Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
2.7k 479 202.9k 516
  • ⭐⭐⭐

    @aliaytac41
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀


  • @aliaytac41

    Gözünüz aydın, sürecin devamında bol şans 🍀


  • @betülkya Teşekkür ederim, sağ olun.


  • @Flight101 Teşekkür ederim, sağ olun.


  • @ATS16 Teşekkür ederim, sağ olun.


  • @aliaytac41 hayırlı olsun hemşehrim mükemmel bir deneyim olmuş


  • @swadze Teşekkürler hocam, sağ olasın

  • ⭐⭐⭐⭐

    @aliaytac41 Vize haberine çok sevindim. Sinema okumuş biri olarak hayallerinize bir adım daha yaklaştınız. Umarım yakında sizi Hollywood setlerinde görürüz😉
    Yolunuz açık, şansınız bol olsun! 🎬✨


  • @Serapp Çok teşekkür ederim Serap hanım, desteğinizi unutmayacağım. Sağ olun :)


  • @evrentnrkl evren bey vizeniz hayırlı olsun tebrikler. Size bir sorum olacaktı eşiniz hamileyken sağlık muayenesi deneyiminiz nasıl oldu? Eksik aşılar ve akciğer filmi çekimini nasıl yaptınız?


  • @aliaytac41 Çook tebrikler sürecin bir kısmında bilgi ve heyecan alışverişi yapmıştık sizinde bu süreci sıkıntısız atlatmanıza çok sevindim :) Her şey gönlünüzce olsun.


  • @Harun-Yusuf-Şahin Dostum çok teşekkür ederim, ismini etiketleyemeyince normal bir şekilde yazabildim anca. Hepimiz için en iyisi olur umarım :)


  • @aliaytac41 öncelikle tebrik ediyorum, bir sinema mezunu olarak gözlerim dolu dolu okudum. Hayırlısıyla 3 ay sonra gerçekleşmesini beklediğim mülakatımızı ben de sizler gibi paylaşacağım. Hepimizin yolu açık olsun, kolaylıkla ve güzellikle süreçlerimizi tamamlayalım 🙏🏻


  • @emrewhite Teşekkür ederiz.

    Eşime sadece grip aşısı yapıldı diğer aşılar için uygun olmadığı için muaf tutuldu. Akciğer filmi içinse belinden karın bölgesini saran bir korucu kurşun yelek giydirilip öyle çekildi.


  • Selam arkadaşlar, mülakatımız 20 ağustosta, evliyim asıl talihli eşim, çoçuğumuz yok. Formül A doğum belgesi alırken, eşimin kızlık soyadı ile yazıyor ancak başka tüm evraklarda kimlik, pasaport, sicil, nüfüs, banka vs mevcut soyadımız yazıyor. Sadece doğum belgesinde kızlık soyadı geçiyor doğum yapmadığı için olabilir sanırım bu. Mülakata buna takılıyorlar mı? Sorun olur mu sizce ?


  • @sesicesei Çok çok teşekkür ederim :) Darısı başınıza umarım


  • @aliaytac41 tebrikler broo


  • @muammerkrgvs Anlamadım, formul A kişinin kendi doğum belgesi değil mi? doğum belgesinde neden evlendikten sonraki soyadı yazsın ki?


  • @muammerkrgvs Formül A belgesi (Formül A Uluslararası Doğum Belgesidir. Uluslararası doğum kayıt örneği tercümesi adından da anlaşılacağı üzere doğum belgenizin doğduğunuz ülkeden başka bir ülkeye verilmesi durumunda sizin doğum ile ilgili bilgilerinizin uluslararası olarak geçerliliğini gösteren bir belgedir.) Siz Formül B belgesi ile karıştırıyorsunuz. Formül B yani evlenme kayıt örneğinde eşinizin yeni soyismini görebilirsiniz.


  • @myof61 Teşekkür ederim abi, sağ olasın


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum