Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Cansu-mer selamlar, yanlis hatirlamiyorsam su sekilde oluyordu, ilk sayfada orijinalin fotokopisi, arkasinda da tercumesi bunlarda kase ve imza oluyor. Ama orijinalde vs olmuyor diye hatirliyorum. Eve gecince evraklara bir bakarim tekrardan.

• @yahya-abdukaya o adresteki kişinin yapması gereken hiçbir şey yok, boş bir a4 kağıdına kendi bilgilerinizle birlikte yazmanız yeterli.

• @onuru cok tesekkur ederim 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dostlar selamlar.hazirlayip tercumana teslim ettim evraklarin cevirilerinde tercumanin damga ve kasesi var .evragin aslina yada fotokopilerine damga gereklimi tercume edilmis ing olan sayfa damgali olmasimi yeterli

simdiden tesekkurler @onuru @Serapp @selens1907 @10urdmn

Evrak asıllarına kesinlikle herhangi bir damga veya işlem yapılmamalı. Çevirilerde ise kaşe, damga ve imza bulunması yeterlidir.

• Arkadaslar gercekten sorularimiza hic sıkılmadan yorulmadan gece gunduz cevap veren sizler sayesinde bizim gibi panik heycan ve sabirsiz olan talihliler göç ederken sorunsuz ilerliyoruz.ozellikle kendi adima cok tesekkur ediyorum.ne sorulsa cevabini buluyor yada ozel mesaj ile cevap aliyorum.Ne mutluki bu forum ile tanismisim 🙂

• @ozgurs Hocam dediğin gibi oldu, eyvallah 🙂

• @aliaytac41 paylaşımınızfa imza sirküsünde Tc ve banka çalışanların bilgileri var kvkk açısından sıkıntı olur diye düşünüyorum

• @mehmetizmirli Haklısınız hocam, sorumun cevabını aldım zaten kaldırayım onları.

• @aliaytac41 😉 geçmiş ve hayırlı olsun 🙂

• Arkadaşlar selamlar herkese. Ais adres kaydı yapmak için siteye girdiğimde Avrupa sekmesinde Türkiye çıkmıyor. Bunu yaşayan sadece ben miyim şu an yoksa sayfa falan mı değişti? Bilen varsa yönlendirebilirse sevinirim. 🙂

Ayrıca, eşimin Fransa doğum belgesini Fransızcadan İngilizceye yeminli tercüman ile çevirdik. Bunu ekstradan noter, apostil vs yaptırmaya gerek olacak mı?

Ayrıca, biz diğer evrakları e devletten aldık ve adli sicil kaydı dışında ingilizce alabileceğimiz bir evrak yok, Türkçe olarak veriyor sistem. Bu sorun olur mu? Son gelen mülakat mailinde evlilik cüzdanı için ingilizce kopyası alınacaktır diye parantez içinde belirtilmiş. Lakin bu Türkçe.

Son olarak, bizim fotoğraflarımız 4 ay önceye ait. Yeniden çektirmek gerekir mi sizce? Bu konuda bir kaç yerden "fotoğraftakine benzemiyorsunuz" diye tekrar yeni fotoğraf istediklerini gördüm.

Şimdiden zamanınız için çok teşekkür ederim.

• Herkese merhabalar dosyamı Japonyaya taşıdım ve vize randevu maili aldım, öncelikle aramız da japonya giren yada girecek varmı ? Diğer sorum da şuan nişanlıyız haftaya evlenmeyi düşünüyoruz dosyayı açtırıp eşimi ekleteceğim bir sıkıntı olur mu? şimdiden çok teşekkür ederim 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Ferhatyılmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selamlar herkese. Ais adres kaydı yapmak için siteye girdiğimde Avrupa sekmesinde Türkiye çıkmıyor. Bunu yaşayan sadece ben miyim şu an yoksa sayfa falan mı değişti? Bilen varsa yönlendirebilirse sevinirim. 🙂

Ayrıca, eşimin Fransa doğum belgesini Fransızcadan İngilizceye yeminli tercüman ile çevirdik. Bunu ekstradan noter, apostil vs yaptırmaya gerek olacak mı?

Ayrıca, biz diğer evrakları e devletten aldık ve adli sicil kaydı dışında ingilizce alabileceğimiz bir evrak yok, Türkçe olarak veriyor sistem. Bu sorun olur mu? Son gelen mülakat mailinde evlilik cüzdanı için ingilizce kopyası alınacaktır diye parantez içinde belirtilmiş. Lakin bu Türkçe.

Son olarak, bizim fotoğraflarımız 4 ay önceye ait. Yeniden çektirmek gerekir mi sizce? Bu konuda bir kaç yerden "fotoğraftakine benzemiyorsunuz" diye tekrar yeni fotoğraf istediklerini gördüm.

Şimdiden zamanınız için çok teşekkür ederim.

Ankara’da gireceksiniz mülakata.

1-https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/immigrant-visa pasaportunuzun mülakat sonrası size geri gönderimi veya olası bir eksik evrak olması - sizden talep edilmesi durumunda gönderim sağlamanız için kaydınızı yaptırmanız gereken doğru web sitesi.
    2-Fransizca/Ingilizce yeminli tercüme yaptırılması yeterli.Orijinal dokümanlar ve birer kopyasını alın mutlaka.
    3-adli sicil kaydı dışında ingilizce alabileceğiniz bir evrak yok sizin için, Türkçe olarak veriyor sistem. Sorun yok.
    4-Fotoğraflara bakınca siz olduğunuza ikna oluyorsanız yeni fotoğraf çektirmenize gerek yok, tercih ve karar sizin.

• @Ferhatyılmaz 6 gün kala hala ais de kaldıysan kolay gele 🙂
    30 mayısta değişti yeni site https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/immigrant-visa burdan yapcaksın kaydını.
    Foto konusuna gelirsek karar senin ama beğenmzlerse dışarı çıkman için kart veriyorlar gidip gelebiliyorsun

• Merhaba, Ankara mail olarak dönüş yapmıyor. Dosyam HK'den Ankara'ya transfer oldu görünüyor ancak mülakat sırası alamadım. Olumlu veya olumsuz bir dönüş yapmadılar beklemeli miyim yoksa yine dosyamı taşımak için başka ülkeye uğraşmalı mıyım ? Mağlum 2 ay transfer için son periyoda giriyoruz.

• Herkese merhabalar. Biz Viyana’dan vizemizi ailecek aldık . Kasım ayında 10 günlük Amerika’ya giriş- çıkış planlıyoruz ve sonrasında önümüzdeki yazın temelli gitmek istiyoruz . İlk girişte sanki bir yıllık bir vize veriliyor diye okumuştum( yanlışta hatırlıyor olabilirim) . Bu bize sıkıntı olur mu veya bize izlememiz gereken bir yol için önerisi olan olur mu.

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne dosyanızın transfer olmuş olması mülakat alacağınız anlamına gelmez. Ankara genelde ayda bir bülten sonrası mülakat dağıtımını yapan bir daha ses çıkarmayan bir konsolosluk

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmetturan

Sağlık muayenesi raporu tarihi itibariyle ilk 6 ay içerisinde tüm aile üyelerinin giriş yapması gerekiyor ABD’ye, aksi takdirde hakkınız yanacak ve kaybedeceksiniz. ABD’ye ilk girişte pasaport kontrolde kapalı sarı zarflarınızı sizden teslim alacak CBP memuru vizenizin üzerine basacagi I-551 damgası ile ilgili vize 1 yıl sürecince verdiğiniz adrese gönderilecek olan permanent resident kartın yerine geçecek ve kullanacaksınız. Kartlarınız elinize ulastiginda/ilk girişten 1 yıl sonra pasaportunuzdaki vize gecersiz olacak.

https://yesilkartforum.com/forum/post/430499 bu iletiyi ve Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş konu başlığını tekrar detaylı okumanız yararınıza olacaktır.

Not: Forumu süreciniz boyunca sorularınıza cevap bulmak için detaylıca kullanmissiniz, 17.06.25 tarihinde mülakata girerek vizenize kavuşmuşsunuz. Sizin gibi gelecekteki kişilerin de sizin deneyimlerinizden faydalanması için sağlık kontrolü ve mülakat deneyiminizi ilgili başlığa yazmak ve imzanızı tam detayları ile güncellemek ister misiniz forum kuralları gereği?

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne

Ankara’nin israrla e-maillerinize cevap vermemesi ve hali hazırda Ankara’nin Eylül ayına son mülakat dağıtımini yapmış olması nedeniyle tüm atis hakkınızı (Hong Kong veya başka bir konsolosluk ile irtibata geçerek Ankara’dan dosyanızın kendilerine transfer edilmesi) sizin için iyi bir tercih olabilir. Size ANK konsolosluk cevap vermiyorsa resmi kanaldan başka bir konsolosluğun talebine cevap vermesi daha muhtemel. Kişisel görüşüm, son karar sizin.

• Arkadaşlar, 19 ağustosta hk'da sağlık muayesini olduktan sonra taylanda gidip mülakat gününden bir gün önce hk da olmayı planlıyorum. Hongkok-Tayland seyahatinde herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ona göre otel rezervasyonlarımı yapıcam. Daha önce bu şekilde deneyimi olan cevaplarsa sevinirim.

• @ATS16 yeniden mi dosya mı taşımamı öneriyorsunuz tam anlayamadım 😞 Ağustos'un ortasına kadar yanıt beklesem saçma mı olur ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |