Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Firat-0 Selamlar Bangkok özelinde konuşmak gerekirsek bize veya bizle beraber aynı gün girenlerin hiç birine banka hesap dökümü sormadılar. Biz yanımızda götürmüştük ama soran olmadı açıkçası

• ⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba çocukluk yıllarınıza ait aşı kartını aile hekiminden alabiliyor muyuz bilen arkadaşlar lütfen benimle paylaşabilir mi

Aşı listesini ingilizce olarak alın, doktor imzalasın kaşelesin. Kabul görüyor, merak etmeyin.

• @evrentnrkl wow süper cevap teşekkürler. 🙏

• Dostlar selamlar.hazirlayip tercumana teslim ettim evraklarin cevirilerinde tercumanin damga ve kasesi var .evragin aslina yada fotokopilerine damga gereklimi tercume edilmis ing olan sayfa damgali olmasimi yeterli

simdiden tesekkurler @onuru @Serapp @selens1907 @10urdmn

• @Firat-0 malum siteden aracınızın değerlemesi ile ilgili bir çıktı alıp yanınızda bulundurmanızda fayda olur. Sormazlar sormazlar size gelir göster derler yanınızda bulunsun. Ancak kredi, borç vb aktar dönder yaparak hesabınıza bir giriş olmasında fayda var.

• @Serapp Yani antikor testinden sonra yapacağım aşıları göstersem yeterli çocukluk aşılarımı bulamazsam bile

• @elbruz anladım yani hesabımda az para olsa fakat aracımın ruhsatını vb getirsem ve piyasa değerini. Bir sorun olmaz sanırım 🙏

• Askerlik durum belgesi bakaya iken askerlik şubesinden alıyoruz sanırım e devletten alınmıyor değil mi? Bakaya olmadan once indirdigimiz askerlik durum belgesi gecerli olmaz sanirim

• ⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Yani antikor testinden sonra yapacağım aşıları göstersem yeterli çocukluk aşılarımı bulamazsam bile

Ben öyle demedim 🙂 Sizin sorunuz çocukluk aşılarınıza ait kart ile ilgiliydi. Eğer bulamazsanız, antikor testleri dışında gerekli olan varsa sağlık kuruluşu aşı yapabilir.

• @aliaytac41 Yanında 100 veYA 200 DOLAR fazla olsun.Geçmeyen para olursa yerine kullanırsın.

• Selamlar 8 Ağustos’ta Varşova Konsolosluğu’nda randevum var. Askerlik belgemin ıslak imzalı çevirisi Türkiye’den geldi ama lise diplomam yetişmedi maalesef. Üniversite diplomam Lehçe ve hazır, ama liseyi de görmek isteyebilirler diye biraz tedirginim. Lise diplomasını online çevirtsem sıkıntı olur mu acaba? Konsolosluğa mail attım ama henüz cevap gelmedi. Bu konuda bilgisi olan varmıdır acaba teşekkür ederim şimdiden

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmeterol1912

Aşağıdaki DV2023’e ait Varşova deneyimini okuma şansınız olmuş muydu?

https://yesilkartforum.com/forum/post/349947

2008 sonrası mezun iseniz liseden, e-devletten lise mezuniyet belgesi sorgulama sekmesini kontrol ettiniz mi? Mümkün olduğunda maksimum evrak ile hazır olmanız faydanıza olabilir.

• @Fer-0 Hocam bunu fikir olarak mı veriyorsunuz yoksa bilgiya dayalı bir yorum mu? Bu saatten sonra dolar bulmam imkansız çünkü.

• @ATS16 Diplomam var ama Türkçeden İngilizceye yeminli çeviri yaptıramadım. Varşova’da yaşıyorum ve burada sadece Türkçeden Lehçeye çeviri yapanlar var. Üniversite diplomam Lehçe, ancak liseyi görmek isterler diye endişeliyim. Türkçe lise diplomamı online olarak ıslak imzalı olmadan İngilizceye çevirtsem kabul edilir mi?
    Daha önceki deneyimlerde hangi diplomayı nasıl aldıklarıyla ilgili bir açıklama yapan olmamış.

• @aliaytac41 Güzel insan kasada baktı görevli bunlar geçmez dedi planın ne ?

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmeterol1912

Lise diplomasi ve transkript ile ilgili isi en siki tutan konsolosluk Hong Kong. Bu nedenle hali hazirda Lehce olan universite diplomaniz ile ilerlemeniz, diger lise diplomanizinda sikisik zamanda en iyi sekilde nasil ceviri yaptirabiliyorsaniz (online vb) ve talep edilme ihtimaline karsin yaninizda hazir bulundurmanizi tavsiye ederim.

Cekilisin ve yonergenin ozunde en az lise mezuniyeti ve uzeri egitim gordugunuzu kanitlar evrak talep ediliyor, bu da sizde Lehce dilinde var.

Varsova icinde siz mulakat deneyiminizden sonra olasi gelecek yillar forum kullanicilarini aydinlatmak icin deneyimini paylasmaniz iyi olacaktir. Mulakatta bol sans!

• @ATS16 Teşekkür ederim, süreci A’dan Z’ye ayrıntılı şekilde bitirdikten sonra yazacağım.

• @aliaytac41 hocam gerilme bu kadar relaxxx, yarın çıkınca bu muymuş diyecesin bak 21. gişenin karşına otur bekle 😉

• @yck06 merhaba bu sorunu nasıl cozdunuz ilcedende nufustanda benimde annemin kizlik soyadi cikmiyor. Bu durumu annem icin formul A aldim anneanne dede soyadimdan belki sorun cikmaz diye

• Merhaba ben DV2026 talihlisiyim, normalde talihli olmasam J1 vizesi alarak researcher olarak Ocak 2026'da işe başlayacaktım ama şimdi green card çıkınca green card alarak gitmek ve J1 ile başlayıp sonra waive süreçleri ile uğraşmak istemiyorum. Ancak bir an önce işe başlamamı istiyorlar. Numaram DV2026EU62XX. Başvurumu Viyana'ya almayı ve Ocak'ta mülakata girip alabilirsem öyle gitmeyi planlıyorum. Size sorum eğer mülakat olumlu geçerse verilen vize ile ABD'ye gittikten sonra işe alım işlemini ne kadar süre içinde başlatabilirim ve ne kadar süre sonra çalışmaya başlayabilirim? Yaklaşık 2 hafta sonra SSN 2 ay sonra da GC geldiğini okudum forumdan bunların hangisi çalışmam için yeterli ve gereklidir? Ayrıca bir an önce işe başlayabilmem için siz değerli deneyimli forum üyeleri Viyana'dan mülakat randevusu ayarlamamı mı yoksa J1 ile Ocakta başlayıp AOS yapmamı mı önerirsiniz? Şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 11427
  • 7344
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |