Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @demetonurarya bir mutluluğa daha şahitlik etmek beni çok sevindirdi yolunuz bahtınız açık olsun tebrikler. Amerika'da, bol şans diliyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@demetonurarya

Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçlerde tüm planladığınız ve hayal ettiğiniz gibi ilerlesin 🍀🙏🏻

• @cemal1153 çok teşekkür ederim 🥹

• @ATS16 çok çok teşekkür teşekkür ederim 🙏😊

• ⭐⭐⭐

@demetonurarya
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• @semavi Kadir abi çok teşekkür ederim

• @evrentnrkl Hocam deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Size mülakatınızda başarılar diliyorum.
    Hocam bir sorum olacak, mülakata tercümanla girecek misiniz yoksa tercümansız mı acaba?

• @rosalia Hayırlı uğurlu olsun. Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkur ederim. Hocam 2 sorum olacak size, 1) Tercüman Egemen Bey ile acaba nasıl iletişime geçebiliriz? 2) ''Neden bu görüşme için Bangkok’u tercih ettin?'' sorusuna ne diye cevap verdınız acaba?

• @Flight101 çok teşekkür ederim 🎀

• Geç yazdığım mülakat sürecim ve Amerika’dan ayrılışım.

Merhaba arkadaşlar bende talihliyim bu zamana kadar üye olmadan sadece bilgilerinden yararlandım bu forumun. Yanlış yaptığım veya yazdığım bir şey varsa beni uyarabilirsiniz. Ocak ayında dosyamı Viyana’ya taşıdım herkes gibi benimde sürecim normal ilerledi. Şengenim vardı girişte sıkıntı yaşamadım. Elimize bayrağı aldık girdik ülkeye ancak en başından beri dikkatli olmanız gereken şeyler var arkadaşlar mesela YouTube da her şey dört dörtlük müthiş gibi video çeken o insanların bir kısmı yalancı bir kısmı ise Türkiye de zaten varlıklı malı parası olup giden insanlar diğer bir kısmı ise eli yetenekli kolunda bileziği olan esnaf, tadilatçı veya güzel bir üniversite bölümü bitirmiş eğitimli İngilizcesi çok iyi olan insanlardır. Ben lise mezunuyum İngilizcem iyi ilk geldiğimde uber+doordash+instacart vs yapmaya başladım ancak ne yaparsam yapayım tutunamadım. Tek kişi olsaydım karnımı doyuracak seviyede yaşayabilirdim ama evliyim o yüzden 2 kişiyle çok zor oluyor . Hatta iki kişi çalışsanız bile eğer yukarda saydıklarımdan değilseniz geçinmeniz çok çok zor sadece karnınız doyar. Kiralar pahalı, ucuz evler haşere,küf ve hırsızlık dolu güvenle kafanızı yastığa koyamıyorsunuz. Her neyse arkadaşlar ben burada tutunamadım Türkiye de mutluymuşum onu anladım. Bu benim 2025 sürecim ve yaşadıklarımdı. Sırf size anlatmak için üye oldum ki bunları bilerek gelin ve planlı gelin. Cebinizde parayla elinizde yeteneğinizle geliyorsanız yaşayabilirsiniz. Diğer türlü işte 5-10 sene sıkıntı yaşar sonrasında belki işleri düzene koyabilirsiniz. Benim yaş zaten 35 , fazla 5-10 senem kalmadı 😃 o yüzden vaktimi harcamak istemedim. Herkesin şansı bahtı güzel olsun Allah’a emanet

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   S Spectator 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ugursway ugursway 

• Merhaba @FerhatSevinie , kararınız hayırlı olsun. Amerika'dan dönme sebepleriniz arasında belirttiğiniz "Tek kişi olsaydım karnımı doyuracak seviyede yaşayabilirdim ama evliyim o yüzden 2 kişiyle çok zor oluyor." kısmı eşinizi üzebilir. Düşüncem şu ki; 35 yaşında sağlıklı bir er kişinin, eşi çalışamıyor ya da çalışmıyor olsa dahi, ülke farketmeksizin ailesine bakacak fiziki ve mental gücü kendisinde taşımalıdır.

• @FerhatSevinie siz gidince başınızdan dolar mı yağacak sandınız hiçbir şeye kolay erişme yok ve yaktığınız vize yüzünden başkaları bizi alamayacak

• @cemal1153 size teşekkür ederim nihayet biri gerçekleri söylemiş daha söylenecek çok şey var da neyse diyorum hakkınızda hayırlısı olsun

• Herkese merhabalar. Vize durumumuz "issued" olarak guncellendi ve Brussels US Embassy pasaportlari saat 10:30 ile 11:30 arasinda alabilecegime dair mail atti. Maalesef konsolosluga olan uzak mesafemizden dolayi gidip pasaportlarimizi teslim alamadik. Sanirim onumuzdeki hafta carsamba gunu icin randevusuz erisim oldugunu gordum. Umarim o tarihten once pasaportlarimizi teslim alabiliriz. Pasaportlarimizi teslim aldiktan sonra ayrintili mulakat surecimizi de yazacagim.

• @mekanikerr, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Herkese merhabalar. Vize durumumuz "issued" olarak guncellendi ve Brussels US Embassy pasaportlari saat 10:30 ile 11;30 arasinda alabilecegime dair mail atti. Maalesef konsolosluga olan uzak mesafemizden dolayi gidip pasaportlarimizi teslim alamadik. Sanirim onumuzdeki hafta carsanmba gunu icin randevusuz erisim oldugunu gordum. Umarim o tarihten once pasaportlarimizi teslim alabiliriz. Pasaportlarimizi teslim aldiktan sonra ayrintili mulakat surecimizi de yazacagim.

Merhaba tebrikler.. Belçika'da oturum veya çalışma izniniz var mıydı? Bu belgelerden herhangi biri size soruldu mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@mekanikerr

Tebrikler, hayırlı olsun. @gouryella’nin sorduğu gibi bilmeyenler için, sizin gibi Belçika’da yaşarken talihli olan gelecek yıllardaki forum kullanıcıları için sağlık kontrolü ve mülakat deneyiminiz faydalı olacaktır.

• @gouryella Belcikada oturum ve calisma iznim var. Belcikaya tasinali henuz 10 ay oldu. Ancak mulakatta oturum ve calisma iznim ile ilgili birsey sorulmadi.

• @ATS16 Pasaportlarimizi teslim alir almaz paylasim yapacagim. Pasaportlari teslim almadikca benim icin surec tamamlanmis olmayacak diye dusunuyorum.

• @FerhatSevinie siz gidince başınızdan dolar mı yağacak sandınız hiçbir şeye kolay erişme yok ve yaktığınız vize yüzünden başkaları vize alamayacak

• @ari-luli ben teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• 19441
  • 516
  • 728
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |