Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185
  • ⭐⭐

@semavi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@cemalmühendis DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@semavi bey in videosunda izledim sanırım. Toplam 4bin küsür kişiye GC çıkıyor ve yaklaşık 600kişi giriş yapıyor ülkeye.Ne kadar enteresan bir durum?Ya arkadaşım madem gitme fikrin yok, madem cesaretin yok, yada ne bileyim...Neden gerçekten yüreğiyle isteyen insanların hakkına giriyorsunuz?

Bizim girdiğimiz sene toplam kazanan 2186 tekil kişi idi...
    Aileler ile toplam vize kıtası 3500
    Ailelerle birlikte toplam basılan vize ise 1300-1400 gibiydi...

Yani çok can sıkıcı bir rakam...

500 dolar civarı bir başvuru parası ise greencardi sadece "zengin yada yıllık 3bin lira havaya " verebilecek kişilere hapseder...

benim tecrübelerim ise buraya gerçekten çok isteyip uyum sağlamaya megilli kişiler başarılı oluyor. Zengin olup buraya gelip para kaybeden çok kişi var...adam alışmış Türkiye'de para ile tüm kapıları açmaya buraya gelip iki tane izini alamayınca bir sürü para batiranlarla tanıştım...

Hocam sıra gelmeme konusu da var. Belki alamayanların bir kısmı ondan alamamıştır. Yoksa durum vahim.

• Gecmis yillarda Turkiye’den basvuran, kazanan ve vize alanlarin sayilari suradaki tabloda gorulebilir:
    https://yesilkartforum.com/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-istatistikler/

• Elinize sağlık. Sayfayı takip edeceğim. Umarım mayıs ayında mutlu haberleri burada paylaşırız.

• İzmirden selamlarrr👋 😊

• @chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@semavi DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@cemalmühendis DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@semavi bey in videosunda izledim sanırım. Toplam 4bin küsür kişiye GC çıkıyor ve yaklaşık 600kişi giriş yapıyor ülkeye.Ne kadar enteresan bir durum?Ya arkadaşım madem gitme fikrin yok, madem cesaretin yok, yada ne bileyim...Neden gerçekten yüreğiyle isteyen insanların hakkına giriyorsunuz?

Bizim girdiğimiz sene toplam kazanan 2186 tekil kişi idi...
    Aileler ile toplam vize kıtası 3500
    Ailelerle birlikte toplam basılan vize ise 1300-1400 gibiydi...

Yani çok can sıkıcı bir rakam...

500 dolar civarı bir başvuru parası ise greencardi sadece "zengin yada yıllık 3bin lira havaya " verebilecek kişilere hapseder...

benim tecrübelerim ise buraya gerçekten çok isteyip uyum sağlamaya megilli kişiler başarılı oluyor. Zengin olup buraya gelip para kaybeden çok kişi var...adam alışmış Türkiye'de para ile tüm kapıları açmaya buraya gelip iki tane izini alamayınca bir sürü para batiranlarla tanıştım...

Hocam sıra gelmeme konusu da var. Belki alamayanların bir kısmı ondan alamamıştır. Yoksa durum vahim.

Bizim senemizde current oldu. Sıra sorunu maddi. Hatta ikinciye tekrar seçtiler TR den... Ona rağmen rağbet yoktu...

Türkiye de sorunlar fazlalasinca insanlar gelmek için daha çok can attılar...

2018de Muhtemelen bir önceki sene sayının az olmasından dolayı 4500 kişi seçtiler Türkiye'den. Bu yüzden kazanıpta gelemeyen çok oldu

• ⭐⭐

Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum. Keşke konsolosluk bu forumun üyelerine özel şöyle 100 kişilik bir green card kontenjanı açsa. Mesajlarını ve hayallerini okuduğum iyi kötü buraya emek veren onca iyi insanın sonuç günü üzülmesini istemiyorum vallahi.

• Kazanıpta vize almayanların oranı genelde yarıdan fazla. Gitmeye niyetin yok, başvurma kardeşim ya. Bizim de şansımızı yarıya düşürüyorlar.

• Günaydın 50lililililileer :))
    Başvuranların bazıları da green card kazanırsa uçak bileti dahil Amerika' da işi, evi, her şeyi hazır gidince öyle başlayacak sanıyor. Biraz araştırınca işin renginin öyle olmadığını görüyor. Keşke herkes başvurmadan önce bu nedir ne değildir diye gugıl amcadan ufak bir araştırma yapsa :/ Ama okumayı, araştırmayı çok sevmeyen bir toplumuz o nedenle biz sadece bunu temenni edebiliyoruz. Daha dün gördüm, yeni bir çift video çekmeye başlamış gelen ilk yorumlar hala fotoğraf, hala başvuru linki...üzücü.

• Aynen iş, ev herşey hazır sanıyor. Çıktıktan sonra başvuru, dosya, rapor, mülakat, hesap,kitap vazgeçiyor.

• @omertug bro ben formun başından beri aynı şeyleri söledim amerikayı araştırın kazanırsam yapabilirimiyim gidebilirmiyim... şunları yazanları gördüm kazanırsam o bankada göstericeğiö parayı nasıl temin edebilirim nerde bulurum böle saçma insanlar var o parayı borç harç bul yazmışlar cevap olarakda tamam borç harç buldun diyelim sadece türkiyeden amerikaya gidişin 6 7 bün tl ye patlıcak uçak bileti yolda ıvır zıvır kart çıksa onun sağlık kontrol vs. Daha fazla belkide tutucak amerikaya gittiğinde adam evine hoşgeldin işin bu evin buda demicekler orda da para lazım olcak ve bu para dolar olmak zorunda başvırabların %70 lik kısmı neye nasıl neden başvurduğunu bilmiyor türkiye abi burası ne bekliyorsun şaka gibi bi ülke şimdi bunları yanlış anlayıp gene beni topa tutarlar :))

• Valla çok haklısın. Yanlış anlaşılacak birşey yok, baştan başvurma kardeşim.

• Neyse modumuzu düşürmeyelim, hayallere devam. Çıkınca nereye gitmeyi düşünüyor sunuz? NYC, Chicago gibi büyük yerler mı? Yada USA nin genellikle olduğu gibi 200- 300 bin nüfuslu şehirlerini mı?

• Olumsuz düşünceler, sözlerle negatife çağrım yapmayalım :) Ben Houston diyorum şimdilik ama artık direk Houston diyeni forumda dövecekler. Ama ne yapayım? İnternette en çok bilgi alabildiğimiz, tecrübe görebildiğimiz yerlerden biri Houston. Evet bolca istatistik olan web siteleri, infografikler, tablolar, hesaplama araçları var tabii ama bana ilk ağızdan tecrübe lazım. Tek başına olsam belki daha az takardım bu konuyu ama evli, çocuklu olunca bazı şeyleri riske atamıyorsunuz. Mutlaka Houstondan daha iyi daha güzel yerler vardır koskoca kıta ülkesi :) ama gidip yaşayacak ne zamanım ne maddi imkanım ne de gücüm var. E öyle olunca da bunu yapabilmişlerin tecrübelerini dinleyerek bir yol bulmaya çalışıyorum.

• CANAKKALE GECILMEZ , Ulu Onder Mustafa Kemal ATATURK ve butun sehitlerimizin ruhlari sad olsun ...

• Evet sanki metropoller yerine huzurlu şehirler daha cazip gibi, Ben doğu yakasını biraz bilirim. Maryland, Virginia, Georgia, Carolina, Florida yı. Ama Manhattan hayallerin şehri uyumayan, jungle.😎

• New York city, New Jersey aynı sayılır.

• Başta Aziz atamız Atatürk ve bütün Çanakkale Kahramanlarımızı saygı ve özlemle anıyoruz. Bugünlerimizi onlara borçluz.

• azalma olur insan gitmeyeceği yada gidemeyeceği yer için para vermez.şuan ücretsiz olduğu için şansını denemek için başvuru yapıyorlar.bence %30 kadar azalma olur.ama her sene başvurular arttığı için bir kaç sene sonra gene şuanki rakam kadar başvuru sayısına ulaşılır.

• @omertug diğer kararsız kişiler youtuber tavsiyelerinde paylaştım ancak anlaşılan seyreden olmamış
    https://www.youtube.com/channel/UCRKK8FAsGIlmDEXc8JNZXGA/videos
    çok daha detaylı bilgi için de
    https://amerikadayasamak.com/

• @hegel North Carolina ve Seattle hedefim. North Carolina Eski Amerikan filmlerindeki gibi bir memlet yeşiliyle insanıyşa seattle ise liberal yapısı be urban ve wild Life bir arada yaşanabilecek bir şehir keza iş imkanları da kalifiye Kişiler için uygun

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • DV2020 Instruction Yayınlandı.

11
    3 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi: Arkadaslar bir sorum olacak. Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar. Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ? yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ? Tesekkurler Cekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k