Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Günaydın değerli arkadaşlar dr.nicolson dan bu sabah gelen maille bana 20 ağustosa randevu verebileceklerini söylediler bence uygun bir zaman kabul edeceğim az öncede anderson dan “Temmuz ayının sonu veya sonrasında ayarlanabilir” diye bir mail geldi

• @dogukan-altn aynen ben nicolsonda onayladim

• @Cansu-mer Hayırlı olsun sizde mi 20 ağustosa planladınız

• @dogukan-altn evet ayni gun ,9:30 saatimiz

• @Cansu-mer Çok iyi bana da 10.30 a verdiler orada görüşürüz o zaman 😅

• merhaba numaram 80** idi ve sıra gelmez diye HK'ya taşımıştım.
    Ancak Ankara'nın en son 8368'e mülakat verdiği sistemde görülüyor. Perşembe günü ise dosyamı Ankara'ya taşımak için 2.teyidi vermiştim, henüz taşınmadı.
    Bu durumda mülakat alma şansım devam ediyor mu ? Bu arada bir çok kişi gelmez diye taşımıştı dosyayı ancak matematik tutmadı.

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne yerinizde olsam geri taşımazdım ankara dağıtımı yaptı bildiğim kadarıyla onun için bu saatten sonra sizin dosyanıza mülakat vereceğini çok sanmıyorum

• @Emre-Kurtulmuş dağıtımları yapmadan önce talep etmiştim geleceğini anlayarak. Şöyle bir yanıt verdiler ;
    We have reached out to Hong Kong to request the transfer. No action is needed from you at this time; we will be in touch regarding next steps.

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne bugün güncellenen datalara bakınca hnk da görünen 8x9x case sizin mi yoksa? transfer olarak görünüyor bu dosya

• @aysegul güncel data Lara nereden bakıyoruz link varmı aceba

• @aysegul evet ama transfer olmadı henüz ankaraya ? sizce ankara mülakat verir mi bu durumda ?

• selamlar hk mulakat icin kisi basi kac $ olmali

• @Cansu-mer 200bin TL olarak hesapladım enaz 1kışıyı

• @ATS16 2026 tlhlsym

• @Mehmet-Kocalar yanlis sordum galiba , mulakat sirasinda vize gorusmesinde calisana bildirmem gereken

• @Cansu-mer
    Merhaba, neden israrla paylasilmis mulakat deneyimlerinden faydalanmiyorsunuz?

• @ugursway faydalaniyorum.farkindaysaniz bilgide paylasiyorum.hep olumsuzlari gormesek keske toplum olarak .tesekkurler ilginiz icin

• @Cansu-mer
    O zaman Hong Kong ozelinde hangi mulakat deneyiminde banka dokumu, maddi kanit vb. istendigini de paylasir misiniz?

• @Cansu-mer Biz 9 temmuzda yaklaşık 20 türk, 7 temmuzda da 10a yakın Türk arkadaş girdik para konusu hiç açılmadı bile. Ben ne olur ne olmaz banka dökümü almıştım ama sorulmadı. Daha önceki mülakatlarda da hiç sözkonusu olmadı.

• @ugursway neden bu sekilde bir tutumunuz var anlamis degilim .bilgi paylasimi ve tecrubeli insanlarin tecrubesinden faydalanmaya calisan heycanli olan insanlari bu sekilde neden terslersinizki.
    @onurkaptan cevabiniz icin cok tesekkur ederim.her ihtimale karsi esimle benim kisi basi 10 k $ bulundurayim diyorum .anlayisiniz ve ilimli tavriniz icin tekrar tesekkurler .

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |