diyerek ödemeyi yaptım. Sonrasında kontrolden geçip Frankfurt uçağımıza bindik.
Frankfurt Aktarması
İlk uçuşta eşimle ayrı oturduk ama kısa yolculuk olduğu için sorun olmadı. İnişte Alman polisleri pasaport kontrolü yaptı, vizemizi görmek istediler, birkaç soru sorup geçirdiler. Sonra güvenlik kontrolünden geçtik. Çantaları ararken komik bir şey oldu: eşimin çantasındaki eski bir roman bomba testinde pozitif çıktı
Alman polisleri gelip kitabı sayfa sayfa kontrol etti, sonra serbest bıraktılar.Bir sonraki pasaport kontrolünde beni tekrar ayırdılar. Açıkçası biraz ırkçı davrandıklarını hissettim. Beni çanta kontrolüne götürdüler. Şansıma görevli Türk çıktı, “hadi yolun açık olsun hemşerim” deyip hızlıca gönderdi.
Austin Uçağı
İstanbul’da check-in sırasında görevli hanımefendi bize first class’ın hemen arkasındaki geniş koltukları ayarlamıştı. 3’lü koltukta sadece ikimiz vardık. Bu sayede eşim rahatça uzanabildi. 12 saatlik yolculuk boyunca hem çok rahattık hem de ikramlar gayet iyiydi.
ABD’ye Giriş
Austin’e indiğimizde DV talihlisi olduğumuzu söyleyince görevli bizi arka odaya aldı. Hemen sarı zarfları istediler. Ben de adres değişikliğimizi ilettim, önceden tuttuğumuz evin çıktısını vermiştim, onu aldılar. Hiç soru bile sormadan 5–10 dakika içinde işlemlerimiz tamamlandı. Görevli sadece “Welcome to USA” dedi ve bizi gönderdi.
Bagajlarımızı alıp dışarı çıktığımızda forumdan tanıştığım arkadaşım bizi çoktan bekliyordu. Havalimanından sonra ilk işimiz T-Mobile’dan hat almak oldu, ardından arkadaşımın evine geçtik.
Sonraki Günler
Gelişimizin üzerinden yaklaşık 2 hafta geçti. Şimdiye kadar ehliyet ve diğer resmi işlemlerin çoğunu hallettik. Onları da başka bir yazımda detaylıca paylaşacağım.
-
@evrentnrkl
Hoşgeldin Evren The Genç Adam
.. Şu pul işi can sıkıcı olmuş..Neyseki sen son noktayı koymuşsun
.
Şans yanında olsun...
-
@Flight101 Hoş buldum abi
son kazık olsun diyelim 
-
Hocam ağzınıza sağlık. Gerçekten sizin detaylı yazılarınız sayesinde sağlık, mülakat vs her şeyi rahatlıkla halledebildik. Bu konu icin size ve diğer forumdaki arkadaşlara çok teşekkür ederiz tekrardan. İlk deneyimlerinizde bizim için çok önemli. Bizde yavaştan artık toparlanma sürecine gecip 3-4 ay sonrasında yerleşeceğiz inşallah. Başlangıçta yeni düzen kurmak zor ehliyet, ev kiralama, araba satın alma ama inşallah o kısmı geçtikten sonrasında rahat edeceğiz ve alışmış olacağız. Tekrardan herkese yeni hayatlarında başarılar. Virginia veya civarında olacak olan varsada orada tanışmak üzere diyelim.
@Flight101 -
Paylaştıklarım işinize yarıyorsa ne mutlu bana.. Burada herşeyin bir sırası var. O planlamayı iyi yapmanız işlerinizin düzenli işlemesini sağlayacaktır.
Sizlere de kolaylıklar dilerim
Görüşmek üzere.. -
@Flight101 Adınıza çok sevindik. Her şey gönlünüzce olsun. Her zamanki gibi detaylıca anlatmışsınız. Sadece bir şeyi merak ettim.
"31 Ağustos günü kızımız için 12 Eylül günü için biyometrik randevusu verilmiş olan mektubu aldık. Randevu Clevland Ohio' ya verilmişti." demişsiniz. Benim kızım 2 yaşında ve aralıkta gireceğiz abd'ye. 2 hafta kalıp sonra türkiyeye döneceğiz. Mayıs gibi de temelli girmeyi planlıyoruz.
Biyometrik randevu bu yaştaki çocuklar içinde geçerli mi? Evetse, biz Türkiye'deyken böyle bir şey gelirse ne yapmamız gerekiyor?Kolaylıklar, çokça selamlar.
-
@blueboy21
Selamlar...Benim anladığım kadarıyla çocuklarım gelişim sürecinde yüz şekillerinin değişimine bağlı olarak kaet basımı sürecimde son dönem fotoğrafının olmaaını istiyorlar. Dolayısıyla size de böyle bir randevu gelebilir. ABD ye giriş yaptıktan sonra uscis account oluşturunuz ve oradan süreci takip ediniz. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız uscis sayfasından reschedule seçeneği ile randevunuzu farklı bir tarihe alabilirsiniz. -
Merhaba arkadaşlar,
18 Ağustos günü 08:05 uçağıyla, eşim ve iki kedimizle beraber ilk ve kalıcı girişimizi İstanbul Havalimanı'ndan Los Angeles Havalimanı'na Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdik.
Yanımızda 6 valiz vardı ve bazıları kilo sınırını aştığı için ödeme yapmak durumunda kaldık. Check-in kısmında iki kedimiz de 8 kilogramın biraz üzerindeydi, bu nedenle tedirgindik; ancak evrak kontrolü dışında herhangi bir işlem yapılmadı. Pasaport kontrolünde herhangi bir sorun yaşamamak adına yurt dışı çıkış harcını ödemiştim.
Boarding kısmı düzenliydi, kabin ekibi de oldukça güler yüzlüydü. Yemekler çok özel değildi ama idare ederdi.
Olumsuz taraflara gelirsek: Önümdeki ekran çalışmıyordu; bu kadar uzun uçuşta bir şeyler izleyememek biraz sıkıcı oldu. Ayrıca koltuk araları biraz dardı, özellikle uzun boylu yolcular için rahatsız edici olabilir.
13 saat 40 dakikalık uçuşun ardından Los Angeles Havalimanı'na iniş yaptık. Girişte hiç sıra yoktu ve işlemi yapan memura sarı zarfı verdikten sonra yaklaşık 10 dakikada işlemlerimizi tamamladık.
Girişimizi yaptıktan sonra, dışarıda bizi bekleyen arkadaşımızla beraber yerleşmeyi planladığımız San Diego şehrine geldik. Geçen 1 aylık sürede, şu ana kadar sadece eşimin Green Card’ı geldi. Ben 17 Eylül’de biometrik randevuya çağırıldım. SSN’lerimiz gelmediği için, geldiğimizin 16. günü SSN ofisine gidip durumu sorduk; ancak görevli memurun “Adınıza herhangi bir başvuru görünmüyor” cümlesi canımızı fazlasıyla sıktı. 25 Eylül tarihine SSN başvurusu için randevularımızı oluşturduk.
Gezdiğimiz sayısız evden sonra henüz ev tutabilmiş değiliz ve son 4 gündür burada ev bakmayı bıraktık. San Diego şehri çok pahalı bir yer. Biz bunu biliyorduk; ancak arkadaşlarımızın burada olması sebebiyle başlangıç için adaptasyon süremizin kısa süreceğini düşündüğümüz için buraya gelmiştik. Kiralar ve hayat pahalılığını gözlemledikten sonra, San Diego’nun yeni başlangıç için uygun bir yer olmadığını gördük ve buradan taşınmaya karar verdik.
Herkese yeni hayatında şans ve mutluluklar.
-
@Flight101 Çok teşekkürler..
-
Merhabalar . Trumpın göçmen politikalarından sonra ABD den Türkiyeye giriş çıkış yapan oldumu ? Herhangi sorun yaşayan veya green kartına el konulan var mı?
-
@D-K Ben bizzat giriş yaptım genel olarak bir sıkıntı var evet ama size tavsiyem cumhuriyetçi olan ve destekleyen eyaletlerden giriş yapmamaya özen gösterin demokrat eyaletlerden giriş yapın ki ben öyle yaptım sağlık sebebi ile 13 ay Türkiye'de kaldım sonra demokrat eyalet olan Colorado'dan giriş yaptım rutin sorular soruldu 6 aydan fazla abd dışında neden kaldın diye sorarlar diye sağlık dosyam yanımdaydı ama sormadılar. Mesela green cardlı bir tanıdığımız Türkiye'ye tatile gitmiş 40 gün kalmış dönüşte New York'tan giriş yapmış ayrı odaya çekmişler bir sürü soru sormuşlar ecel terleri dökmüş kadın.
-
@sedat3459 Selam, sizin kaçıncı girişinizde 13 ay oldu? Mesela biz 2 hafta gir-çık yaptıktan sonra 8-9 ay sonra geri girsek bi sorun olmayacak mı?
-
@blueboy21 bu konuda maalesef ki başka bir deneyimi örnek almak çok doğru değil. Çünkü bu tamamiyle o anki havaalanı tutumu ve görevliyede bağlı biraz. Yerinizde olsam kuralı takip ederim ve böyle bir dönemde o kadar uzun süre abd dışında kalmam
-
@D-K Görevliye bağlı. Eşim ve oğlum gittiler 5 ay kalıp döndüler. Tek bir soru bile sorulmadı. Geçen ay hep beraber tatil için gittik 20 gün kalıp döndük JFK’de bizi soru yağmuruna tuttu görevli.
-
@sedat3459 Bilgi için teşekkürler Miamiden giriş yapmak zorundayım bakalım neler yaşayacağım.
Benzer Başlıklar
119
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k