Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Neslihan-Ay, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba askerlik green card almak icin engel mi yani askerliği yapmasam mülakattan sonra yapsam olur mu

Sağlık muayenesinden sonra 6 ay içinde ABD'ye gitmeniz gerekiyor. Vizenizi alırsanız eğer, askerliğinizi yapmadan ABD'ye göç edebilir ve orada askerlik tecili yapabilirsiniz.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/86

Excel dosyasına da bilgilerinizi girin lütfen:
    2026 Excel tablosu

• Merhabalar, dosyamızı viyanaya taşıdık ancak aklımıza takılan bir şey var, bu PTT AIS işlemini yeşil pasaportumuz varsa veya viyanada mülakata girecek olsak bile yapmamız gerekiyor mu? Bir de okurken bazı talihliler KCCden viyanaya dosya taşıma maili geldikten sonra viyana konsolosluğuna onaylattık vs demiş, böyle bişey yapmak zorunlu mu? gelecek süreçte ne yapmamız gerekiyor acaba... çok çok teşekkürler şimdiden

• @Serapp güncelledim hemen 🙂 teşekkür ederim desteğiniz için

• ⭐⭐⭐⭐

@elfamerikaya

DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığından Viyana’da mülakata giren talihlilerin deneyimlerinden veya @cttl’nin hazırladığı Viyana - DV2024 Mülakat Deneyimleri veya @atalardankalanbirben’in hazırladığı Viyana - DV2023 Mülakat Deneyimleri dosyasını okuyarak bilgi edinebilirsiniz tüm Viyana süreci ile ilgili.

En güncel ve en detaylı Viyana deneyimlerinden birisi olan @Flight101’in deneyimini mutlaka okumalısınız!

• Arkadaslar ; Dosyamızı KCC araciligi ile tasimamiz icin son gün ,yaklasik ta olsa,nedir?

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831

2xxx CN ile taşımak mı istiyorsunuz imzanızda yazan CN’de hata yok ise? KCC ile taşımak için cut off olmadan taşımanız gerekiyor, muhtemelen Ağustos ayının 1. veya 2. haftasında açıklanacak bülten doğrultusunda cut off içerisinde kalacak sahip olduğunuz dosya. Diğer dosya taşıma ile ilgili detaylar için bu konu başlığının 4.iletisini inceleyebilirsiniz.

• @ATS16 Çok tesekkurler evet tasimak istiyoruz....Gecen senelerde genelde Agustos un ilk haftasi acıklanmıs bulten bu sene de asagı yukarı bu civarda olur degil mi? Yani ilk bulten açıklanmadan mail atmak gerekiyor degil mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@koray2831

Evet bültenin tahmini açıklanma zamanı bahsettiğiniz zaman dilimi ve taşımak istiyorsanız 4.iletideki detaylara göre en kısa sürede taşıma talebinizi iletmeniz gerekiyor. Taşıma niyetiniz kesin ise beklemenin bir anlamı yok sizin için. Taşıdıktan sonra imzanızı ve excel’i de güncellemeniz ricadır.

• @Flight101 Merhabalar, sizin Viyana mülakat tecrübenizden takip ettiğim kadarı ile çok kişi faydalanıyor, öncelikle bilgilendirmeler için teşekkür ederim, birde şunları sormak istiyorum, tercüme gerektiren belgeler nelerdir, nüfus kayıt örneği benim ve ailemin isteniyormu, o belge E-devlet' de Türkçe, bu belge isteniyorsa tercüme gerekiyormu, Askerlik durum belgesi, Diploma, banka hesap dökümleri için tercüme gerekiyormu, banka hesap dökümü sadece hesap cüzdan hareketleri yeterlimi yoksa banka yetkilisi tarafından imza ve kaşelimi olmak zorunda, birde banka hesap dökümünü imzalayan banka yetkilisinin imza sirküleri gerekiyor diye paylaşımlar gördüm bunu da istiyorlarmı, tercüme yeminli tercüman olması yeterlimi, tekrar teşekkürler.

• Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba
    Çekilişe katılırken aile soyadımı yazmıstım pasaportta bu soyad mevcut ama yanlıs olmus oldu bu bir sıkıntı yaratır mı veya formu doldururken birsey yapmam gerekir mi? Doldurduktan sonra mail atmam vs?

Bir de formu doldurmak icin belli bir tarih var mı? Tesekkur ederim simdiden cevaplarınız icin.

• Arkadaşlar selam mayısta dosyamı bangkok a taşımıştım bugün bi teyit maili atayım dedim böyle bi yanıt aldım neden kaynaklanabilir sizce 2026 mali tablo henüz açıklanmadıgı için mi yoksa bi yanlışlık mı yaptım emin olamadım
    Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.

• ⭐⭐⭐⭐

@tolga20 Forumda kısa bir arama yaptığımda mayıs ayında da taşıma işlemi yapan arkadaşlarımızdan bazılarına bu otomatik olduğunu düşündüğümüz cevabın aynısı gelmiş. Tekrar kısa ve öz şekilde taşıma emaillerini gönderdiklerini ve taşıma işlemini başarıyla tamamladıklarını görüyorum ilerleyen mesajlarında. Yani mali yıl veya bülten açıklanmasıyla ilgisi yok bu cevabın. Tekrar gönderin lütfen taşıma talebinizi. @ka-glnn

• @aysegul ilginiz için teşekkürler ayşegül hanım ben taşıma işlemini gerçekleştirdim aslında dosyayı taşıdıgıma dair mailde aldım bugün sadece teyit edeyim diye where is my interview location şeklinde mail attım ve böyle cevap aldım buda garip geldi bana açıkcası

• ⭐⭐⭐⭐

@tolga20 o zaman sizin için sorun yoktur, otomatik cevaba denk gelmişsiniz yüksek olasılık.

• @aysegul anladım yarın tekrar deneyeyim o halde konu başlığına ne yazmamı önerirsiniz

• ⭐⭐⭐

@Umayalp07, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 Merhabalar, sizin Viyana mülakat tecrübenizden takip ettiğim kadarı ile çok kişi faydalanıyor, öncelikle bilgilendirmeler için teşekkür ederim, birde şunları sormak istiyorum, tercüme gerektiren belgeler nelerdir, nüfus kayıt örneği benim ve ailemin isteniyormu, o belge E-devlet' de Türkçe, bu belge isteniyorsa tercüme gerekiyormu, Askerlik durum belgesi, Diploma, banka hesap dökümleri için tercüme gerekiyormu, banka hesap dökümü sadece hesap cüzdan hareketleri yeterlimi yoksa banka yetkilisi tarafından imza ve kaşelimi olmak zorunda, birde banka hesap dökümünü imzalayan banka yetkilisinin imza sirküleri gerekiyor diye paylaşımlar gördüm bunu da istiyorlarmı, tercüme yeminli tercüman olması yeterlimi, tekrar teşekkürler.

Selamlar..
    *Eğer asıl talihlinin diploması -ki sadece onunki isteniyor- çift dilli olarak basılmadıysa çevirisi gerekmektedir.
    *Nüfüs kayıt örneğini e-devletten alırken "Nüfus Aile" olarak seçemelisiniz.
    *Askerlik belgesi e-devlet üzerinden ingilizce olarak alınbiliyor diye hatırlıyorum.
    *Bankadan son altı aylık hesap dökümünü alırken ingilizce verebiliyorlarsa talep ediniz. Toplam varlığınız bazı bankalardaTL-EU-USD şeklinde görünmektedir. Bu hesap dökümünde 2 kaşe ve 2 imza olmalı. Ayrıca bankaya ait imza sirkülerini alınız.
    Son olarak E-devletten aldığınız evraklarda QR kod olduğundan çeviri, tercüme ve apostil istenmiyor.

• Mülakat yeri teyiti için nasıl bir taslakta mail atmalıyım ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Emirhan-1

Arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, ücretsiz. @Serapp Hanim detaylı paylaşmıştı.

https://yesilkartforum.com/forum/post/500347

Anahtar kelimeler: Where is my interview location, KCC

• @elfamerikaya merhaba, ais PTT kaydı yapmadık biz Viyanada mülakata girerken, pasaportlarımızı bir gün sonra konsolosluktan aldık. Ankarada yeni sisteme geçilmiş ama henüz Viyanada değişiklik yoktu. Yine de konsolosluğun web sitesini takip etmek gerekiyor. Viyana Konsolosluğuna dosya taşıma zamanı bir onaylatma yapmadık biz, sadece konsolosluğun mülakat tarihini ve istediği belgeleri gönderdiği mailde mülakat tarihini onaylamamızı istiyor, bir cümleyle bizim için planlanmış olan mülakat tarihini onaylıyorum diye yanıtlamıştık biz o kadar.

• Arkadaslar ; Banka hesabindaki tutar asıl talihlinin değil de eşin hesabinda ise sorun olur mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |