Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Batuhan23 https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx buradan giriş yapın bilgilerinizle, sağ üstte "YOUR CASE IS CURRENTLY AT:" kısmında yazıyor.

• @Restwell donus yapmanızı bekliyoruz, umarım sorun cıkmadan en kısa surede alırsınız

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey aşağıdaki iletileri dikkatle okumanız temennisiyle!

https://yesilkartforum.com/forum/post/509555

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

• @ATS16 merhaba, mülakat daveti için mail atabilirsiniz diye söylediler. Tarihin ne zaman olacağı vb için ama hem Ankara hem de Kaç bilgi vermedi o yüzden sormuştum.

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba 15 Ekim'de mülakatım var.
    Bugün farkettim ki ds260 formunda Amerika'da bana referans olan arkadaşımın adında bir harf hatası yapmışım. Bunu nasıl düzeltebilirim

• @ATS16 excel dosyasına ekledim imzayı da hallederim şimdi

• @Batuhan23 greencard ile ilgili herhangi bir bilgi vermedim. Tayland hükümetinin aldığı kararlar ile ülkede yaşamak, çalışmak, iş kurmak vb gibi durumları inanılmaz derecede zorlaştırdıklarını söyledi. Mesela 1 senelik oturum izni için emeklilik vizesi ile 50 yaş üstü kişilerin hesaplarında 800bin baht para ve 65bin baht aylık gelir kanıtlama zorunluğu varmış. Haricinde benzer bir oturum izni verilmiyormuş. Çalışma ve oturum için ise; iş verenin minimum 2milyon baht yatırım ve her 1 yabancı çalışan için 4 tayland vatandaşı çalıştırma zorunluluğu varmış. Dolayısı ile çok ciddi zorluyorlar dedi.

• ⭐⭐⭐⭐

@Selimdiskaya52, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Ankara 5xxx lere kadar çıkabilir mi?

İsterse çıkar, istemezse çıkmaz ANK bahsettiğiniz rakama. Şimdiden bunu yorumlayabilmek mümkün değil, bu sayıyı yorumlayana da (tecrübesi ve bilgisine dikkat etmek lazım) temkinli yaklaşmak lazım. Önümüzdeki aylarda açıklanacak bülten cut off rakamlarına, bülten rakamları doğrultusunda ANK’nin dagitacagi mülakat sayısına ve 01.01.26 tarihinde açıklanacak ceac verilerine istinaden daha doğru yorumlanabilir ancak. Bol şans!

• @elbruz İnsiyatif alınır gecerli herhangi bir oturum izni kabul edilirse egitim vizesi mantıklı bir secim gibi duruyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey

Bu konu basliginin ilk dört iletisini, yeni yönetmelik değişiklerinden haberiniz yok ise en azından 28 Ağustos 2025 tarihine geri giderek bu tarihten gunumuze kadar ki tüm iletileri dikkatle okumanız faydanıza olacaktır.

Bu forum başlığını takip eden bazı talihliler gibi, bültende numaranız cut off olmasına ve dosyanızı Bangkok’a taşımış olmanıza rağmen Bangkok’tan mülakat alamama ihtimaliniz ve Ankara’yı bekleme ihtimaliniz var.

KCC veya dosyanızı taşıdığınız konsolosluklardan size gelecek olası bildirimler, açıklanacak bültenler, bültenlerin açıklanmasına istinaden Ankara ve diğer konsolosluklarin mülakat dağıtım sayıları/sartlari durumunuzu netleştirecek.

Bu durumları tam anlamıyla idrak ettikten sonra da bu başlığı dikkatle okumanız ve güncel olarak gelişmeleri takip etmeniz yararınıza olacaktır. Bol şans!

• @Ömer-Akın önemli değil mülakatta düzelttirirsiniz

• Bangkok tan yanıt geldi sizin süreç henüz başlamadı KCC ye sorun diyorlar. Onlardan yanıt bekliyoruz şimdi.

"(Çevrildi)

Değerli Başvuru Sahibi,

Sorunuz için teşekkür ederiz.

Lütfen 2026 Çeşitlilik Vizesi (DV) programının henüz başlamadığını unutmayın. Başvuru sahipleri için belirlenen konsolosluk görevlendirmeleri konusunda KCC karar verecektir. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen Kamu Soruşturma Formu aracılığıyla KCC ile iletişime geçin.

Umarız bu yanıt size yardımcı olur.
    "

• @Restwell inşALLAH hayırlı haberler alırız kcc den hepimiz

• @Restwell paylasım ıcın cok tesekkkurler

• @Restwell kcc den gelecek cevap önemli

• Herkese merhaba ve herkesin iyi bir süreç geçirmesini dilerim. Sorum mülakata gitmeden önce vize basılmış pasaportun geleceği adres seçimi ile ilgili. https://www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresine üye olup girildiğinde ileriki aşamalarda DS-160 formu ile ilgili yönlendirmeler var. DS-260 ile ilgili başka bir bölüm mü var? Aşamalarda sadece DS-160 olması, DS-260 başvurusu için sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.
    CN:2026EU4XX
    DS Gönderimi: 22/05/2025
    Mülakat Yeri: Ankara

• @Restwell tesekkurler, KCC den gelecek yanıtınızı bekliyoruz

• Tiflis'te mülakata girecek olan var ise;
    1- Tiflis'teki klinik ile whatsapp üzerinden iletişime geçiyorsunuz
    2- bana sormadılar ama genellikle eşin kızlık soyadıyla çıkarılmış bir adli sicil kaydı da istiyorlar.
    Kolaylıklar diliyorum.

• @jcmaxwell evet internette bilgi bulabilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey dilersen,iz yapabilirsiniz.
    sonuç alabileceğinizi pek düşünmüyorum.

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 12173
  • 153
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |