DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Arkadaşlar selam mayısta dosyamı bangkok a taşımıştım bugün bi teyit maili atayım dedim böyle bi yanıt aldım neden kaynaklanabilir sizce 2026 mali tablo henüz açıklanmadıgı için mi yoksa bi yanlışlık mı yaptım emin olamadım
Thank you for your inquiry.When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)
If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.
-
@tolga20 Forumda kısa bir arama yaptığımda mayıs ayında da taşıma işlemi yapan arkadaşlarımızdan bazılarına bu otomatik olduğunu düşündüğümüz cevabın aynısı gelmiş. Tekrar kısa ve öz şekilde taşıma emaillerini gönderdiklerini ve taşıma işlemini başarıyla tamamladıklarını görüyorum ilerleyen mesajlarında. Yani mali yıl veya bülten açıklanmasıyla ilgisi yok bu cevabın. Tekrar gönderin lütfen taşıma talebinizi. @ka-glnn
-
@aysegul ilginiz için teşekkürler ayşegül hanım ben taşıma işlemini gerçekleştirdim aslında dosyayı taşıdıgıma dair mailde aldım bugün sadece teyit edeyim diye where is my interview location şeklinde mail attım ve böyle cevap aldım buda garip geldi bana açıkcası
-
@tolga20 o zaman sizin için sorun yoktur, otomatik cevaba denk gelmişsiniz yüksek olasılık.
-
@aysegul anladım yarın tekrar deneyeyim o halde konu başlığına ne yazmamı önerirsiniz
-
@Umayalp07, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Flight101 Merhabalar, sizin Viyana mülakat tecrübenizden takip ettiğim kadarı ile çok kişi faydalanıyor, öncelikle bilgilendirmeler için teşekkür ederim, birde şunları sormak istiyorum, tercüme gerektiren belgeler nelerdir, nüfus kayıt örneği benim ve ailemin isteniyormu, o belge E-devlet' de Türkçe, bu belge isteniyorsa tercüme gerekiyormu, Askerlik durum belgesi, Diploma, banka hesap dökümleri için tercüme gerekiyormu, banka hesap dökümü sadece hesap cüzdan hareketleri yeterlimi yoksa banka yetkilisi tarafından imza ve kaşelimi olmak zorunda, birde banka hesap dökümünü imzalayan banka yetkilisinin imza sirküleri gerekiyor diye paylaşımlar gördüm bunu da istiyorlarmı, tercüme yeminli tercüman olması yeterlimi, tekrar teşekkürler.
Selamlar..
*Eğer asıl talihlinin diploması -ki sadece onunki isteniyor- çift dilli olarak basılmadıysa çevirisi gerekmektedir.
*Nüfüs kayıt örneğini e-devletten alırken "Nüfus Aile" olarak seçemelisiniz.
*Askerlik belgesi e-devlet üzerinden ingilizce olarak alınbiliyor diye hatırlıyorum.
*Bankadan son altı aylık hesap dökümünü alırken ingilizce verebiliyorlarsa talep ediniz. Toplam varlığınız bazı bankalardaTL-EU-USD şeklinde görünmektedir. Bu hesap dökümünde 2 kaşe ve 2 imza olmalı. Ayrıca bankaya ait imza sirkülerini alınız.
Son olarak E-devletten aldığınız evraklarda QR kod olduğundan çeviri, tercüme ve apostil istenmiyor. -
Mülakat yeri teyiti için nasıl bir taslakta mail atmalıyım ?
-
Arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin, ücretsiz. @Serapp Hanim detaylı paylaşmıştı.
https://yesilkartforum.com/forum/post/500347
Anahtar kelimeler: Where is my interview location, KCC
-
@elfamerikaya merhaba, ais PTT kaydı yapmadık biz Viyanada mülakata girerken, pasaportlarımızı bir gün sonra konsolosluktan aldık. Ankarada yeni sisteme geçilmiş ama henüz Viyanada değişiklik yoktu. Yine de konsolosluğun web sitesini takip etmek gerekiyor. Viyana Konsolosluğuna dosya taşıma zamanı bir onaylatma yapmadık biz, sadece konsolosluğun mülakat tarihini ve istediği belgeleri gönderdiği mailde mülakat tarihini onaylamamızı istiyor, bir cümleyle bizim için planlanmış olan mülakat tarihini onaylıyorum diye yanıtlamıştık biz o kadar.
-
Arkadaslar ; Banka hesabindaki tutar asıl talihlinin değil de eşin hesabinda ise sorun olur mu?
-
@koray2831
Selamlar..Kimin hesabında olduğu önemli değildir. -
@Flight101 Süper cok tesekkur ederim...
-
DS260 formunu doldururken bir çok defa Türkçe harf kullanmasam da sanki kullanmışım gibi hata vermişti ekran. Şimdi öğreniyorum ki Caps Lock açık olmadığı içinmiş; yani küçük "ı" harfini girmişim ve formda büyük "I" olarak görünmüş ama sistem onu küçük algılamış, vb. Şimdi benim bunu açtırıp tekrardan Caps Lock tamamen açık şekilde, "ı" harfini kullanmadan doldurmam gerekli mi? Sisteme de Türkçe harf girili olarak işlenmiş olmasın? Yoksa zaten kabul edildiyse sıkıntı yok mu demektir?
-
Merhaba,
Hangi evrakları ingilizce tercüme ettirmeliyiz? -
Mulakata hangi konsoloslukta gireceginizi bilmemekle birlikte DV2026 Mülakat Deneyimleri konu basliginin 1. iletisinde evraklar ile ilgili verilen bilgileri Ankara icin dikkate alabilirsiniz.
Dosyanizi baska bir ulkeye tasidiysaniz/tasiyacaksaniz DV2025 Mülakat Deneyimleri konu basligindaki degisik ulkelerde mulakata giren talihlilerin deneyimlerinden kendi profiliniz ozelinde fikir sahibi olabilirsiniz.
-
@doguyilma, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Hangi evrakları ingilizce tercüme ettirmeliyiz?Mülakata Ankara'da girmeyi planlıyorsanız tüm belgeler Türkçe olabilir.
Kural şu; mülakata girilen ülkede evraklar, ya o ülkenin ana dilinde ya da ingilizce olmalıdır.
Sizin dosya numaranız 3XXX ise imzanızdaki 3'den sonra gelen noktayı kaldırmanız iyi olur. Ayrıca Mülakat yeri diye bir satır eklemeyi ve Ankara yazmayı unutmayın
-
merhaba. mülakata hong kong da gireceğim lise ve üniversite diploması yeterli olmuyor mu ? transkript şart mı ?
-
@Serapp mülakatta askerlik icin herhangi bir belge sunmak zorunda mıyım
-
@koray2831 2bin yazıyor imzan da 20bin değil neden taşıyorsun ki !?
-
@Flight101, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Umayalp07 Selamlar...
Viyana'da gireceğiniz mülakat için
"E-devlet üzerinden alınan belgelerin hiçbirinde çeviri, apostil ve noter tastiği yapılmasına gerek yoktur"
Sürecinizde başarılar...barkodlu belgeler olduğu için mi, viyana olduğu için mi!? Birde bu sağlık muayenesi için gereken dosyaların çevirisi olmalı mı(ameliyat yada benzeri bilginiz varsa faydalı olurdu.)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum