Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ersinors O açıklamanın anlamı sizin belirttiğiniz gibi…

• @SEVCAN-KARATAŞ Sevcan hanım ya da sevgili site yöneticisi bu konuda bilgi birikimi olan arkadaşlar bu ne kadar net sizce.

• CN: 2026EU00022XXX
    DS-260 Gonderimi: 06/09/2025
    Mülakat Yeri: Londra
    Saglik Muayenesi: -
    Vize Mulakati: -
    Vize Onayi: -
    Pasaport Teslimi: -
    ABD Ilk Giris: Nisan 2007

Merhabalar,

2006 yilinda Green Card kazanip yaklasik toplamda 7 sene (senede iki kez USA giris yaparak) 1 kez olumlu re-entry permit ile en sonunda son istedigimiz re-entry refuze edilerek... ilk GC yolculugunda, kisaca tum surecleri yasayarak 🙂 Ilk Green Card seruvenimi sonlandirmis olmustum. (SSN de almistim) Ilk GC de bu kadar uzun sorunlu bir surec olmasinin nedeni sahip oldugum saglik sorunlarim ve GC yi kazandiktan sonra ailemde yasadigim ardi ardina kayiplardi... Allah herkese herseyin en hayirlisini nasip etsin.
    Sonrasinda akip gecen zamanda, Green Card 2017 de expire olmustu ve ben ilk Green Card imi cuzdanimla beraber kaybetmistim. Sonrasinda da bu konuda hic bir aksiyon almadim...

Ancak ara ara GC ye ailece basvurup deniyorduk, gecen sene basvuru yaptigimida tamamen unutmustum... ay basinda sosyal medyada cikan haberleri gorunce hatirlayip kontrol ettigimde DV2026 2. kez GC sansi kazandigimizi gecte olsa ogrendik 🙂 bu asamada mulakat sansi gelecek mi tabi ki bilemiyorum, ancak yinede Ds260 formunu online doldurup gonderdik. (CN: 2026EU00022XXX) ancak durum su anki durum biraz daha karisik, Soyle ki su anda UK da yasiyorum ve ayni zamanda UK vatandasiyim. DS260 ta gorusme yerimizi UK / London olarak secip KCC ye gonderdik.

Sizlere danismak istedigim; Mulakata sansi dogarsa;

• Londra da sanirim oturumumuz oldugundan mulakat olabilir (mi?)

• Mulakat oncesinde Expire olmus ve kaybettigim GC icin bu asamada da olsa bir aksiyon almam gerekir mi ? (Ankara yada Londra daki USA konsoloslugundan ?) benzer bir durumu deneyimleyen varsa, yorumlarsa seviniriz. veya hic bir aksiyon almayip suyun akisina mi birakmaliyiz ? Olduda mulakat sansi yakaladik bu konu ne kadar pruz cikarabilir ?

• Mulakat olursa 🙂 Londra da Mulakat icin Turkiyeden bir belge, dokuman (e-devlet den saglananlar disinda) gerekir mi bunuda sormak istedim.
      Herkes icin hayirlisinin olmasi dilegiyle Tskrlr,

• @B_E_L_G_I_N aşağıdaki gibi bir mesaj yazmıştım.

"(Çevrildi)

DV-2026 programı için 2026EU000071XX dosya numarasıyla seçilmiş bir adayım. 1 Kasım 2025'ten itibaren yürürlüğe girecek olan ve yasal ikametgahı veya vatandaşlığı olmayan başvuru sahiplerinin kendi ülkeleri dışında göçmen vizesi görüşmelerine katılamayacaklarını belirten yeni duyurulan politika hakkında lütfen açıklama talep ediyorum.

Daha önce, dosyamın Bangkok'taki ABD Büyükelçiliği'ne nakledilmesini talep etmiştim. Ancak, görüşmem henüz planlanmadı ve mevcut gelişmelere göre 1 Kasım'dan sonraki bir tarihe planlanabilir.

Bu durum göz önüne alındığında, şunu sormak istiyorum:

1 Kasım'dan sonra planlanırsa, görüşmem Bangkok'ta mı yapılacak?

Bu yeni politika duyurulmadan önce nakil talebinde bulunmuş olsam da, Tayland'da görüşmeye devam edebilmek için yasal ikametgah belgelerimi sunmam gerekecek mi?

Bu politika Bangkok'ta mülakata katılma hakkımı etkiliyorsa, davamın vatandaşı olduğum ve ikamet ettiğim ülke olan Türkiye'ye geri gönderilmesini talep edebilir miyim?

Davamın mevcut konumunu teyit etmenizi ve bu yeni kural nedeniyle herhangi bir işlem yapmam gerekip gerekmediğini bana bildirmenizi rica ederim.

Yardımınız için çok teşekkür ederim.
    "

• Bu ileti silindi!

• @SEVCAN-KARATAŞ 1 Ksım'dan sonra ki planlamalar ne şekilde olacak önemli olan kısım bizler için burası. dosyalar ikamet ülkelerine mi gidecek taşıyan taşıdı bu tarihten itibaren geçmiş olsun herkes yerine mi.

• @Restwell Bu maile gelecek cevap çok önemli sabırsızlıkla bekliyorum cevabı.

• evet bu maile gelecek cevabı ben de sabırsızlıkla bekliyorum. benim taşıma mailime dönüş yapılmadı 😞

• @Restwell cevabı bekliyoruz, umarım lehinize bir cevap gelir

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @Peyk74 Normalde o kadar taşınmış dosya var, geri adım atarlar diye düşünüyordum açıkçası ama; turist vizeleri için de benzer bir duyuru yayınladılar. Yine de süreçte netleşecek... Bir de süreç çok daha fazla onların kontrolünde olacak bu da pek iyi bir şey sayılmaz. 🙂

• Bu ileti silindi!

• @Mert Aslında bu açıklanan duyuruda niye bir açık kapı bıraktılar anlamadım. Dv2026 tüm taşınmış dosyaları iade ediyoruz mülakat verilenler hariç deseler hersey net olacaktı .Ne planlıyorlar acaba öylesine bu belirsizlik oluşmamıştır. Buarada haklısın onu deseler ona bile şükür bir umut var derim bende .Şuan herkese aynı cevapları veriyoralar takipte kalın vb gibi ,bi açıklama daha gelecek bence.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @sules Dosya taşıma mailini ne zaman göndermiştiniz, KCC cevap vermedi mi?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Yardımınız için teşekkürler. Forumda gözümden kaçmış olabilecek bir şey sormak istiyorum. Anlık durumumuzu, DS formunun proceed olup olmadığını ve Haziran'da mülakat yerimizi Bangkok olarak değiştirdiğimiz için Asya bültenini mi Avrupa bültenini mi takip etmem gerekiyor? Bir de 28 Ağustos'da yapılan açıklamayı okudum ve tam net olmadığını fark ettim. Önceden mülakat yerini değiştirmiş olanlar değiştirdiği yere mi çağırılacak yoksa onlar da mı iptal oldu ve otomatik olarak Ankara'ya mı çağırılacağız, yoksa mail olarak KCC'ye herhangi bir bildiride geçmemiz gerekiyor mu?(Örneğin mülakat yerimizi sormak veya geri ankaraya taşımak gibi.)

Dosya numaranız 2026EU67XX, numaranız içerisindeki EU harflerinden de görülebileceği üzere siz bültendeki Europe cut off numarasını takip edeceksiniz, Asya bülten sayilari ile işiniz yok.

Diğer sorunuz ile ilgili 28.08.25 tarihine geri dönmüşsünüz ancak takip eden günümüze kadar olan diğer tarihli iletileri okumadığınızı hissediyorum. KCC veya Bangkok’a email atmaksızın sabırla açıklanacak diğer bültenleri takip etmeniz, yeni bültenin açıklanmasına müteakip konsoloslukların mülakat dağıtımı ve olası ekstra evrak isteyecekse diğer talihlilerin bu başlıkta güncel paylaşımlarını okuyarak sürecinizi bekleyeceksiniz. Göçmen vizesine en çok soran değil, en çok okuyan ve süreci takip eden kavuşuyor şansı da yaver giderse. Bol şans 🍀

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 316
  • 73
  • 728
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |