Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 mail atın hemen cevap yazıyorlar.

• Merhaba arkadaşlar dosya taşımak için kcc ye mail atmak yerine cn miz aktfileşince taşıyacağımız ülkenin konsolosluğuna mail mi atmamız daha doğru olur.
    Şuan kcc taşıyacağımız ülke için oturum var mı gibi problemler yaratabiliyormuş. (duyumlar)
    Viyana düşünüyoruz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   deebee deebee 
  • ⭐⭐⭐⭐

@sinemmurat39, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar dosya taşımak için kcc ye mail atmak yerine cn miz aktfileşince taşıyacağımız ülkenin konsolosluğuna mail mi atmamız daha doğru olur.
    Şuan kcc taşıyacağımız ülke için oturum var mı gibi problemler yaratabiliyormuş. (duyumlar)
    Viyana düşünüyoruz.

Dosyanız aktif hale geldikten sonra taşıma işlemi oldukça zorlaşır. Bu nedenle şimdiden KCC’ye yazarak dosyanızı taşımanızı tavsiye ederim. Eğer Viyana’yı düşünüyorsanız, oturum belgesi istemeden Türk vatandaşlarına yardımcı olduklarını biliyoruz.

Ayrıca 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi eklerseniz çok faydalı olacaktır.
    Kolay gelsin.

• @ATS16 merhaba size yazdığım şekilde bangkok için mail attım, 4 saat sonra onay maili geldi. bangkok yolcusuyuz inşallah. yardımlarınız için çok teşekkür ederim. excelde güncellerim. mülakat deneyimleri ve tıbbi muayene kısımlarına odaklanacağım artık. Onayladıkları maile teşekkürler diye cevap yazmak gerekir mi? Normal şartlarda muhakkak teşekkür ederdim. Belli ki okuyorlar çünkü. --- I sincerely thank you. Have a nice day vs Kısa bir cevap. Gereksiz mi?

• Merhaba 2026 talihlisiyiz asıl talihli eşim. Biz dosyamızı hong konga taşıdık ve onaylandı.Şöyle bir sorum olucak ikimizinde pasaportları 2019 yılndan 2029 yılına kadar aynı tarihliydi.Ta ki 2023 yılında aracımıza hırsız girene kadar.Bavulla beraber eşimin pasaportuda çalındı.Aradan 5 ay sonra bizi polis aradı ve buldugunu söyledi. Yalnız biz istanbuldaydık ve olay izmirde yaşandığı için imha etmesini söyledik.Mülakatta eski yeni pasaport diye bir şey öğrendim ve bu sorun olurmu diye düşünüyorum 2025 yılında yeniden çıkarttık 2029 a kadar.Pasaport boştu bu arada hiç vize basılmamıştı daha önce.Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Kendinle-İlgilen

Tesekkur etmeniz gereksiz, ilerleyen zamanda (01.10.25 mali yılın başlamasına müteakip olabilir) yazışmak isterseniz KCC ile, aşağıdaki iletideki içeriği yazarak dosyanızı nerede olduğunu sorabilirsiniz. İyi forumlar!

https://yesilkartforum.com/forum/post/500347

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ugur077 merhabalar umarım süreciniz sıkıntısız bir şekilde geçer eğer isterseniz adres konusunda size bizim evin adresini verebilirim.Biz Florida St Petersburg da yaşıyoruz

• @onuru Oncelikle yanitladiginiz icin cok tesekkur ederim. Daha once forumda arastirma yaparken paylasmis oldugunuz linke denk geldim fakat forumdan bir arkadasla maillesirken kendisi bana ekteki gibi farkli bir gorsel atti. Ulkelerdeki Amerikan Konsolosluklarinin final cut off sayilarini yillara gore kiyaslayan bir grafik. Ulkelere gore bu grafige nasil ulasabiliriz? Bilgisi olan varsa cok yardimci olacagini dusunuyorum. Grafik Gorseli

• ⭐⭐⭐

@Cihat-58 Selamlar..
    Belge gereksimleri ile ilgili Dv2025 Mülakat Deneyimleri başlığı altında Hong Kong deneyimlerini okuyarak her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşı konusunda alttaki linke göz atabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15508?_=1754621289467

• Herkese selam mülakat mailinden kaç gün sonra ds260 ı açmalıyız hemenmi yoksa birkaç gün sonramı bilginiz varmı ?

• @zakaria Bizimde düzeltmemiz gereken önemli bir iki nokta var. Bizde Mülakat tarihi aldıktan sonra açtırmayı planlıyoruz. sanırım tüm ortak fikir mülakat mailini aldıktan sonra açtırmak üzerine.

• ⭐⭐⭐⭐

@yusuf-beyazkaya, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selam mülakat mailinden kaç gün sonra ds260 ı açmalıyız hemenmi yoksa birkaç gün sonramı bilginiz varmı ?

Merhaba. Mülakat tarihinden önce açtırmanız ve formu tekrar submit etmeniz yeterli. Hemen açtırmanıza gerek yok, zaten mülakata kadar yeterli vaktiniz olacak.

Eğer çok büyük hatalar yapmadıysanız hiç açtırmanıza da gerek yok. Örneğin oturduğunuz sokağın adını yanlış yazdığınız için açtırmayın formu.

• Case numarasını başkasıyla paylaşmanın ne sakıncası olabilir ki

• ⭐⭐⭐⭐

@t-erbey001

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

• ⭐⭐

@hollandiya selamlar, sanirim bir yanlis anlasilma var, ulkelere gore cut-off diye bir durum soz konusu degil. Bulten aciklanir, ulkelerdeki konsolosluklar kapasitesine gore kcc dosyalari talep eder. Acaba siz sunu mu bulmak istiyorsunuz, hangi konsolosluk hangi dosyalar mulakat vermis?

• @ATS16 yaptım dostum

• Merhabalar, DV2025 dvcharts sitesini incelerken aklima takilan bir soru oldu. Aylar once mulakat verilmis oldugunu tahmin ettigim bazi dosyalarda (oncesi ve sonrasi tamamen issued olmus dosyalardan bahsediyorum) hala ready yaziyor. Ornegin dosyalardan birisinin 2nl date'i mart ayinin ortasinda gonderilmis olarak gozukuyor fakat dosyanin status'u hala ready. Bu dosya sahiplerinin surece devam etmedigini mi gosteriyor yoksa bu sekilde olmasinin baska bir sebebi de olabilir mi? Tesekkurler

• Herkese merhabalar, Viyana'ya dosya taşıma işlemim sırasında "Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview." KCC'den böyle bir geri dönüş aldım. Burada belirtemem gereken adresi neye göre seçmem gerekiyor, herhangi bir otel adresi olur mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Merhaba @Serapp hanım izlediğimiz bir çok videoda mülakat için kcc ye mail attığımız da oturum yada çalışma izni istiyormuş. Ama aktifleştikten sonra ankara dan viyanaya transfer etmek için viyana konsolosluğuna mail attığımızda taşıma için yardımcı oluyorlarmış. belki 1 belki 3 belki de 5 kez mail atılıyormuş ama elbet geri dönüyolar, taşıma işlemini yapıyorlarmış.
    Biz suan nişanlım ile birlikte greencard sürecini yesilkartforum tecrüberlerini dikkate alarak yapıyoruz. sizin aktarımlarınız bizim için çok daha ilerletici olacaktır. Durumumuz hakkında ne yapabiliriz. yardımcı olursanız çok sevinirim.

2021 Talihlisi olan nişanlıma @gucarslan abi telegram üzerinden çokça yardımları olmuş ona buradan da tekrar çok teşekkür ederiz.
    Şuanki süreçte sizin direktiflerinizi bekliyoruz herkese iyi forumlar...

@Serapp hanım bu arada 2026 excel tablosuna sürecimizi ekledik teşekkürler.🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻

• merhaba mülakattan ne kadar önce ve ne kadar tutarda hesabımızda usd olması gerekiyor ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |