Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

• Ben valiz konusunda iç içe geçen 3 lü valizlerden almanızı tavsiye ediyorum kullanmadıklarınızı iç içe koyup o şekilde muhafaza etmek daha kolay. Hem de orta boy valizi de büyük valiz gibi doldurabilirsiniz.

• merhaba,
    forumda biraz dolaşırken bu başlığa denk geldim.
    17 aydır amerikada olan birisi olarak belki bunlar faydalı olabilir diye düşündüm.
    öncelikle kesinlikle antibiyotik ve burada reçetesiz satılmayan ilaçları (chatgptye sorabilirsiniz) depolayın. hatta bence gerekiyorsa 10 kutu falan. ben ilk girişimde epey getirdim ama amerikaya ilk geldiğinizde baya sık hasta olacaksınız o yüzden en önemlisi bu. burda doktora gittiğimde ölürken hastalıktan bol sıvı iç dinlen dediği için en elzemi bu.
    ikincisi biraz lükse kaçar başlangıçta bavula koymak için ama burada yorgan nevresim kılıfları içiçe geçmeli değil ve en aradığım şeylerden biri bu oldu düzenimi oturttuktan sonra. nevresim ve çarşaf takımı eğer kalabalık olarak geliyorsanız ve bavul hakkınız varsa bence koyulabilir.
    üçüncüsü havlu. evet burda el yüz havluları türkiyedeki gibi olmuyor asla ben bu gidişimde bol bol koydum bavula.
    türk marketi varsa peynir zeytin bulacaksınız mutlaka bence onlara gerek yok cok da risk almaya gerek yok gittiğiniz yerde türk marketi varsa.
    elektronikleri de getirmenizi önermem cünkü dönüştürücü ile bazıları çalışmayabiliyor ya da bozulabiliyor.
    ama türk kahvesi makinesi epey pahalı amazonda onu getiririm derseniz getirebilirsiniz.
    ben ilk geldiğimde saç kremi krem ve şampuan vs getirmiştim keşke getirmeseydim 🙂
    bir de espresso bardağı kullanabilirsiniz ama belki türk kahvesi fincan takımını almak bir tık daha uyguna gelebilir türkiyede ama bana kalırsa çok elzem değil.
    şimdilik aklıma gelenler bu kadar türkiyede olup burada olmayan tek şey türk lezzetleri onu da bavula koyamıyoruz maalesef.
    tavsiyem gıda getirmeyin çünkü her girişte çantada snacks var mı diye soruyolar ve hayır dediğimde bende hiç kontrol etmiyorlar ama kontrol ettiklerinde çıkarsa ne oluyor bir bilgim yok.

• @mlsscu atistirmaliklar paket icerisindeyse birsey demezler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |