Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Scythep anahtar kelimeleri yazarak forumdaki arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin olası aklınıza gelen sorularınız için, bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@mechtws, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba benim cn im afrika için aktif ama ben dosyamı ankaranın durumuna göre taşımayı düşünüyordum. Kcc üzerinden taşımak için avrupa cut off durumunu mu takip etmeliyim genel olarak benim cn imin herhangi kıtada cut off olması kcc üzerinden taşımayı etkiler mi?

Sizin case numberınız 14bin değil, 2026EU14XXX. Yani 2026 mali yılı için, Avrupa bölgesinden çekilişi kazanan 14bin küsürüncü kişisiniz.

Bu numara 3 şeyi anlatıyor ve değişmiyor.

1- Yalnızca FY2026 için geçerliliği var.
    2- Çekilişi kazandığınız bölge Avrupa (Yani yaşadığınız veya mülakata gireceğiniz yerden bağımsız. Mülakat yeriniz değişse bile yeniden kazanmayacaksınız değil mi?).
    3- Avrupa bölgesinde 14bin küsürüncü olarak seçilmişsiniz (ama bu demek değil ki önünüzde Avrupa’dan 14bin kişi var veya sizi dünyada 14bin küsürüncü kişi olarak seçtiler. ).

2026EU13333 ile 2026AS13333 ve 2026AF13333 birbirinden farklı kişilere ait farklı case numaraları. Farklı zamanlarda current olup farklı zamanlarda mülakat alabilirler. Hatta hepsi aynı konsoloslukta vize de alabilir.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@robwin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Case No 17600 lerde , Ankara üzerinden kaydı tamamladım. Sizce gelme şansı varmı

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmzanızı 👉 buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Sonra 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim Dediklerinizi tamamladım. Dosya taşıma yaparsam mülakat tarihi alma şansım varmı. Nereyi önerirsiniz.

• CASE NUMBER: 2026EU00003XXX
    VISA CLASS: DV
    YOUR CASE IS CURRENTLY AT: BUCHAREST
    FOREIGN STATE OF CHARGEABILITY: TURKEY

Geliyor, gelmekte olan.

[email protected]'dan da "required entry status check for DV Submission" başlıklı bir mail geldi, bizi ilk durum öğrendiğimiz siteye ileten.

Fakat sitede henüz bir güncelleme yok.

• Merhaba. Tahmini mülakat aldığım vakitte bebeğim iki yaşına girmiş olacak. Bebeğim için gerekli belgeler neler bilgisi olan var mı acaba?

• Merhabalar , geçen senenin excel tablosundan yola çıkarak aklıma bir soru takıldı . Takvimle uyumlu ilerleyen konsolosluklara bakarken hong kong performansını biraz dalgalı buldum . Sizce hk takvimle uyumlu ilerliyor mu yoksa farklı bir konsolosluğa taşımalımıyım

• ⭐⭐⭐⭐

@rainwhenidie gözünüz aydın, email ne zaman geldi cuma günü mü?

• ⭐⭐⭐⭐

@rainwhenidie

Yakın bir zamanda güncelleme olacak, talihli olduğunuzu öğrendiğiniz mektubun en altında mülakat tarihi, yeri ve saatini göreceksinizdir. Hayırlı olsun!

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@Emirhan-1 geçenlerde bir arkadaşım sormuştu hnk performansını, onun için bakıp not almıştım size de ileteyim aynısını.

Hnk geçen yıl ekim kasim aralik aylarinda 1er eu dosyasina vize basmış
    Muhtemelen sadece onlar taşımış olabilirler, çünkü dosya taşıma bilinirliği bugünkü boyutta değildi. O sebeple dosya sayısı az diye düşünüyorum.
    IMG_20250818_005406_406.jpg

Ocakta 30 dosyaya vize basmış, eu bölgesinden, 6k-12k arası dosyalara vermiş vizeleri, bu da bültenle uyumlu. Dosya taşımanın bilinirliği de artmış bence burada.
    IMG_20250818_005404_016.jpg

şubatta 7k-11k arası 7 eu dosyasına;
    martta 6k-13k arası 24 eu dosyasına vize basmış.

Daha sonraki aylara bakmadım, bence bunlar ve bundan önemlisi bu forumdaki Hong Kong deneyimleri de gösteriyor ki, seçilebilecek bir konsolosluk HNK. Yeterki bülten size gülsün, HNK da yüzünüzü güldürür bence.

• ⭐⭐⭐⭐

@yuceezgi 2025 mülakat deneyimleri başlığındaki Hong Kong deneyimlerini okuyabilirsiniz, orada çocuklu ailelerden paylaşım yapan olduysa 1.elden bilgi edinmiş olursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@onurfenci https://yesilkartforum.com/forum/post/506337
    Serap Hanım paylaşmıştı bir taslak.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Emirhan-1 geçenlerde bir arkadaşım sormuştu hnk performansını, onun için bakıp not almıştım size de ileteyim aynısını.

Hnk geçen yıl ekim kasim aralik aylarinda 1er eu dosyasina vize basmış
    Muhtemelen sadece onlar taşımış olabilirler, çünkü dosya taşıma bilinirliği bugünkü boyutta değildi. O sebeple dosya sayısı az diye düşünüyorum.
    IMG_20250818_005406_406.jpg

Ocakta 30 dosyaya vize basmış, eu bölgesinden, 6k-12k arası dosyalara vermiş vizeleri, bu da bültenle uyumlu. Dosya taşımanın bilinirliği de artmış bence burada.
    IMG_20250818_005404_016.jpg

şubatta 7k-11k arası 7 eu dosyasına;
    martta 6k-13k arası 24 eu dosyasına vize basmış.

Daha sonraki aylara bakmadım, bence bunlar ve bundan önemlisi bu forumdaki Hong Kong deneyimleri de gösteriyor ki, seçilebilecek bir konsolosluk HNK. Yeterki bülten size gülsün, HNK da yüzünüzü güldürür bence.

Bilinirlikten ziyade, dosya numarası küçük olanlar taşımaya pek yanaşmıyorlar. Önemli olan kaç vize bastığı değil, bülten aralığında mülakat verip vermediği. Bültenden küçük mülakat geliyorsa muhtemelen geriden geliyordur. Sadece HK için değil, tüm konsolosluklar için geçerli. Bir konsolosluğun az vize basması kötü, çok basması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Önemli olan elindeki talep kadar, mülakat vermeye uygun tarihte, vize basıyor mu basmıyor mu?

• @aysegul Pazar Türkiye saatiyle 20:15'te geldi mail. Ben de şaşırdım açıkçası.

• @deebee Günaydin...Ben yanılıyor olabilirim ama Cuma gunu sadece Ankara ve Bukres konsolosluklarından mail geldi...Bukres ten mail gelen kisi CN 3XXX....benim CN2XXX ama Viyana....bakalım bu hafta ici gelirse harf sirasina gore gonderiliyor gibi dusunecegim...

• @cttl Cok tesekkurler....harf siralamasina göre düsünmemein sebebi Cuma sadece Ankara ve Bukres ten randevu mailleri geldi...ki bukresten randevu alan CN3XXX...benim CN2XXX olamama ragmen mail gelmedi o yuzden oyle dusundum....bakalım bugun Bangkok vs olursa heralde bize de haftaici sıra gelir diye dusunuyorum...Dediginiz gibi schengen imiz vardi ve dedik ki beklemeyelim Viyana'ya tasiyalım...Bakalım kısmet....

• @aysegul Konsolosluk değil de state.gov mail atmıştı 17 Ağustos saat 20:00 suları. 2 saat önce confirmation number'ın yazdığı sitede mülakat tarihini de gördüm. Hatta yarım saat önce sağlık muayene tarihi de aldım. Romanya'da sağlık mülakatlarını özel hastaneler zinciri Regina Maria yapıyor. Eylül içerisinde antikor testi sonuçları ile dökümantasyon sürecine başlayacağım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Haksta-0 ne farkeder ki.. sonuçta mülakatlar submit tarihine göre dağıtılmıyor.

• 6630125e-a644-4144-a3aa-9680d8e45690-IMG_20250818_092013_727.jpg

Merhabalar. Ben formu doldururken buradaki ilk soruyu cevapladım diye hatırlıyorum ancak kontrol ettiğimde boş gözüküyor. Boş görünce de kendimden emin olamadım. Sitede boş soru olunca sonraki sayafaya geçilebiliyor mu acaba? Bu durum mülakat almamı engeller mi? Eğer engellemezse mülakat aldıktan sonra formu açtırmam gerekir mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cncncnr bu form kaynaklı bir durum merak etmeyin.
    cevaplarınız sonradan kontrol ettiğinizde görünmüyor ama sistemde bu cevaplar kayıtlı.
    endişe edecek bir şey yok.

• @rainwhenidie Pazar aksami da mail geldi yani....hayirli olsun....

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |