Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• merhaba. dosyamı hong kong a taşıdım 4 kişilik aileyiz. dosya numaram 2026EU000087XX. hong kong konsolosluğunun istediği belgelerin olduğu bir döküman var mı acaba ? ve de hong kong sağlık muayenesi için gerekli belgelerin de olduğu ? teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar, dosya taşıma işlemim başarıyla tamamlandı. Formda yardımı dokunan herkese teşekkür ederim. Şimdi bekleme zamanı, umarım mülakat gelir.

• @turtleman1821 Hayırlı olsun. Excel dosyasındaki olan bilgilerinizi güncellemeyi unutmayın

• @yunus-turan-gürel, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba. dosyamı hong kong a taşıdım 4 kişilik aileyiz. dosya numaram 2026EU000087XX. hong kong konsolosluğunun istediği belgelerin olduğu bir döküman var mı acaba ? ve de hong kong sağlık muayenesi için gerekli belgelerin de olduğu ? teşekkür ederim.

Öncelikle hayırlı olsun. Umarım sizin ve aileniz için güzel bir süreç olur. Öncelikle imzanıza bilgilerinizi eklemeniz sorularınıza daha doğru cevap almanızı sağlayacaktır. İkinci olarak 2025 mülakat deneyimlerinde bütün sorunlarınızın cevaplarını bulabilirsiniz. Bunlara ek olarak birçok 2025 DV talihlisi youtube'a video olarak süreçlerini anlatan vloglarını da koydular.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/2125

Son olarak excel listesine kendinizi eklemediyseniz buraya da eklemenizi tavsiye ederim.
    Excel Linki için tıklayınız.

• @nsercan cevabınız için teşekkür ederim. imzamı girmiştim aslında. daha önce çıkmıştı şimdi gelmemiş. kontrol edeyim.

• Arkadaşlar merhaba benim askerlik durumum var askere gitsem Mülakat gelse gidemicem bedelli yapayım desem o kadar param yok yani o parayı mülakatta hesabımda göstermem lazim askerlik yapmasam kaçak duruma düşsem vize aldıktan sonra o parayla bedelli yapsam olur mu mülakatta bunu sorun yaparlar mı?

• @Neslihan-Ay
    Merhaba, bu CN ile Ankara’dan mulakat bekliyorsaniz eger loto hic cikmamamis gibi hayatiniza devam edebilirsiniz. Askerlik durumunuz tam olarak nedir? Bakaya mi? Tecilli mi?

• Arkadaşlar merhaba ds260 formunda "Does this job require at least 2 years of training or experience?" Kısmında yes/no mantığı tam olarak nedir? Ben yes diyerek ilave bilgiler ekleyerek formu doldurdum ama bazılarında bu seçenek yok

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze

yes diyerek ilave bilgiler ekleyerek formu doldurmanız sizin özelinizde doğru yapmışsınız, o bölümde yaptığınız işin görev ve sorumluluklarını kısaca yazmanız bekleniyor sizden. Her asıl talihliye veya aile üyesine aynı soru alanı açılmayabilir, sıkıntı edilecek bir durum değil bu.

• @ugursway Bakaya. Dosyamı taşıyacağım onu da soracaktım sizce bu sene hangi ülkeye taşımalıyım

• @Serapp çok teşekkür ederim bilgi için

• @Neslihan-Ay askerlik kaçak durumuna düştüğünde bedelli askerliğe çeviremezsiniz. askerlik şubesinde sorduğumda bu şekil cevap aldım

• ⭐⭐⭐⭐

@ekoko1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@RuhunGemisi merhaba bangkok a dosya tasimak için konsolosluk mail adresini paylaşabilirsiniz lütfen konsolosluk sayfasinda bulamadim ben

İmzanızda mülakata gireceğiniz yer başta olmak üzere diğer tüm bilgileri de yazın lütfen.

Excel dosyasına da halen bilgi girişi yapmamışsınız.

Bu iki işlemi tamamlamanız gerekmektedir.

• Merhaba askerlik green card almak icin engel mi yani askerliği yapmasam mülakattan sonra yapsam olur mu

• Merhaba dosya taşıma için KCC'ye mail attım fakat bana böyle bir dönüş sağladılar. Örnek mailin aynısını gönderdim ama sadece bilgi paylaşmışlar benle dosyamın kabul edildiğine dair bir şey yok. Ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.

Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.

If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy at which you have been scheduled to determine if your case can be transferred to a different location.

• ⭐⭐

@ka-glnn selamlar, tasima icin attiginiz mailde kalacaginiz adresi belirtmismiydiniz?

• @onuru evet bir otelin açık adresini yazdım

• ⭐⭐⭐

@Umayalp07 Selamlar...
    Viyana'da gireceğiniz mülakat için
    "E-devlet üzerinden alınan belgelerin hiçbirinde çeviri, apostil ve noter tastiği yapılmasına gerek yoktur"
    Sürecinizde başarılar...

• @onuru dosya taşımam gerçekleşti, teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@ka-glnn Tebrikler. Mülakat yerinizi imzanızda güncelleyin lütfen.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |