Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• A1 B1 C1 ‘i boşverip DV 2026 ya mı odaklansak ? Yeni veriler ve güncel bilgiler lazım hepimize kıymetli talihliler, ben şahsen foruma 5-10 dk aralıklarla göz atıp hakkımızda hayırlı taze bir bilgi var mı diye 1001 ümitle göz atarken, gündem dışı diyaloglara şahit olunca zaten yeterince bozuk olan moralim daha da bozuluyor, lütfen sizlerden ricam güncel,taze,sağlıklı bilgi alma motivasyonumuzu kaybetmeyelim, “birbirimize ne kadar destek = o kadar başarı” mottosuyla ilerlemeye devam, bol şanslar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

sn. @SEVCAN-KARATAŞ ve @Guven4627,

son bir kaç sayfadır karşılıklı olarak forum kullanıcıların bilgi alma hakkını gasp etmek ve gereksiz / karşılıklı mukabelede bulunmaktan dolayı;
    ilgili iletilerinizi forumdan kaldırdığımı, sakinleşmeniz ve forum kurallarını tekrar gözden geçirmeniz için sizleri 1 (bir) gün forumdan uzaklaştırdığımı bildirir iyi günler dilerim.

*bu işlem için herhangi bir dilin, herhangi bir seviyesine ihtiyaç duyulmamıştır.

saygılarımızla
    yeşilkartforum eşitlikler ve kişisel haklar departmanı

• @Ozlen Şuan atılan maillerde talebiniz inceleniyor diye dönüş geliyor. Önceden direk dosyanız talebiniz üzerine şuraya taşındı bilgisi geliyordu. Eğer taşıma yapılmamışsa şuan atılan maillerde taşıma yapacaklar mı bilinmiyor 😞 Bu hafta mail atan arkadaşlara bu şekilde dönülmüş.

• @nsercan O halde inceleme sonucunda vatandaşlık veyahut oturum izni talep edilicek gibi gözüküyor. Asıl önemli soruda taşıyan kişilerden de talep edilip edilmeyeceği 1 Kasım sonrası mülakatlarda her şey resmi olarak belli olur sanırım.

• bulten de sanki gecen aylara gore gecikti, hayirlara vesile olsun…

• ⭐⭐⭐⭐

@gkarasoy Öncelikle imzanızı tamamlamanız gerekiyor. Mesajın içinde yer alan dosya bilgilerinizi buradaki örneğe bakarak imzanıza taşıyın lütfen.
    Sonra da 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi eklerseniz çok iyi olur.
    Kolay gelsin.

• @iibrahimd ben karar alındığı gün tiflise taşıma e mail attım birgün sonra taşıdılar bilginize

• ⭐⭐⭐⭐

@jcmaxwell geriye doğru şöyle olmuş bülten açıklama tarihleri ;
    12 ağustos - 14 temmuz - 9 haziran - 13 mayıs - 11 nisan - 10 mart.... diye gidiyor.

Eylül aylarına bakarsak da;
    11 eylül 2024 - 15 eylül 2023 - 8 eylül 2022... diye gidiyor.

Görüldüğü gibi, sağı solu belli olmuyor bunların, 8i ile 15i arası beklemekten başka çare yok 🙂

• @falsepoet ilginç. bu iyi haber gibi. bilgilendirme için teşekkürler 🙂

karar sonrası dosya taşıma talebi olan, olumlu ya da olumsuz cevap alan başkaları da varsa paylaşabilir mi acaba? 🙂

• @aysegul elinize saglik 🙂 bu forumdakilerin mi analitik yaklasimi gelisiyor zamanla yoksa bu yetideki kisilere mi gc cikiyor acaba 😁

Baya bi dataciyiz cogunlukla:)…

• ⭐⭐⭐⭐

@jcmaxwell ne güzel, bilgi iyidir.
    hiçbirşey bilmeden kafası kesilmiş tavuk gibi ortalarda dolaşıyor olmaktan korur insanı 🙂

• @jcmaxwell Birseyler basarmak isteyen her Turk vatandasinin geldigi nokta dataci olmak. Is kurmak isteyen, borsada veya Kripto aleminde basarmak isteyen, 2.el arabayi saglam almak isteyen, Vize almak isteyen veya bizler gibi gocmenlik basvurularini basarili tamamlamak isteyen hepimiz benzer durumdayiz.
    Bazen konulari okurken caresizligimize uzuluyor ama mucadeleyi birakmiyor olusumuza seviniyorum.

• @Fatih-Yalçın-0 Karar sonrası KCC çalışanlarına bilgi geç gitti diye düşünüyorum. Çünkü Karardan sonraki hafta taşıma yapanlar oldu diye biliyorum. 2 Eylülde Ankaradan Hong Kong'a dosya taşıyan biri olduğunu biliyorum. Ancak bu hafta mail atanlara talebiniz inceleniyor diye mail döndüler. Bu yüzden ne olacağını bekleyip göreceğiz gibi duruyor. Geçmiş yazılara baktığımda bir kişi mülakat tarihini sorduğunda mülakat yeriniz xxx konsolosluğu ama mülakat planlamadı demişlerdi ve altında 28 ağustos kararını inceleyin lütfen diye not düşmüşlerdi. Şuan yeni mülakat tarihlerinden sonra bir şeyler netleşecek gibi duruyor.

• @Fatih-Yalçın-0
    Hangi haber acaba iyi gibi gözüken kaçırmışım ?

• @Fatih-Yalçın-0

Tamam buldum 🙂 Karar açıklandığı gün Tiflis”in taşımayı kabul etmesi haberi, zaten genel kanı sanırım karar yürürlüğe girdikten sonraki tarihleri kapsayacak yönünde olması gibii,dileğim şu ki komple 2026 talihlilerini kapsasın.

• @aysegul yazınızı okurken 2 sene öncesine gittim. Bir sürü excel tabloları hazırlamıştık biz de ve varsayımlar üzerine o kadar kafa yormuştuk ki o dönemde; kazandığımızı öğrendiğimiz ilk an ve vizeyi pasaportumuzda gördüğümüz an arasında geçen aylar içinde, hayatımızda bir daha hiç bir zaman işimize yaramayacak detaylar içinde boğulduğumuzu dün gibi hatırlıyorum 🥲her sene daha da zorlaşıyor artık. Şans sizinle olsun🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@zge yaa o kadar haklısınız ki, şuan bilgisayarımdaki greencard klasörünün içindeki onlarca word dosyası, 10-15 tane excel dosyası(her biri en az 3er 4er sheet 😛 ) arasından en az 4'te 1i şu kategoridedir ; " hayatımızda bir daha hiç bir zaman işimize yaramayacak detaylar içinde boğulduğumuzu" . Ne güzel betimlemişsiniz içine düştüğümüz durumu :))
    İnşallah sonucu güzel yere varacak, biz de sizler gibi böyle aşamalar sayfasında sürecini yürütmeye çalışanları gördüğümüzde 'hey gidi günler' diyeceğiz belki.. 🙂

• Merhaba, bana randevu maili gelmişti 15 ekime. Yeni ais sistemine kayıt yaptım. Gerekli evraklar ile ilgili mail gelecek mi? Bir de şimdi unganlardan randevu alabilir miyim?

• @Ömer-Akın Merhaba, İmzanızı kontrol edebilir misiniz? hatalı bilgiler mevcut.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ömer-Akın alabilirsiniz. mülakattan önce de ilgili evraklar hakkında konsolosluktan mail alacaksınız.
    bu mail size ulaşmazsa merak etmeyin, forumda detaylıca yer verdik bu evraklara. bol şans..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |