Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Cansu-mer
    Greencard teslim adresinizi verdiğiniz şehirden giriş yapmak zorunda değilsiniz.
    Yaşamayı düşündüğünüz yada yerleşeceğiniz eyalet veya şehirden de giriş yapmak zorunda değilsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer

Sağlık muayenesi esnasında doldurulan formda NJ’deki arkadaşınızın adresini beyan edebilirsiniz.

Mülakatınızı sorunsuz tamamlayıp vizelerinizi aldıktan sonra ilk girişinizi isterseniz Hawaii-Honolulu’dan veya Alaska-Juneau’dan veya NY’dan yapabilirsiniz, fark etmez nereden giriş yapacağınız. Kartlarınız NJ arkadaşınızın adresine gelecek herhangi bir sıkıntı yaşanmaz ise.

• @ollqher mesajlarınızı yeni gördüm Tiflis ile ilgili sorularınızı bana sorabilirsiniz.

• Tekrar ben 🙂 asil tahlihlinin esinin lise belgelerini soruyorlarmi ona gore toparliyacagim.benim lise bilgilerim tam dip . trans. vs . var ama esimin eksikleri var

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer Hanım daha önce birden çok kez Hong Kong mülakat deneyimlerini okumanız size nazikçe tavsiye edildi, okudunuz mu ve sorduğunuz bu sorunun cevabı yok muydu deneyimlerde?

• Merhabalar herkese. Ben de bugün itibariyle dosyamı Uruguay'a taşıyabildim. Birkaç gün önce bilgisayar başına oturup schengen istemeyen tüm ülkelere teker teker mail atmıştım, tek olumlu dönen şu güne kadar Uruguay oldu. Önce kendileri hemen olumlu dönüş yaptılar 19 Ağustos için. Daha sonra bu tarihin geçersiz olduğunu ve KCC'den bana yeni tarih verileceğini ilettiler. Bugün de KCC'den bildirim geldi 2 Eylül'e randevu verdiklerine dair. Son aylarda hala taşıma yapmak isteyenlere de şans olur belki.

• @ATS16 tabiki okudum ancak tecrubeli ve uzun suredir foruma hakim olan yoneticilerden fikir almak istedim .
    okudugum 2-3 aile mulakat deneyimlerinde asil talihliden isteniyor,eşlerden talep edilmemis pek ama benim esimin lise diplomasiyla alakali baya bir sikintisi var ona gore evrak toplama surecini yoneticegimiz icin sizlerden fikir almak istedim,ufacicik bir hatadan red almak istemem 😕

Tesekkurler simdiden 🙂 Herkese bol sans

• @dogukan-altn Çıkarmaz. Seni çok strese sokuyorsa eğer, al 10 yıllık pasaport, mülakata iki pasaport ile git, yenisine bastır vizeyi.

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer

Asıl talihlinin eşi, çocuğu gibi beneficiary applicant olan aile üyelerinden eğitim durumunu kanıtlayan evrak hiç bir zaman talep edilmez, resmi yönergede “Evidence of Required DV Qualifying Education or Work Experience” başlığı altında belirtildiği üzere.

Beneficiary kişiler ilkokul mezunu da olabilir doktora derecesi sahibi de olabilir, eğitim durumu en az lise mezunu olduğunu kanıtlayan evrak sadece principal (asıl) talihliden talep edilir.

DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığının 1.iletisinde talep edilen evrakları tekrar gözden geçirmeniz gereksiz streslere girmenizi önleyecektir, tekrar okumanız faydanıza olabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@asggsa

Tebrikler, gözünüz aydın. Bu bilgiyi de bu başlıkta paylaşmanız diğer kullanıcılar için umarım yararlı olur, elinize sağlık.

DV2022 sürecinde Uruguay - Montevideo (MTV) konsoloslukta mülakata katılıp vizelerine kavuşan talihliler oldu. Forumdaki arama butonundan anahtar kelimeler kullanarak (Uruguay, Montevideo, British Hospital) geçmiş deneyimlerden hem sağlık muayenesi hem de mülakat için yasanmis deneyimleri okuyarak bilgi edinebilirsiniz. O zamandan bu yana Montevideo mülakat deneyimi olmadı, aklınıza gelen sorun olacağına ihtimal verdiğiniz/inandığınız olası soruları konsolosluk ile teyit etmeniz yararınıza olacaktır.

Surecinizden sonra olumlu/olumsuz deneyimlerinizi yazmanız foruma katkı saglayacaktir, bol şans 🍀

• @ATS16 cok tesekkurler ilgi ve bilgiler icin 🙏

• @dogukan-altn hayırlı olsun öncelikle, rica etsem dr.nicolsona attığınız maili benimle paylaşabilir misiniz. 18 temmuzda mail attım henüz yapılmadı bana.

• Merhabalar,

Daha önce yanlış başlık altına yazdığım için burdan tekrar durumumu yazmak istiyorum.

19 Eylül 2024 tarihinde KCC ile dosyamı Bangkoka taşıdım. 14 Temmuzda yeni bülten geldiğinde current olduğumu öğrendim. Hemen ardından forumda da gördüğüm gibi mülakat tarihimi öğrenmek için KCCye mail attım. Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application. şeklinde yanıt aldım. Ardından Bangkok'a sorduğumda dosyamın ulaşmadığını ve kcc tarafından başarıyla taşındığına dair belge göndermemi istediler. Bende KCC taşıma onayı mailini ilettim. Sonrasında Bangkok tekrar kontrol ettiklerini ama sistemlerine düşmediğini belirtti. KCCye durumu anlatan bir mail yazdım yine yukarıdaki yanıt geldi. Birkaç kere farklılaştırıp gönderdim hep aynı yanıt geliyor. Sürecimiz son aya kaldığı için endişeleniyorum. Durumu nasıl yönetmeliyim desteğinizi rica ediyorum.

• Arkadaşlar merhaba nüfus kayıt örneğini çıkarırken kurum adına U S consulate general in hong kong mu yazayım

• @onurkaptan ing ve turkce cikan belgeler mesela formul b ve formul a yeminli tercumene ihtiyac yok zannedersem

• @Cansu-mer yok tabiki onlar zaten ingilizce çıkıyor

• Tayland için GSS kaydında kayıt olurken DS260 mailimizle yanlışlık yaptık isim ve soyisim kısmında ilk başvuranın yanlış geliyor. Bu yüzden başka bir maille kayıt olabilir miyiz illa DS260 maili ile GSS kaydı maili aynı mı olmalı? @gucarslan

• @Ardando, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, hatırlayacağınız üzere dün Viyana konsolosluğuna, Schengen vizemin mülakat tarihini kapsamamasından dolayı randevuyu geri çekebilmek için vize görüntümü de ekleyerek nazik bir mail atmaya karar vermiştim. Bu sabah maili attım ve çok kısa sürede dönüş yaptılar, mülakat tarihimi 22 eylül tarihinden 4 eylül tarihine aldıklarını ilettiler 🙂 @ATS16 ve @ecetinus ’a değerli yardımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim.

Selamlar herkese, 2NL maili cumartesi günü eşimin mail adresine gelmiş, yeni farkettik. Esc sayfasını kontrol ettiğimde mülakat tarihimiz 22 eylül gözüküyor, ben viyana aracılığıyla 4 eylüle çekmiştim. Bu sayfada eski tarihin yazması normal midir?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ardando

Normal, VNN konsolosluğun teyit ettiği tarihe göre seyahat ve sağlık muayenesi planlarınızı yapmanız gerekiyor. Dr. Molnar’a da konsolosluğun 4 Eylül 2025 tarihinde mülakatınızın planlandigina dair emaili kanıt olarak beyan edebilirsiniz randevu oluştururken.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |