Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar ben 2026 talihlisiyim, DS260 formumu başvuru açıklandıktan 3 gün sonra doldurup onayladım 3 ay geçti, 4 senelik ilişkim var ve evlenme kararı aldım evlenip dosyamı açtırıp eşim içinde form doldurmayı düşünüyorum ama bu mülakatta sorun yaratır mı yaratmazsada evlilik ve dosya açtırma işlemini ne zaman yapmam uygun olur, geçmiş deneyimlerinden bunu yaşayan varsa yada bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa çok sevirim 🙏

• @myof61 ben yeni sistemde yarım yamalak bir kayıt oluşturup yeni sistem ödemesi de yapmıştım ve yazdığım mektup içeriğine yeni sitede oluşturduğum hesabın id numarasını da eklemiştim sanırım işe yaramış ki dün akşam 00.01 de GTS Premium Delivery (US Visa) Tracking başlıklı bir mail aldım. Ups ile gönderim yapacaklarını ve takip numarasını eklemişler. Pasaport elime geçince yine burdan bilgi veririm, sanırım bu firmayla çalışılmaya başlandığından beri premium delivery seçeneğini pek kullanan, kullanan varsada mutlu olan yok sanırsam

GTS Premium Delivery (US Visa) Tracking
    Gelen Kutusu

[email protected]
    00:01 (13 saat önce)
    Alıcı:

Dear Visa Applicant,

Your documents are being dispatched via UPS Express courier under reference number: ***********************

You have chosen Premium Delivery for your document return.

Please visit UPS Courier to track your document: https://www.ups.com.tr/

The delivery fee is NOT included in your Visa Application fee.

Best regards,
    VFS Global on behalf of www.ustraveldocs.com

• @ozgurs bende olumlu şeyler görmediğim için kendim teslim alma seçeneğini seçtim ama sizinkide gelir tabiki benim süreç yorucu geçtiği için bu sebeptende yorulmamak için elden teslim almaya gittim

• @rasitcenngiz Tebrik ederim, İlk bültende Bangkok mülakatı almayı bekleyen birisi olarak çok faydalı buldum. Umarım her şey gönlünüzce olur. 🙂

• @MKA Size tahmini ne zaman email gelir.

• @Fer-0 Daha önce @onuru ilk bültende cut-off olup 2 Ekim'de Hong Kong'da mülakata girdiğini belirtmişti. Sanırım olabilecek en erken mülakat tarihi bu. Mülakat maili de yaklaşık 6-8 hafta önce geliyor.

• Merhabalar tekrardan 15 ocak mulakata girip AP kaldıgımız sürecimizin dün sonuna gelerek vizelerimizi aldık.. formda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ☺🇺🇸🌸

• ⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman

Diplomaniz ve vizeniz hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte bol şans 🍀

• ⭐⭐

@MKA , @Fer-0 bulten aciklandiktan sonra genelde 7-8 haftalik gibi bir sureniz oluyor. Benim 2 ekimde ki mulakatim icin ben agustos ayinda ogrendim.

• ⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   nsercan nsercan 

• @gucarslan merhaba, kayıt oluşturmaya çalışıyorum ancak Consulate Locations bölümünde Türkiye yok. Bütün kıtalara baktım yok, şaka gibi. Ne yapmam gerekiyor biliyor musunuz?
    20250727_182934.jpg

• @ATS16 çok teşekkür ediyorum😇

• @Flight101 çok teşekkür ederim ☺☘

• ⭐⭐⭐⭐

@herdem

DV2025 talihlisi olarak sorularınızı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor, bu konu başlığı DV2024 talihlilerinin mülakat deneyimlerinin paylaşılması için.

Pasaportunuzun mülakat sonrası size geri gönderimi için kaydınızı aşağıdaki web sitesinden tamamlamanız gerekiyor.

https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/

• @evrentnrkl merhaba, vizeniz hayırlı uğurlu olsun 🙂 süreci çok okunabilir bir şekilde ifade etmişsiniz teşekkürler. evlilik cüzdanını da çevirttiniz mi acaba onu merak ettim zaten evlilik belgesi alıyoruz e devletten onu çevirtiyoruz ama cüzdana da gerek var mı? yoksa direkt kendisi yeterli oluyor mu?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @boshlook Hayırlı olsun, herşey gönlünüzce olsun, doğum sertifikası olarak ne istediklerini bir türlü anlayamadım. Bilen varsa aydınlatırsa seviniriz Bükreş’te girecekler için yardımı olur..

• @aegedik formul A ve anne ve babanızın olduğu nüfus kaydı yeterli. edevlete formul a ve nüfus kaydı yazın yeterli.

• @aktases Aslında bnk özelinde herkes çevirtmişti ama biz unuttuk. Bunun yerine yanımızda çevrilmiş Formül A-B olduğu için onu aldılar.

• @herdem
    görüşme için kayıt oluşturacaksanız:

https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/immigrant-visa

yukardan vize girişini seçip hesap oluşturun

• @ozgurs belki sizi konsolosluktan ararlar sisteme kayıt olun diye iyi bir memura denk gelirseniz konsolosluktan pasaportunuzu alabilirsiniz diyebilirler, aramazlarsa da ankara vfs gönderiyorlar ama yeni sisteme kayıt olmanız lazm pasaportunuzu vfs den almanız için.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |