Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

İlk başvurudaki heyecan-motivasyon-heves... Bunların hepsi ilk sene arşa çıkıyor tabi, hayaller, planlar havada uçuşuyor. Ancak ilk seferde çıkmazsa, sonraki senelerde başvurmak ve hnbs yazısını görmek ekim ve mayıs aylarında yapılması gereken bir rutine dönüyor, her yıl tekrarlanan kanıksanmış bir kader gibi :)) Yani bizim için öyle oldu en azından. Başvururken bile, yıllarca bir Allah'ın kuluna bahsetmedik bu işten, çünkü asla tahammül edemezdim sağdan soldan abuk sabuk laflar işitmeye, hem de çıkıp çıkmayacağı belli olmayan bir lottery için 🙂 Siz de öyle yapın, çok bahsetmeyin kimseye, dallanıp budaklanmasın, talihli olduktan sonra da numaranız mı yüksek veya hatta bıçak sırtı.. Yapmanız gerekeni yapın (ds260 doldurmak, taşınacaksa dosya taşımak vs) sonrasında kimselere bahsetmeyin, zaten çok fazla vaktimiz olacak yapılacaklarla ilgili. Heyecanınız yüksekse, kendinizi sürecin dışında tutamıyorsanız; bu forumda özellikle 3-5 başlık var okunması elzem, arada bunları okursunuz, hayaller falan olmazsa olmaz zaten. Kimseye hayal kurmayın, tamamen unutun diyemem çünkü hem mümkün değil pek, hem de o aşamalar da tatlı ya 😊 O hayal kurma, kendini kaptırma konusunda biraz kontrolü elimizde tutabilirsek -olası bir hayal kırıklığının devasa olmaması için- şahane olur, hepsi bu.. Sonrası zaten biraz bülten takibi, biraz case takibi vs
    En nihayetinde; su akar, yolunu bulur. Hepimiz için herşeyin kolaylıkla güzellikle sonuçlanması dileğiyle..

• @aysegul Aynen öyle arkadaşlar, çıksa bile kimseye bahsetmeyin, sonra mazallah sonunuz bizim gibi olursa üzülürsünüz. Ben kimin ne düşündüğünü zerre kafaya takmam ona rağmen çok samimi olduğum bir iki kişiye söylemiştim sadece. Kendinizi tamamen bu karta odaklamayin, bir yandan hayatınıza devam edin

• @Mehmet-Fatih-Aslan kesinlikle kimseyle söylemeyin gc çıktığını.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar, biz hala abd içinde bir adres bulamadık. Bunu nasıl çözebiliriz.?
    Ek olarak, asıl talihli eşim ve biz formu gönderdikten sonra evlendik. İstenecek belgeler arasında benim diploma vs falan da olacak mı yoksa sadece asıl talihlinin mi olacak?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozgeboran dv2026 talihlisi olarak sürece dair sorularınızı şu başlıkta sormanız gerekiyor;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/4108

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 dv2026 talihlisi olarak sürece dair sorularınızı şu başlıkta sormanız gerekiyor;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/4108
    asıl talihlinin diploması yeterli.

• @Mehmet-Fatih-Aslan En tırstığım konulardan biri de bu. sen yıllarca bekle %0.5 lik ihtimal gelsin seni bulsun ama konsolosluğun yavaşlığı sebebiyle hayallerin batsın gideme. diyecek bir şey bulamıyorum. nasip kısmet

• Arkadaslar bülten yarın açıklanır mı ne diyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831 Bence yarın akşam üzeri yayınlanacak 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Bu arada bunu şuna dayanarak söylüyorum, şöyle bir tablom var, bulabildiklerimi yazdım tabi, belki 1-2 gün oynuyordur.

DV...............Bülten..........................Tarih & Saat
    DV2018 --2017 September--9 Ağustos 2017 - .....:…..

DV2019--2018 September--8/9? Ağustos 2018 - …..:…...

DV2020--2019 September--?? Ağustos 2019 -

DV2022--2021 September--13 Ağustos 2021 - 15:30

DV2023--2022 September--8 Ağustos 2022 - 17:54

DV2024--2023 September--8 Ağustos 2023 - 20:00

DV2025--2024 September--8 Ağustos 2024 - 16:39

Yıl içindeki bültenler muhtelif tarihlerde yayınlamış, 9u ile 14ü arasında değişik tarihlerde. Ancak son 3 yılda ilk cut off rakamlarının açıklanacağı september bültenleri hep 8inde açıklanmış. DV2020 ve DV2021 i bulamadım, DV2022 ise 13ünde açıklanmış görünüyor. Öncesindeki 2 yılda da yine 2.haftanın başında açıklanmış. Bu sebeplerle yine 8inde açıklanır, olmazsa da araya hafta sonu giriyor zaten, en geç 11i pzt olur gibi sanki. Bakalım, bekleyip göreceğiz.

• Arkadaşlar ve forum yöneticileri merhabalar,

Sizlere dosya taşıma ile ilgili bir soru yöneltmek isterim. Dosya numaramız çok yüksek olduğu için dosyamızı Viyana'ya taşıtmak üzere bir e-posta gönderdik. Gelen yanıt şu şekilde:

"Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview."

Biz Türkiye'de yaşayan bir çiftiz. Bu bağlamda Viyana'daki adres olarak herhangi bir oteli göstermem uygun karşılanır mı?

Yönlendirmelerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

• @Southerner sürecinize ilişkin sorularınızı lütfen süreç başlığında sorun. Aksi halde cevap alamazsınız.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Southerner

Sn. @deebee’nin tavsiyesinde ilettiği üzere (DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları) konu basliginin ilk dört iletisini okuyun lütfen, dosya taşıma ile ilgili tüm detaylar bahsi geçen konu başlığınin 4.iletisinde mevcut.

• @koray2831 bültene nasıl bakılıyor

• @Mehmet-Fatih-Aslan türkiyeden mi mülakat beklediniz

• Hadi baba kuruduk açıklayın şu ilk bülteni ona göre hayatımızı şekillendireceğiz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
    bu adresten kontrol edebilirsiniz, burada yayınlanıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

15.00ten beri arada bakıyorum, yok, şimdi açtım bilgisayarı, sekmelerden birinin adres çubuğuna september bülteninin adresini yazdım, otomatik refresh ayarladım, bir gözüm orada :))
    %90 cut off olacağız biz ama bülten ne kadar erken açıklanırsa 2nl emailleri o kadar erken gönderilir(bu süreçte bir hafta bir haftadır, sabretmek zor zira), en azından kaça kadar emaillerin gönderildiğini görüp 2025e ne kadar benzeyebileceği ile ilgili fikir yürütebilirdik.. ama yok arkadaş yok 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |