Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Zaten viyana direk oturum izniniz varmi demeden nasil iptal etti bu yanlis ve fark ettiler hatalarini cunku dosya tasima kalkmadi sadece belge istenecek, misal bana viyana belge istegi sorusu ile dondu bende durumu anlattim artik yardimci olamiyoruz seklinde donduler

• @excan bu bahsettiğiniz yanıtları ne zaman aldınız viyana konsolosluğundan

• @ugursway bu durum biraz beni etkiliyor ve kafamı da karıştırıyor. Benim numaram current oldu, 1.5 sene önce ingiltere’de eğitim almaya geldim ve şimdi 2 sene daha extra oturum hakkı verecek graduate visa’ya başvuracağım ancak dediğiniz gibi en başta ingiltere adresim ile başvurmuş bile olsam KCC benim burda oturumum olup olmadığını ya da bunu ne kadar süresi olduğunu bilmiyor. Benim durumumda olanlara ne gibi bir prosedür uygulayacaklar, oturumumuzu kanıtlayacak bir belge mi isteyecekler ben de merakla bekliyorum. Henüz daha mülakat tarihi de almadım, dosyam KCC’de görünüyor umarım bir sürpriz yapıp bana bir şey sormadan otomatik olarak Ankara’ya yönlendirmezler

• @Gökçe-Çetin bangkok için ne kararı açıklandı ?

• @Göktuğ-Yılbaşı
    Merhaba, tam da bahsettigim duruma ornek olustuyor su an ki durumunuz. Siz mumkun olan en kisa sure icerisinde Ingiltere icin oturum hakkinizi yenileyiniz. Eger KCC bir sekilde size sormadan mulakat yerinizde degisiiklik yaparsa Londra konsoloslugu ile iletisime gecip dosyanizin orada kalmasini talep edebilirsiniz, ancak yuksek ihtimalle bunun icin gecerli bir oturum izninizin oldugunu kanitlamanizi isteyeceklerdir. Eger KCC current oldugunuz halde dosyanizi size sormadan Ankara’ya cekerse kendilerine Ingiltere oturum belgelerinizle beraber email atarak talepte bulunabilirsiniz. Bu konuda daha once sadece bir kisinin mulakat yerim tekrar Ankara olarak guncellendi paylasimini okudum, bu ornegi diger dosyalara genelleyebilmek icin referans alabilir miyiz, emin degilim. Bu sebeple surecinizin ilk mulakatlariyla beraber bu belirsizliklerin ortadan kalkacagini dusunuyorum.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @onurfenci 29 agustos aldim dv2026 telegram kanalinda paylastim gelen mail gorselleri

• @excan forum disinda telegram gibi gruplara uye olmanin yasak oldugu yazilmisti. @gucarslan

• hong kong’un mesai saati yaklaşıyor. heyecanla ve stresle bekliyorum umarım herhangi bir iptal veya benzeri bir mail almayız. ikinci bir korkum da şimdi iptal etmeyip mülakat anında oturum istemeleri. ne kadar düşük ihtimal de olsa bu da korkutuyor.

bir de case’ye eşimi ekleyip kendimi güncelleyemedim. bu talep için mail attığımda aldığım cevap “1 ekim’den sonra iletişime geçin” oldu. 8 ekim’de nicolson’a randevu aldık, umarım 8 ekim’den önce eşimi forma ekleyip kendi medeni halimi de güncellemiş olurum.

• ⭐⭐⭐⭐

@excan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onurfenci 29 agustos aldim dv2026 telegram kanalinda paylastim gelen mail gorselleri

Hangi telegram kanalı? Kendiniz bir kanal mı oluşturdunuz yoksa bir telegram grubuna mı dahil oldunuz?

• önemli bir husus daha var, totalde kaç kişinin bu çekilişi kazandığı da çok önemli.. Her ne kadar dosya numaramız şu an belirli olsa da, dosyalar arası boşluk fazlaysa, belki de daha ön sıralarda olacağız.. Tabi bu konunun ehemmiyetini yöneticilerimiz benden daha iyi açıklar.. Onlar daha donanımlı bu konularda

• @oktay3847 Ben de şunu merak ediyorum numaraların aktif olduğu zaman aralığı her sene aşağı yukarı aynı zamanlara ( aylara ) mı denk gelir yoksa her sene farklı mı olur?

• Herkese merhabalar,

Ben gelişmelerden biraz geç haberdar oldum. Şu an mayıs ayında dosya taşımış olanların dosyası da etkileniyor mu?

Aynı zamanda “at this time ğlease verify your location” ile başlayan teyit mailine dönüş yapmamız gerekmiyordu değil mi adres doğru ise?

• @winter-is-coming Sevgili forum yöneticileri ve sakinleri; bu soru vesilesiyle ben de 2. kez birkaç şey söylemek istiyorum. Mail imzam yok çünkü şimdiye kadar hiç soru sormadım. Açıkçası sormama gerek kalmadı çünkü forumda hemen hemen her sorunun cevabı çok net mevcut. Ben ilk başvurumda kazandım ve o günden beri forumu düzenli okuyorum. Soru sormadan her şeyin cevabına erişebildim bunun için forumun kıymetli yöneticilerine ne kadar teşekkür etsem az. Öte yandan sabırları için ayrıca teşekkür etmek gerek çünkü aynı soruların yüzlerce kez sorulduğunu görüyorum maalesef. Maalesef diyorum çünkü önemli bir şey olur diye sürekli burayı okuyorum ve artık bu kadar basit bir konunun sorulması bile bana çok garip geliyor. Bizlere gönüllü destek olan forum yöneticilerini, konsoloslukları, KCC'yi bıktırmadan biraz da kendimiz araştırıp okusak, sabırla beklesek daha iyi olmaz mı? Herkese iyi akşamlar dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@SEVCAN-KARATAŞ Merhaba,
    Aslında forumu düzenli takip eden herkes, hiç soru sormadan bile süreç hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabiliyor. Üye olmadan da takip edenler var, ancak biz onları da buraya üye olmaya davet ediyoruz.
    Bu kadar faydalandığınız bir platforma üye olup katkı sunmanız, sizden sonrakiler için bir teşekkür ve borç ödeme anlamına gelecektir.
    Sevcan Hanım, imzanızı düzenler ve excel tabloya isminizi eklerseniz çok iyi olur.
    İmza için örnek burada.
    Excel için tablo burada.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@efemu35, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

hong kong’un mesai saati yaklaşıyor. heyecanla ve stresle bekliyorum umarım herhangi bir iptal veya benzeri bir mail almayız. ikinci bir korkum da şimdi iptal etmeyip mülakat anında oturum istemeleri. ne kadar düşük ihtimal de olsa bu da korkutuyor.

bir de case’ye eşimi ekleyip kendimi güncelleyemedim. bu talep için mail attığımda aldığım cevap “1 ekim’den sonra iletişime geçin” oldu. 8 ekim’de nicolson’a randevu aldık, umarım 8 ekim’den önce eşimi forma ekleyip kendi medeni halimi de güncellemiş olurum.

Yayınlanan yeni kurala göre, Ekim ayı muaf tutulduğu için, sizden oturum istemezler diye düşünüyorum.
    Viyana yeni kuralı okur okumaz, acele ile verdiği mülakatları iptal etti ancak Ekim ayı muafiyeti hatırlatılınca güncelleme yapıp size dönüş yapacağız dediler. HK aynı hatayı yapmayabilir.

• @winter-is-coming elbette hayır.. Ceac verilerine hiç bakmadınız mı ?

• @melda22
    Emaili kisisel bilgilerinizi gizleyerek paylasir misiniz?

• @ugursway bu daha mayıs ayında dosyamın Viyana’ya taşındığından emin olmak için attığım ve onay aldığım maildi.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 180
  • 73
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

110

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |