Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mert-A sizin durumunuz farklı sadece şirket evraklarıniz yeterli ekstra birşeye gerek yok

• merhaba. evliyim ve 2 kızım var. konsolosluktan vizeyi aldıktan sonra amerikaya ilk ben gitsem 4-5 ay sonra ailem gelse. böyle bir durum olabiliyor mu ? ilk girişte hep beraber gitmek gibi bir şart var mı ? teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg asıl talihli siz iseniz, evet bahsettiğiniz şey mümkün. Hep birlikte girmek zorunda değilsiniz, Önemli olan asıl talihlinin ilk girişi yapması, yalnız veya aile üyeleriyle farketmez.

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba. evliyim ve 2 kızım var. konsolosluktan vizeyi aldıktan sonra amerikaya ilk ben gitsem 4-5 ay sonra ailem gelse. böyle bir durum olabiliyor mu ? ilk girişte hep beraber gitmek gibi bir şart var mı ? teşekkür ederim

Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmzanızı 👉 buradaki örneğe bakarak düzenleyin.

Sonra 👉 buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Kolay gelsin.

• @Umayalp07 evet gerekli,mahkeme kararı olması gerekir

• ⭐⭐⭐⭐

@Umayalp07

Boşanma ile ilgili mahkeme kararı davaniza bakan mahkeme kaleminden temin ederek İngilizce tercümesi yaptirmaniz gerekiyor.

Avusturya konsolosluk beyan edeceğiniz evraklarınızın İngilizce veya Almanca dışında olması halinde çevirisini yaptırmakla siz yükümlüsünüz. Viyana mülakat için beyan edilecek evrakların tercüme, apostil, noter onayı isteyip istemediğini DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığındaki Viyana deneyimlerini okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

• Arkadaşlar, 2026 için İranlılar son olaylardan sonra Ankara'dan mülakat alabilecekler mi? Bildiğiniz gibi, İran'da büyükelçilik olmadığı için mülakatlarını Ankara'ya taşıyorlar. 2026'da İranlıların Ankara'da olmaması bizim işimize gelir. Aklıma takıldı, sormak istedim.

• Arkadaşlar merhaba,

Az önce greencard için seçildiğimi öğrendim. Mayıs ayında sonuçlar açıklanınca baktım diye hatırlıyordum ama bi şekilde kontrol etmemişim. Başvuru için çok mu geç kaldık yoksa hızlıca bu konunun başındaki işlemlere başlamalı mıyım?

• @aysegul teşekkür ederim Ayşegül Hanım. evet asıl talihli benim.

• @ATS16 merhabalar bende Ankara’da gireceğim mülakata. Lakin benimde başımdan yıllar önce bir boşanma geçti şuan 2019 dan beri evliyim.
    Sorum şu : Ankara şuan evli olanlardan da eski boşanma evraklarını istiyormu şuan evli olduğumuz için neden istesinki diye düşünüyorum. Yanlışmı düşünüyorum. Zaten vukuatlı nüfus kaydında gerekçeli boşanma gözüküyor. Tüm bilgisi olan arkadaşlardanda yorum bekliıyorum.
    Şimdiden herkese teşekkürler 🙏

• ⭐⭐

@Erkan-0 selamlar, evet bosandiginiza dair belgeleride vermeniz gerekiyor. Asagidaki linkten detaylarini bulabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0

Mahkeme kararı ve yeminli tercumesi isteniyor, resmi yonergeyi @onuru paylasmis üstteki mesajda. Resmi yönergedeki istenenleri eksiksiz hazırlamaniz faydanıza olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@burkingham

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

• ⭐⭐⭐⭐

@Ersin-Ersin

Öncelikle tebrikler!

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

DS260’i doldurmak ve süreci başarı ile tamamlamak için hala geç değil, bu konu basliginin ilk dört iletisini dikkatli okuyarak formunuzu bir an önce doldurarak sürecinizi devam ettirebilirsiniz. Bol şans!

• Selamlar, mülakata Hong Kong'da gireceğiz. Eşim hamile ve araştırmalarıma göre tahmini mülakat tarihim doğuma denk gelecek. Bu sebepten ötürü erteleme talebinde bulunsam konsolosluk erteleme yapar mı? Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.

• @ATS16 öncelikle değerli bilgileriniz için çok teşekkürler.
    Ankara tercüme istiyormu

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0

Size hitaben bir önceki mesajımda yazmıştım ama gozunuzden kaçtı herhalde. Mahkeme kararının orijinali ve belgenin yeminli tercuman cevirisini de hazirlamalisiniz.

• @ATS16 birde şu sıkıntı var. Benim boşanma davam ve karar 2006 yılında Almanya mahkemesinde görüldü eşim Almandı ve ben alman eşimi uzun zaman göremedim bulamadım orayada gidemedim ve bu yüzden ben oranın kararını çok zaman sonra tanıma tenfiz davası ile burda gerçekleştirdim. Şimdi Almanya’dan herhangi bir evrak almam gerekirmi. 2006 yılında Almanya’da dava görüldü nasıl ulaşırım oraya onuda bilmiyorum. Yada buradaki mahkemeden oranın kararını burda tanına tenfiz davasıyla tanıttığım karar belgesini alsam yeterli olurmu acaba. Karışık bir durumda kaldım. 😔

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0

Dosyanizda sıklıkla karşılaşılmayan bir çok istisnai durum var, 21 yaş altı evladınız ve medeni durum değişikliği gibi. Birde 8xxx CN ile Ankara’da devam edeceksiniz herhalde. Almanya boşanma durumunuzu kanıtlar evrak ve davanizin türü ile ilgili kişisel bir bilgim yok ama tavsiyem olası bir sürpriz yaşamamak için orijinal mahkeme kararına ulaşmaniz hususunda maksimum çaba gösterirdim sizin yerinizde olsam zira önünüzde uzun bir zaman var olası mülakat tarihinize.

• ⭐⭐⭐⭐

@İbrahim-Şen

Sn. @Serapp Hanim zaman ayirarak bu iletide olası tüm senaryolar dahilinde yanıt vermişti ve yönlendirme yapmıştı. Başlığı iyi takip etmenizi faydanıza olacaktır.

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 642
  • 180
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |