Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @Serapp @gucarslan Evet burada belirtmis gördüm simdi. Ama yine de viyanaya önden bir mail atip durumu söylesem mi bilemedim

• ⭐⭐⭐⭐

@emr19, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp @gucarslan Evet burada belirtmis gördüm simdi. Ama yine de viyanaya önden bir mail atip durumu söylesem mi bilemedim

Böyle küçük bir detay için endişelenmenize ya da konsolosluğu meşgul etmenize gerek yok. Mülakat öncesinde insanın aklına her küçük ihtimal geliyor, bu çok normal. Ama siz sürecin büyük kısmını zaten başarıyla tamamladınız. Mülakatta genelde birkaç basit soru sorulur ve işiniz olumlu sonuçlanır. Kendinize güvenin, bu aşamayı da rahatça geçeceksiniz.

• @brucewayne bana yazin lutfen

• @emr19 mülakat esnasında düzelttirebilirsin. Benim de aynıydı. Düzelttiler

• ⭐⭐⭐⭐

@Gulcan-Tptk

Rica ederim, mülakatınızda bol şans. Sakin kalarak süreci adım adım tamamlayacaksınızdır 😉

• @ATS16 Umarım öyle olur. Tekrardan çok teşekkür ederim ☺

• Vize bülteni açıklandığında bizim gibi sayısı düşük olupta dosyası hala kccde işleniyor durumda olanlar için bir faydası olur mu

• Herkese merhaba, dün viyana’da girmiş olduğumuz görüşmede bayraklarımızı alıp bugün de vize basılı pasaportlarımızı teslim aldık. Vizeleri kontrol ederken eşimin doğum tarihinde ay kısmının yanlış olduğunu görüp memura bilgi verdik, pasaportlarımızı ve sarı zarfları geri alıp haber vereceklerini ilettiler. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ortalama ne kadar sürede çözüm sağlanıyor?

• @atibaba Selamlar, öncelikle tebrik ederim.
    Bangkok’ta ikiz kızlarımın vizelerinde de hata yapılmıştı, aynı şekilde pasaport ve sarı zarfları kendilerine geri verdik, 2 gün sonra düzeltilmiş bir şekilde bize elden teslim ettiler.
    Pasaporta basılmış olan vizeyi damgalarla iptal edip yeni vize basıyorlar ve sarı zarftaki vize bilgilerini değiştiriyorlar.

• @MomisCan çok teşekkürler, şuan beklemedeyiz güncelleme yapıyor olacağım yanıtınız için de ayrıca teşekkürler.

• merhabalar ben 20 ağustos tarihinde vize görüşmesine katılacağım. 1 hafta kala ptt kaydı yapılması gerektiğinden bahsediliyordu. bugün ais ptt kaydı yaptırmayla alakalı rehberi incelediğimde sayfaların rehberdeki gibi olmadığını gördüm. ais.usavisa sitesine girdiğimde ''Visa information and appointment scheduling is no longer provided for this country by this service'' ülkemizdeki bu sistem değiştiyse yerine ne geldi ne yapmam gerekiyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

• @atibaba güncelleme: viyana konsolosluğundan 1 saat kadar önce hatanın düzeltilip yeni vizenin basıldığına dair mail aldık ve gidip evraklarımızı teslim aldık. Böylelikle sürecimiz tamamlanmış oldu, deneyim çok yakında sizlerle 🙂

• @atibaba hayırlı olsun hocam mutlu oldum inanın adınıza sabırsızlıkla mülakat deneyımınızı beklıyorum

• Merhaba , Geçen sene ağustos ayında 22500 civarı olan numaramı KCC ye taşımıştım , konsolosluk seçimim Kanada olmuştu.
    Fakat gelinen süreçte bir türlü KCC tarafından tarih atanmadı ve randevu tarihi montreal tarafından alamadım.DV chartta gördüğüm kadarıyla konsolosluk sakin geçiyor.
    Birçok mail atmama rağmen , current olduğum için dosya taşıması vs. yapamıyorum , daha doğrusu KCC tarafından standart mail ile geri dönülüyor.Yorumlarınız ne olur veya nasıl bir aksiyon almam gerekir.Bu arada dvchart ta sadece kanada için 21000-22000 arası görüntülenmekte.22000-23000 arası gözüken birşey yok.Teşekkürler.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan-Batuhan-Çetin

İmzanizda mülakat tarihiniz hatalı, kontrolünüz ricadır.

Bahsi geçen sorduğunuz kaydı https://www.ustraveldocs.com/tr/en/ bu siteden yapmalısınız, AIS sistemi 30.05.25 itibariyle iptal oldu.

• Merhabalar. 24 Ağustos'ta LA'e giriş yapacağım ve kiralık oda arayışındayım. Bu konuda yardımcı olabilecek veya tanıdığı olan kimse var mıdır acaba?

• Arkadaşlar merhaba ümiversite diplomam hem ingilizce hem türkçe ama sadece önlisans diploması yazan yer türkçe kalmış bi sıkıntı olur mu çevirteyim mi vakit varken diploma qr kodlu

• Merhaba,

Montreal geçen seneden beri benim yakın takibimde olan bir konsolosluktu.
    Maalesef çok dengesiz ve keyfi dağıtım yaptılar süreçte. 2025 sürecini kapatmış olabilirler.
    Orayı zorlamaktansa bir an önce dosyanızı şengen varsa viyana, yoksa bangkok veya hongkong'a atmanızı tavsiye ederim.

@sktem, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba , Geçen sene ağustos ayında 22500 civarı olan numaramı KCC ye taşımıştım , konsolosluk seçimim Kanada olmuştu.
    Fakat gelinen süreçte bir türlü KCC tarafından tarih atanmadı ve randevu tarihi montreal tarafından alamadım.DV chartta gördüğüm kadarıyla konsolosluk sakin geçiyor.
    Birçok mail atmama rağmen , current olduğum için dosya taşıması vs. yapamıyorum , daha doğrusu KCC tarafından standart mail ile geri dönülüyor.Yorumlarınız ne olur veya nasıl bir aksiyon almam gerekir.Bu arada dvchart ta sadece kanada için 21000-22000 arası görüntülenmekte.22000-23000 arası gözüken birşey yok.Teşekkürler.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emr19, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar
    Ds260 formunnda eşimin bilgilerini doldururken kayınvalidemin mother’s surmame at birth kısmında kızlık soyadı yerine şimdiki soyadını girmişim. Mülakat günü belgeleri teslim ederken düzelttirmelimiyim?
    @Serapp

kayınvalideniz vize almayacağı için sorun olmaz, merak etmeyin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |