Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

• Ekleme olarak başımızdan gecti. Lufthansa Dan aktarmali bilet aldik ankara-frankfurt-pa 2*23 kg kisi basi arti 8 kg kabin ve el cantasi fakat check in de ucak altina sadece kisi basi iki parca verebilirsiniz dediler. Sunexpress ile Frankfurt gidecektik. Baya israr ettim boyle bir bilgi yoktu diye ama el bagajlarini ucak altina almadilar. Tabi ucak altina veririz diye her turlu malzemeyi koymustuk, basladik onlari buyuk valizlere aktarmaya, bu nedenle ucak icine alinmayacak malzemeleri buyuk bavullara koymakta yarar var. Kg da tam 23 kg olacsk diye israr etmiyorlar abarti bir fark olmadigi surece bizim buyuk bavullar 23,5-24 kg Dan asagi degildi hiçbiri

• ⭐⭐⭐⭐

@akara

Biletleme esnasında sistemde ve düzenlenen bilette sizin gözünüzden kaçmış ve ekstra heyecan olmuş size havalimanında. Biletleme ekranında ve/veya bilette aşağıdaki şekilde ibare mutlaka vardır.

fcbed4a3-1e7b-4408-aff4-97d378dffc2e-image.jpeg

• ⭐⭐⭐⭐

Bizde goc esnasında yanımızda getirdiğimiz ve geçmiş deneyimlerde görmediğimiz/atladigim iki farklı kalem oldu, göç edecek kişiler belki değerlendirmek ister.

1-Tasinmaya müteakip evde ufak tamirat, onarım, montaj, çerçeve asmak vb işler için mini şarjlı tornavida seti, pense, ufak çekiç, kargaburun, ufak İngiliz anahtarı ve maket bıçağı yanımızda getirdik olası ihtiyacımiz için ve iyi ki getirmişiz lazım oldu. Yeni alınsa hepsi burada bir maliyet.

2-Ayda yılda bir Türkiye’de evde yemekli misafir ağırlarken kullandığimiz eşimin ceyizindeki celik çatal bıçak takimini yanımıza aldık ABD’de günlük hayatta kullanmak için. ABD’de onlarca çeşit var ama Türkiye’de kalıp kimsenin işine yaramayacağına ve hem bize de güzel bir anı olması için getirdik. Aynı kalitede burada bulmak zor, bulsak bile pahalı.

• Merhabalar. Benim Cd koleksiyonum, (Oyun,Müzik vb.) Anı koleksiyonum var. Ülke de nadir bulunan kitaplar vb. Bunlarla beraber teknolojik cihazlarımın hepsini (birden fazla telefon, laptop, stüdyo mikrofonu gibi) Amerika'ya götürme planım var.

Bunları götürürken bir sorun yaşar mıyım, kontrol vb. takılır mıyım? Teknolojik ürünlerimin faturaları duruyor ama koleksiyonumda öyle bir imkan yok.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mertq Beraberinizde götürmekten mi bahsediyorunuz yoksa buradan oraya bir firmayla göndermekten mi?

• @aysegul Beraberimde götürmek istiyorum Ayşegül hanım. bunlar için bavul hakkımı bile doldururum.

• Merhabalar. Yakinda Amerikaya kesin olarak gidecegiz. Kizimin gitari var ve onu da goturmek istiyoruz. ThY bagaj kurallarini okudugumda toplam 118 cmi gecmemesi gerektigini yaziyor. Ama kilifi ile birlikte 140 cm yapiyor. Aorun yaratiyorlar mi? Hasas oldugu icin bagaja vermek istemiyoruz, kabine almak istiyoruz. Daha once bu durum ilw karsilasan var mi? Olcuyorlar mi gercekten? Sorun cikar mi?

• @Manushaqe, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

Merhabalar. Yakinda Amerikaya kesin olarak gidecegiz. Kizimin gitari var ve onu da goturmek istiyoruz. ThY bagaj kurallarini okudugumda toplam 118 cmi gecmemesi gerektigini yaziyor. Ama kilifi ile birlikte 140 cm yapiyor. Aorun yaratiyorlar mi? Hasas oldugu icin bagaja vermek istemiyoruz, kabine almak istiyoruz. Daha once bu durum ilw karsilasan var mi? Olcuyorlar mi gercekten? Sorun cikar mi?

Gitarı kabine almazlar ekipman olarak alta yüklenir iyi bir taşıma çantası öneririrm

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar. 23kgX2 valiz hakkı almayı düşünüyorum ve birisine tamamen sinemayla alakalı kitaplarımı koymak istiyorum. Girişte bununla alakalı bir sorun yaşar mıyım acaba?

• @aliaytac41 Bende aynı şeyi düşündüm. bu arada vizeniz hayırlı olsun hocam.

• @mertq Bilen birisi bizi aydınlatır mutlaka. Çok teşekkür ederim

• @Selma-Bozer 🙏kabin bagaji hakki yerine mi geciyor gitar? H3rgangi bir bilsirimde bulunmam veya kayit yaptirmam gerekir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

Merhabalar. 23kgX2 valiz hakkı almayı düşünüyorum ve birisine tamamen sinemayla alakalı kitaplarımı koymak istiyorum. Girişte bununla alakalı bir sorun yaşar mıyım acaba?

Hayır. Neden sorun yaşayasınız ki? Amerika’ya kitap getirmek serbest.

• @EzgiLera Bilmem? Bilsem buraya sormam zaten.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

@EzgiLera Bilmem? Bilsem buraya sormam zaten.

Neden sorun yaşayabileceğinizi düşündünüz? Siyasi bir söylem falan mı var ki içlerinde? Ya da çok mu değerliler? Koleksiyonluk falan şeyler mi?

Normal düz sinema kitaplarıysa sorun yaşayacağınız bir şey yok.

• @EzgiLera Tamamen normal sinema kitapları. Teorik kitaplar. Absürt kaçar mı veya ne bileyim belki kitapta da sınır vardır vs. Genel anlamda bilgi almak istedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@EzgiLera Tamamen normal sinema kitapları. Teorik kitaplar. Absürt kaçar mı veya ne bileyim belki kitapta da sınır vardır vs. Genel anlamda bilgi almak istedim.

Siz göçmen olarak geleceğiniz için sıkıntı olmaz. Turist olarak gelseydiniz dikkat çekerdi çünkü o zaman gezmeye değil çalışmaya mı, okumaya mı geldiniz diye düşünülebilirdi. Ama siz zaten göçmen olarak geliyorsunuz. İstediğinizi getirir (yasaklı ürünler olmadığı sürece), istediğiniz kadar kalır, istediğiniz işte çalışabilirsiniz. O yüzden sorun olmaz.

• @aliaytac41 dedikleri gibi sorun olmaz , ptt yer adi posta fiyatina bakmanizi oneririm. Eskiden ucuz oluyordu. Bir fikir olarak yazmis olayim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |