@serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor
Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ?
isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...

Ama okumayı, araştırmayı çok sevmeyen bir toplumuz o nedenle biz sadece bunu temenni edebiliyoruz. Daha dün gördüm, yeni bir çift video çekmeye başlamış gelen ilk yorumlar hala fotoğraf, hala başvuru linki...üzücü.
Ben Houston diyorum şimdilik ama artık direk Houston diyeni forumda dövecekler. Ama ne yapayım? İnternette en çok bilgi alabildiğimiz, tecrübe görebildiğimiz yerlerden biri Houston. Evet bolca istatistik olan web siteleri, infografikler, tablolar, hesaplama araçları var tabii ama bana ilk ağızdan tecrübe lazım. Tek başına olsam belki daha az takardım bu konuyu ama evli, çocuklu olunca bazı şeyleri riske atamıyorsunuz. Mutlaka Houstondan daha iyi daha güzel yerler vardır koskoca kıta ülkesi