-

Hangi Şehir Size En Uygun Test
-
Evet arkadaşlar bir dizi 17 soru kişiliğinizi ideal yaşam yerinizi bulmanıza, eşleştirmeye yardımcı olacaktır. Aynı zamanda alttaki sitede birçok konuda test ve konu bulabilirsiniz. Örneğin (Ne tür bir köpek almalısınız, Kişilik analizi, Hangi saç şekli size hitap eder, gibi gibi……)
-
Test İçin: https://www.quibblo.com/quiz/29K1Ez/Which-City-Fits-You-Best

Yaşamak için En İyi Yerleri Arayın
-
BestPlaces mobil uygulaması, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki 217.000 blok grubunun tümü için kapsamlı bir yer değerlendirmesi sunar. Mobil cihaz coğrafi konum belirlemesi, masaüstü bilgisayar veya dizüstü bilgisayar üzerinden bölge değerlendirmesi yapabilirsiniz. Bu ABD'deki en ayrıntılı yer bilgisini sunar.
-
Uygulamanın ücretsiz sürümü, şu anda bulunduğunuz veya sürüş yaptığınız Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tam konum için verilere erişmenizi sağlar. Ücretli sürüm, tam uygulama işlevselliğinin kilidini açar ve Amerika Birleşik Devletleri'nin herhangi bir yerinde konum aramanızı ve kaydetmenizi sağlar.
-
1-10 ölçeğinde Yaşanabilirlik, Uygun Maliyet, Ekonomi, Kültür ve Hava Durumu puanlarına bakınız. Ortalama konut fiyatları, restoranlar, güneşli ve yağmurlu günler, işsizlik oranları, ortanca gelir, ortalama yaşam beklentisi ve sağlık kalitesi, suç riski, işe gidiş geliş süreleri, eğitim puanları, hava kalitesi ve kanser riski, yaşam maliyeti, dahil olmak üzere iklim ve konfor sıralaması, ve daha fazlası.
Uygulama
-
-
Hiç sasırmadım test sonucuma 😊🇺🇸🗽 tabiki test sonucum Newyork ama hayatlar teksas olcak büyük ihtimal 😊🇺🇸
-
-
@hockeyumpire2 Benimde Kansas çıkmıştı hiç aklımdan geçen bir yer değil baya şaşırdım. :)))) ama houston bizi bekler :)))
-
@rüzgar ben san antonio, austin ve dallas üzerinde yoğunlasıyorum. Mesela dallas ta alanımla ilgili inanılmaz iş imkanları var. Ama san antonio da sehir havası var, austin daha kaliteli geliyor, Biraz daha arastıracagım.
-
Ahahaha benim de Kansas City çıktı :)
##spoiler=Gizli İçerik
Kansas City
You’re traditional and like to move at your own pace. Who needs all that hustle and bustle when you’ve got friends, family, and neighbors you’ve known for years. A small town, like Kansas City, is the right fit for you. You don’t mind getting your hands dirty, and you’ll probably have to if you work in a small town. And, your traditional values, love of football, and home-grown philosophy will feel right at home in Kansas City.
##endspoiler -
@yalta Benimki de. Ama Houston'a gideceğim. Acaba yanlış mı yapıyorum? :)
-
Sayın @bmyilmaz bizim de hedef şimdilik Houston. Hayırlısı, malum evdeki hesap çarşıya uymuyor. Gidip göreceğiz. Umarım işlerimiz yolunda gider, fazla zorluk çekmeden ortama alışırız.
-
Teste bayıldım :)) Los Angeles çıktı, sonuç aslında süper ama sanırım göç edecek olsam los angeles ı tercih etmem, zırt pırt gidip gezmeyi veya daha sonra oraya yerleşmeyi isteyebilirim ama en azından bir süre biraz daha sakin bir hayatı istiyoruz eşimle. Bakalım, mayıstan sonra düşünmek gerekirse yaparız bir test daha :) paylaşım çok iyi bu arada 👍🏻
-
bide kendime rednek diyorum bana Boston çikti malesef libtard şehri
-
@calibraturbo Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi içinde söyledi:
bide kendime rednek diyorum bana Boston çikti malesef libtard şehri
LOL
-
Miami
If you like your warm weather with a little humidity and an occasional hurricane, then Miami is the city for you. This city is perfect if you want to sunbathe during your lunch break and dance the night away. The food is caliente and so are the people! You do have to watch out for the tourists who show up year round—pale and pasty in the winter and toting the kids to Disney World in the summer.çok mutlu oldum :) gc çıkarsa florida bekle biziiiii
teşekkürler @rüzgar
-
Test sonucu hiç sasirtmadi :)
Los Angeles
Want 24-7 sunshine? Dream about lounging around in your bathing suit all day? Are you fascinated by celebrities and want to be surrounded by beautiful people? Then look no further than Los Angeles, where the food is exotic, the traffic is murder, and celebrities and models roam the streets among the regular folk. The city is large, and really spread out, so don’t forget to bring your car…the more expensive, the better. -
bana Boston çıktı ki hiç düşünmüyorum. soguk ve havası temiz falan degil. :)
-
@sinem-akçam aklınızda neresi varü
-
@kivooo Amerika'da Yasanacak Eyaletin Secimi içinde söyledi:
@sinem-akçam aklınızda neresi varü
Houston başlangıç. Sonra Amarillo (panhandle tx. ) sizin?
-
@sinem-akçam gerçekten hiç bilmiyorum :( kafam cok karışık
-
@kivooo neden karışık?
-
@sinem-akçam eyalet seçimi konusunda
-
beklentileriniz önemli @kivooo neden abd ye gidiyorsunuz oradan beklentileriniz ne öncelikleriniz ne bence bunları bir netleştirin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum