Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Can2026
    Tiranın kabul edeceğini bilseydim ilk başta numaram current olmadan oraya taşırdım. Bu stresleri ve mali kayıpları yaşamazdım

• @vedatucar tiran oturum istedimi hocam

• @MEMET-0
    HAYIR

• KCK üzerinden bankong yapacaktım Tiran mi yapsam acaba oturum istemiyorsa

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet

Sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor DV2026 kazananı olarak, bu başlık DV2025 mülakat deneyimlerini içeriyor.

Yapmayı planladığınız işlem sürecinize yarardan çok zarar getirecektir. Dosya taşıma için DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin 4.iletisini tekrar okumanız faydanıza olacaktır. Vatandaşı olmadığınız bir ülkenin veya oturum/calisma izninizin olmadığı bir ülkenin konsolosluğunu DS260’da seçmemelisiniz!

• @ATS16 evet dediginiz başlığı okudum yazan şu:eu bölgesine seyahat için gerekli pasaportunuz ya da bir vizeniz yoksa, tc vatandaşlarının vizesiz gidebildiği, abd göçmen vizesi basan ülkeleri tercih edebilirsiniz. Bu bilgiye göre Tiran vize istemiyor bizden KCK ile dosya taşima işlemi olabilyor ve oturma veya çalışma izni istemiyor nereyi yanlış anladım lütfen yardım ci olurmusun anlamadım çünkü

• Merhabalar. Bugün, 1 ağustos'ta Hong Kong konsolosluğunda mülakata girdim ve sorunsuz tamamladım. Aklımda kalanları unutmadan yazayım:

Dosyamı KCC ile taşıdım (CN: 192xx), öncesinde konsolosluk ile herhangi bir iletişimim olmadı. Hatta asıl planım AOS (Adjustment of Status) yapmaktı (Figen hanıma AOS sürecindeki yardımları için teşekkür ediyorum), ama konsolosluk epey erken bir tarihe randevu verdiği için HK - consular processing ile devam ettim. Eğer ABD'de daha uzun süredir kalıyor olsaydım AOS ile devam edebilirdim ama dosya gönderimi için ABD'ye girdikten belli bir süre beklenmesi önerildiği için AOS sürecinde tarihler biraz daha sıkıntı yaşatabilirdi (büyük ihtimalle Ağustos sonunda sonuçlanacaktı). Hatta AOS için 330$ DV fee de göndermiştim ve bank of america'dan hesap açıp, TR hesabımdan resmi yollarla para transferi yapıp, çek defteri falan almıştım (uçan para emojisi).

Konsoloslukta istenen belgeler

• Pasaport (fotokopisi de vardı ama istemediler)
    • TC kimlik kartı (fotokopisi de vardı ama istemediler)
    • 2 fotoğraf
    • Sağlık muayenesi (Anderson'da 11/07'de muayene oldum, 24/07'e raporumun hazır olduğunu söylediler)
    • Adli sicil kaydı (e-devlet)
    • Askerlik belgesi (e-devlet, çeviri)
    • Doğum belgesi (e-devlet)
    • Nüfus kaydı (e-devlet, çeviri)
    • Lise diploması (aslı, renkli fotokopisi ve çevirisi - aslını mülakattan sonra geri verdiler)
    • ABD'den adres, telefon numarası ve mail adresi (bunları kağıda yazıp getirmekte fayda var)
    • Getirdiğim ama istemedikleri belgeler: Banka hesap dökümü, SGK hizmet kaydı, CV, Üniversite transkripti, herhangi bir mail çıktısı

Mülakat belgelerin teslim edildi alanda yapılıyor, ben farklı bir oda sanıyordum. Yanyana 4 bank var, sol 3'ünde belgeler teslim ediliyor, Sağdakinde mülakat yapılıyor.

Sorulan sorular:

• Daha önce herhangi bir ülkede 1 seneden fazla bulundunuz mu?
    • ABD vizenizin süresini hiç geçirdiniz mi?
    • Herhangi bir suç kaydınız var mı?
      Mesleğimi sanırım DS-260'daki bilgiden teyit etti, "-doktorsunuz, değil mi? -evet" dedim ve başka herhangi bir soru sormadı. Vizenin onaylanması için tavsiyede bulunacağını söyledi. Ben daha detaylı bir sorgulamaya kendimi hazırlamıştım ama gerek yokmuş sanırım.

Tabii ki bu süreçler kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir, Eğer açıklanması gerekebilecek bir iş, ikamet, seyahat geçmişiniz varsa hem destekleyici belgeler hem de sorulabilecek sorulara daha iyi hazırlanmakta fayda var.

Konsolosluk ve belgeler ile ilgili notlar:

• En önemli tavsiyem: mümkünse bütün aşıları ve antikor testlerini Türkiye'de halledip gelmek. Ben ABD'den buraya geldiğim için öyle bir şansım olmadı, e-devlet'te de herhangi bir kaydım olmadığı için hepsi tamamen sıfırdan yapıldı. Toplamda 850 USD civarı bir medikal muayene masrafım oldu. Eğer aşılarınız ve antikolarlarınızın hepsi mevcutsa masraf epey azalıyor (sanırım 350-400 USD toplam).
    • Telefonunuzu yukarı çıkaramayacağınız için ihtiyacınız olabilecek her şeyi yazıya dökmekte fayda var. Eğer kart ile ödeme yapacaksanız banka uygulaması veya SMS onayı gibi bir şey gerekmeyeceğine emin olun.
    • 330 nakit olarak ödeyecekseniz tam 330 dolar getirmeniz gerek, 400 doları kabul etmediler, kart ile ödedim.
    • Lise diploması yerine e-devlet'ten mezun belgesi kullanmayı düşünüyordum ama sanırım özellikle diplomanın aslını istiyorlar. ben de mülakattan birkaç gün önce getirtmeyi başarmıştım - bu konuda yardımcı olan İlge beye teşekkürlerimi iletiyorum tekrardan 🙂 QR kodlu mezuniyet belgelerini ve üniversite diplomasını istemediler. Ben de sormadım açıkçası "acaba diplomam yanımda olmasa bu belgeyi kabul eder miydiniz??" diye.
    • Hiçbir belgeye noter, apostil yaptırmadım. Reklam olmasın, aratınca ismi yukarılarda gelen translate şirketlerinden birini kullandım. Çevirinin üstünde renkli imza olursa ve renkli çıktısını alırsanız sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.
    • Çeviri için belgeleri otomatik inceleyen sistemler yüksek fiyat verebilir. Kaç kelime saydığına veya belgenin içeriğine dikkat edip gerekirse belgeyi yükledikten sonra destek kısmından özel fiyat isteğinde bulunabilirsiniz. Mesela lise diplomamı sisteme yükleyince 400+ kelime saydı ve 50 usd fiyat istedi ama aslında üstünde kabaca 200 kelime civarı var. Neden: diploma etrafındaki çerçeveyi düzgün ayırt edemeyip kelimeymiş gibi fazladan sayıyor. Özel destekten durumu açıklayınca 20-25 usd gibi bir fiyata hallettim. Banka dökümü gibi bol sayı içeren veya zaten uygulamanın bir kısmını ingilizceye çevirip verdiği belgeler için de destekten fiyat incelemesi almakta fayda var.
    • Kaldığım bölge Wan Chai'de bizim kırtasiyeler gibi salaş ve uygun fiyatlı bir kırtasiye var, copy diye aratınca ismi çince çıkıyor, Wan Chai Rd üstünde, mail adresine gönderip çıktı alabiliyorsunuz. Tüm çıktı işleri için orayı kullandım ama büyük ihtimalle başka bir çok seçenek vardır Central tarafında da.
    • Belgelerimin bir kısmını ise ABD'de çıkarmıştım. Bu da belgelerin bir kısmının A4 (Hong Kong), bir kısmının letter size (ABD) olması anlamına geliyor. Konsolosluğa mail atıp sordum, ikisinin de uygun olduğunu söylediler. Konsoloslukta da dikkat etmeden karışık şekilde verdim.
    • 5 iş gününde pasaportun verileceği söylendi, Ayrıca yanında ek bir kapalı zarf daha verilecek, bu zarfı kesinlikle açmamamız gerekiyor, bunu belgeleri verdikten sonra da söylediler. ABD'ye girişte sınır görevlisi memura verilecek.

Hong Kong hakkında notlar:

• Hong Kong oldukça güvenli, toplu taşıması harika, saat 12'de 1'de yürüyüşe çıktım çok kez, bir sorun görmedim. Yine de büyük şehir olduğu için uygun şekilde dikkatli olmakta fayda var. Uzak bir yerde de ev tutsanız büyük ihtimalle yarım saate şehir merkezinde olursunuz. Google maps'ten detaylı rota bilgisi alınabilir, iyi çalışıyor.
    • Market ve yemek fiyatları orta/pahalı gibi. McDonalds'da Big Mac menü 6 USD gibi bir şey. Az daha etnik ama çok da çılgın olmayan yerlerde de 6-10 USD'ye yemek yenebilir ama ortalama 10-15 USD daha güvenli bir tahmin olabilir. Besin zehirlenmesi riski açısından mülakattan 3-5 gün önce daha az riskli yemekler tercih etmekte fayda olduğunu düşünüyorum.
    • Wellcome ve ParknShop buranın süpermarketleri, büyük ihtimalle kaldığınız yere yakın ikisinden biri olacaktır. 7-eleven ve Circle-K'de büfe gibi ve her köşe başında varlar neredeyse.
    • Wan Chai bölgesinde bir airbnb'de kaldım. Açıkçası fiyat olarak uygundu (1 aylık indirimli fiyatı 1050 usd, 25 gün de aynı fiyat) ama şartları çok ideal değil, daha ziyade 3-5 gün maksimum kalmak için gibi. Ben de evde pek kalmayacağımı düşünerek pek önemsememiştim ama hava o kadar nemli ki günlerimin sanırım yarısını evde geçirdim.
    • Nem konusuna biraz daha değinmek gerekirse, gerçekten çok kötü bir havası var bu mevsimde (Temmuz, Ağustos), odamda klima sürekli açıktı, gece dahil. Dışarıda güneş battıktan sonra, dümdüz otururken su içinde kalıyordum. Kendinizi en kötüye hazırlayın, belki de ben epey kuru bir yerden geldiğim için abartıyorumdur eheh
    • Ayrıca muson mevsimi olduğu için aralıklı şiddetli sağanak yağış da oldu 2-3 günde bir. Hatta bir kez en yüksek seviye tayfun oldu (T10), bütün dükkanlar kapanıyor, dışarı çıkılmaması öneriliyor bir süre boyunca.
    • Bütçeniz el veriyorsa otelleri tercih etmek iyi olur FAKAT otellerin içeriğine ve yorumlarına da iyi bakmak lazım. Örnek olarak Chungking Mansions binasında çok sayıda guesthouse var ama bunların tekinsiz olabileceğine dair yorumlar okudum. Anadolu çocuğuna bir şey olmaz bence ama yine de şansımızı pek zorlamasak iyi olabilir 😃 her guesthouse kötü diye bir şey yok, ama ismine fotoğraflarına bakıp da kanmamak için konumuna ve yorumlarına iyi bakmak gerek. Airbnb'ler de büyük ihtimalle fotoğraflarda göründüğünden daha küçük olacaktır. Zaten Hong Kong'da bildiğimiz anlamda airbnb yasak, orada ilan verenler de resmi olarak otel gibi lisansa sahiplermiş. Bu da airbnb seçeneklerinin epey kısıtlı olmasına sebep oluyor.
    • Hiking için ÇOK GÜZEL rotalar var ama işte hava çok kötü, olabilecek en kötü mevsim. 10 km kadar Victoria Peak'e çıkış, etrafında tur + High West peak yürüyüşü yaptım, çok keyifliydi ama zorlamadı desem yalan olur nem sebebiyle. Hafta sonu 20+ km civarı başka bir yürüyüş planlıyorum, bakalım. Su ve elektrolit desteğini eksik etmeden mümkün olduğunca değerlendirmeye çalışalım, bir daha ne zaman geleceğiz Hong Kong'a? (gelirsek de kışın olsun lütfen eheh)

.
    .
    .

• ekleme 1: SAKIN AMA SAKIN havaalanında dolar bozdurmayın. Evet her yerde kart geçmeyeceği için bir miktar USD'yi ŞEHİR MERKEZİNE ULAŞTIKTAN SONRA bozdurmanızda fayda var. fakat Trende, otobüste, tramvayda, tüm market ve büfelerde mastercard/visa geçiyor zaten. Buradaki bir deneyim yazısında okuduğum için çok dikkat etmeden ve düşünmeden 200 USD havaalanında bozdurdum ve 19 USD tamamen boşu boşuna çöpe gitti. Şehir merkezindeki herhangi bir döviz ofisi çok daha iyi orana bozacaktır (7.7 vs 7 oranlar). Bu hatayı bir kişinin daha yapmaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. SAKIN arkadaşlar, bu havaalanı döviz ofislerinin batması için ne gerekiyorsa yapalım, paramızı kaptırmayalım.

• ekleme 2: Kaldığınız yerde laundry (çamaşır yıkama, kurutma) olmasına dikkat edebilirseniz iyi olur, airbnb'lerde olmama ihtimali var. Dışarıdakiler biraz pahalı. 20-25 günde 50 USD'ye yakın laundry masrafım oldu. Belki laundromat makineler biraz daha uygundur ama onlar da biraz değişik.

• ekleme 3: Bir çok toplu alanda ücretsiz Wi-Fi var ama yine de ne olur ne olmaz sim kart almanızda fayda var. Wellcome markette kasaya sorarsanız yardımcı olurlar, daha önce bahsedilmiş, şuanda da devam eden 1 al 2 öde uygulaması var. toplam 160 GB internet, 3-4 hafta için iyi bir miktar gibi. Kartı taktıktan sonra kayıt yapma kısımları biraz uğraştırıcı ama azıcık kurcalamanız gerekecek.

• ekleme 4: Gelmeden önce Google Maps'ten kalacağınız yer ve etrafını çevrimdışı şekilde indirmek bağlantı olmadığı zamanlarda da ulaşım için yardımcı olabilir.

• @docdoc58 Hayrlı olsun.

• ⭐⭐⭐

@docdoc58
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• @vedatucar Vizeniz hayırlı olsun ve ailecek yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
    Ben şey sormak istiyorum önce sağlık kontrolü için gidiyorsunuz sonra sizden istenen evrakları kargo ile mi gönderiyorsunuz neden sağlık kontrolünden sonra hemen bir kaç gün sonra mülakat olmuyor orayı tam anlamadım aşılarınız vs nerede yaptırdınız

• @docdoc58 yolunuz acik olmus guzel bilgi ve paylasim icin gesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet

DS260 formunu doldururken formdaki ilk sayfadaki konsolosluk Ankara olacak, formunuzu submit edeceksiniz, DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığının 4. iletisindeki dosya taşıma detaylarına göre harekete geçeceksiniz.

Daha önceki geçmiş deneyimlere ve profilinize göre Tiran, Hong Kong, Viyana, Bükreş, Bangkok veya dünyanın başka bir yerindeki konsolosluğa (denenmiş konsoloslukları tercih etmeniz yararınıza olacaktır) dosyanızı taşıyabilirsiniz. Diğer detayları ve sorularınızın cevabını DV2026 (2026 Green Card Lotosu başlığında bulabilirsiniz.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• 30 TEMMUZ - ANKARA

Merhabalar, bu bir Ankara Mülakatı deneyimidir:

Mülakat saatim 08:00’idi fakat gece 2 saat bile zar zor uyuduğum için daha fazla dayanamayıp sabah 5 buçuk gibi sırt çantamla kendimi sokağa attım. 06:30’da ABD Büyükelçiliği önüne vardım. Elçilik solunuzda kalacak şekilde sırada beklerken sağdaki iş merkezinin zemin katına yürüyen merdivenle inip emanetçiye çantamı bıraktım(Emanetçi 07:10 gibi açılıyor) Kemer, küpe, kolye vb metaller üzerimdeydi sadece elektronik aletleri çantaya koyup çantamı da emanet ettim. Telefon, sırt çantası vb gibi farklı türlerin farklı fiyatlandırması var. Çıkışta çantamı alırken de 200-300 lira gibi bi şey ödedim şu an tam hatırlayamıyorum. Saat 7:20 gibi dışarda bekleyen kalabalık olarak polis gözetiminde elçiliğin bahçesine alındık. Bahçede saat sırasına göre alınacağı söylendi ve tek tek saatler anons edilince o saatte görüşmesi olan arkadaşlar uzun bir kuyruk haline getirildi. 08:00 grubu çağrılınca sıraya dahil oldum. Tek tek ilerleyip camekanlı güvenlik bölümüyle bağlantılı olan metal kolçağı kaldırıp hazneye pasaportunuzu bırakıyor ve sol tarafa doğru yönelip güvenlik girişinin kapısının önünde sıraya giriyorsunuz. 10 civarı pasaport birikince hepsini birden içeri çekiyorlar ve tek tek inceleme yapıyorlar. Sonra da 4’erli gruplar halinde kapıdan isimle seslenip içeri alıyorlar. İsmim okununca içeri girdim hemen pasaportumu geri verdiler. Havalimanı girişinden bir farkı yok, üstümdeki metalleri çıkarıp kutuya koydum ve x-ray cihazına yolladım. Kendim de ayrıca cihazdan geçtim. Temiz bir geçişten sonra güvenlik alanından çıkıp kemerimi taktım ve artık o meşhur bahçe yolu karşımdaydı. Görece uzun yolu yürüyüp bitiminde sola döndüm ki bahçede dahi ayakta duran özel güvenlikler var. Şaşırmanız halinde yönlendirme yapıyorlar. Nihayetinde her bireyin gücünün yeteceği o ağır(!) kapıya ulaştım ve elçilik binasına giriş yaptım. İçerde yine havalimanı misali bir kuyrukta bekledim, önce türk yetkililer pasaport ve vize türü eşleşmesi yapıp DV türlerini sol tarafa diğer türleri sağ tarafa yönlendirmesiyle sol taraftaki kuyruğa dahil oldum. Sol tarafta toplam 4-5 tane vezne var ve en sağdaki sadece para ödemesi yapılan yer, o sırada bekleyip sıram gelince 330 dolar tam paramı ödedim(ki tam ödemeyenler de vardı herkese para üstü verildi) sıra numaram ve ödeme yaptığıma dair iki adet fişim verildi. Çalışan türk arkadaş fişimle sıramı takip etmemi söylemesiyle hemen gözümü ekranlara diktim. Numaram ve çağrıldığım banko numarası yandı(klasik vezne sistemi) çağrıldığım numaradaki bankoya gidip benden istenen belgelerimi verdim. İstenen belgeler şöyle:

1. Üniversite diplomam ve bir adet kopyası
    2. Askerlik durum belgem
    3. Arşivli sicil kaydım (hem türkçe hem ingilizce var hangisini istersiniz dedim türkçe yeterli dendi)
    4. Nüfus kayıt örneğim (hem kişi hem aile var ikisini de vermeyi teklif ettim ama aile olan yeterli dendi)
    5. 2 adet fotoğraf
    6. Pasaportum ve fotokopisi(renkli fotokopi almıştım)
    7. Banka döküm belgesi ve imza sirküleri
    8. Unganlar sağlık zarfı

"Bunlar yeterli, konsolos ekstra belge isterse verirsiniz" dendi. ABD adresimi girerken posta kodunu yanlış girmiştim sadece onu güncelledim ve belge verme işlemim bitti. Para ödemesi yaptığım veznenin olduğu tarafa geçtim ve sıramın gelmesini bekledim. Ortam vergi dairesiyle tamamen aynı. Görüşme yapılan bankoyla oturduğumuz sandalye arası 3-4 metre anca var ve herkesin mülakatına şahitlik edebiliyorsunuz. Gözünüzün önünde sizin gibi yıllardır bu stresi yaşayan insanların nasıl da 3-5 dk içerisinde huzura kavuştuğuna şahit oluyorsunuz, inanılmaz rahatlatıcı bir his bu. Mülakattaki ailenin ve kendi numaramın arasındaki kişileri bulup tahmini sıra hesabımı yapmaya çalışıyordum ki ailenin gitmesiyle benim numaramın yanması bir oldu. Aradaki İran’lıları farklı bankolardan aldılar hep ve aniden sıra bana gelmişti. Normalde benden bir önceki kişi görüşmedeyken heyecan yapmak için kendimi çok hazırlamıştım fakat bu ani çağrıyla şok oldum ve hızlıca bankoya yöneldim. Heyecan yapmaya vaktim bile kalmadı 🙂 Önce selamımı ardından da ödeme yaptığım fişi ve sıra numaramı verdim. Elimi kaldırıp söylediklerimin ardından yemin etmeni istiyorum dedi. Sağ elimi parmaklarım bitişik avuçiçi karşıya bakacak şekilde kaldırıp metni dinledim ve “ediyorum” dedim.

Bana sorulan sorular ve cevaplarım şöyle oldu:

Hangi üniversitede ve bölümde okudun(bunu sorarken zaten diplomama bakıyordu)

• Üniversitemi ve bölümümü söyledim

Hangi işi yapıyorsun?

• Mesleğimi söyledim

Nereye gideceksin?

• Los Angeles’a gideceğim.

Tanıdığın kimse var mı orada?

• İki kuzenim var.

Ne iş yapmayı planlıyorsun?

• Başlangıçta hizmet sektöründe çalışacağım ama ingilizcem yeterli seviyeye gelince de umarım Hollywood dedim (Sinema mezunu olduğum için böyle bir cevap verdim ve kadının da çok hoşuna gitti, bastı hemen kahkahayı ve “oo hollywooood” dedi) Tüm bu konuşma esnasında sürekli karşısındaki bilgisayara bir şeyler yazıyor tabi ki.

Hiç mi ingilizce bilmiyorsun gibi ingilizce bir soru yöneltti

• A little

Ve o meşhur söze geldi sıra! Vizenizi onaylıyorum, en geç bir hafta içinde gelecek dendi. Teşekkür ettim ve bankodan ayrıldım. Şöyle ciğerlerimi doldura doldura derin ikişer nefes alıp rahatladıktan sonra geldiğim yoldan aynı şekilde geri döndüm ve elçilikten çıktım. Sağlık görüşmesinde yaşadığım hissin bir benzeri vardı üstümde. Bunca stres sadece şu 4 dakikalık görüşme için miydi? Üstümden tır kalkmıştı resmen. Kendimi o kadar bu meseleye odaklamıştım ki hissizleşmiştim. Forumdan tanışıp 30 Temmuz talihlileri diye wp grubu kurduğumuz arkadaşlarla(@Hanes125 Okan Odabaşı @ozankaradeniz61 ) çıkıştı kahve içip sohbet ettik, mutluluklarımızı paylaştık ve hepimizin düşüncesi aynıydı, biz şimdi ne hissedeceğiz?

An itibariyle pasaportumun adresime teslim edilmesini bekliyorum ve normalde pasaportum gelip de o vizeyi görmeden mülakat deneyimimi yazmayacaktım fakat 6 Ağustos’ta mülakatı olan arkadaşları görünce bir nebze de olsa yardımım dokunur diye bugünden paylaşmak istedim.

Bu sitede emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Bu süreçte defalarca kez iletişme geçtiğim ve her defasında desteğini esirgemeyen @gucarslan @DenizMaths @Serapp Harun Yusuf Şahin @ATS16 @ismailipek @rasitcenngiz arkadaşlarıma/abilerime/ablalarıma da minnetlerimi sunuyorum. Okuyan ve mülakat gününü bekleyen herkesin mülakatının harika geçmesi dileğiyle…

• @aliaytac41 Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım her şey hayalinizdeki gibi gerçekleşir.

• ⭐⭐⭐

@aliaytac41
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41

Gözünüz aydın, sürecin devamında bol şans 🍀

• @betülkya Teşekkür ederim, sağ olun.

• @Flight101 Teşekkür ederim, sağ olun.

• @ATS16 Teşekkür ederim, sağ olun.

• @aliaytac41 hayırlı olsun hemşehrim mükemmel bir deneyim olmuş

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |