DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Peyk74 Normalde o kadar taşınmış dosya var, geri adım atarlar diye düşünüyordum açıkçası ama; turist vizeleri için de benzer bir duyuru yayınladılar. Yine de süreçte netleşecek... Bir de süreç çok daha fazla onların kontrolünde olacak bu da pek iyi bir şey sayılmaz. :)
-
Bu ileti silindi! -
@Mert Aslında bu açıklanan duyuruda niye bir açık kapı bıraktılar anlamadım. Dv2026 tüm taşınmış dosyaları iade ediyoruz mülakat verilenler hariç deseler hersey net olacaktı .Ne planlıyorlar acaba öylesine bu belirsizlik oluşmamıştır. Buarada haklısın onu deseler ona bile şükür bir umut var derim bende .Şuan herkese aynı cevapları veriyoralar takipte kalın vb gibi ,bi açıklama daha gelecek bence.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@sules Dosya taşıma mailini ne zaman göndermiştiniz, KCC cevap vermedi mi?
-
Bu ileti silindi! -
@Ege-Bey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ATS16 Yardımınız için teşekkürler. Forumda gözümden kaçmış olabilecek bir şey sormak istiyorum. Anlık durumumuzu, DS formunun proceed olup olmadığını ve Haziran'da mülakat yerimizi Bangkok olarak değiştirdiğimiz için Asya bültenini mi Avrupa bültenini mi takip etmem gerekiyor? Bir de 28 Ağustos'da yapılan açıklamayı okudum ve tam net olmadığını fark ettim. Önceden mülakat yerini değiştirmiş olanlar değiştirdiği yere mi çağırılacak yoksa onlar da mı iptal oldu ve otomatik olarak Ankara'ya mı çağırılacağız, yoksa mail olarak KCC'ye herhangi bir bildiride geçmemiz gerekiyor mu?(Örneğin mülakat yerimizi sormak veya geri ankaraya taşımak gibi.)
Dosya numaranız 2026EU67XX, numaranız içerisindeki EU harflerinden de görülebileceği üzere siz bültendeki Europe cut off numarasını takip edeceksiniz, Asya bülten sayilari ile işiniz yok.
Diğer sorunuz ile ilgili 28.08.25 tarihine geri dönmüşsünüz ancak takip eden günümüze kadar olan diğer tarihli iletileri okumadığınızı hissediyorum. KCC veya Bangkok’a email atmaksızın sabırla açıklanacak diğer bültenleri takip etmeniz, yeni bültenin açıklanmasına müteakip konsoloslukların mülakat dağıtımı ve olası ekstra evrak isteyecekse diğer talihlilerin bu başlıkta güncel paylaşımlarını okuyarak sürecinizi bekleyeceksiniz. Göçmen vizesine en çok soran değil, en çok okuyan ve süreci takip eden kavuşuyor şansı da yaver giderse. Bol şans 🍀
-
Bu ileti silindi! -
@fuzuli35 4 eylülde gönderdim talebiniz inceleniyor dedi
-
Bu ileti silindi! -
@Peyk74 5.000’den aşağı olanların ayrıcalığı mı var ki diğerlerine geçmiş olsun❓🤔
-
merhabalar. 1 kasım 2025'e kadar dosya taşıma ihtimalinin olduğunu anlıyorum konuşmalardan. böyle bir durum varsa tiflis konsolosluğuyla ilgili bi tecrübesi ya da bilgisi olan var mı öğrenmek isterim
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, dosyamı Abu-dhabi'ye taşımayı düşünüyorum. Oturumu olanlara vize mülakatı veriyor mu? Bir de asıl sorum konsoloslukların geçmiş performanslarını inceleyebildiğimiz bir yer veya site vardı, bulamadım bir türlü. Bulabilen paylaşabilir mi lütfen?
-
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum