Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Refiks merhaba valla bizde 12 haziranda ilk olarak evrak yükledik Nvc ye ama hala bir cevap gelmedi bekliyoruz bizde

• @Refiks NVC time frame'e tekrar baktım. En son 16 Haziran'da güncellenmiş. Aslında her pazartesi güncellenirdi. Dün güncellenmemiş, bir sorun var gibi görünüyor, umarım tez zamanda çözülür

• @Seyduna biraz hızlanmışlardı tekrar yavaşladılar 😞

• @umutmuftahi bize 6.günde dönüş geldi, bir dosyamız eksikti onu aynı gün yükledik bugün 13 gün oldu hala ses yok.

• @Refiks Bir şeyler oluyor ama bilgi vermiyorlar. Bu kadar fazla yoğunluk olduğunu düşünmüyorum, sizin iyi veya kötü bir yanıt almanız lazımdı bence geçen hafta. İsterseniz inquiry gönderin ama ona da cevap verirler mi bilemiyorum, sonuçta inquiry'lere bakanlarda NVC çalışanı, inşallah en kısa zamanda çözülür

• @Seyduna Biraz diğer arkadaşların imzalarını inceledim, 15.günde cevap gelenler var “nadiren de” olsa… 2 gün daha bekleyeceğim ve cevap gelmezse aksiyon alacağım. 🙏🏻

• Sonunda DQ oldum arkadaşlar, eksik evrağı yükledikten 13 gün sonra DQ maili geldi. 💆🏻♂

• @Refiks bir aşamayı daha atlattınız.Nvc adli tatile girmiş hissi oluşmuştu bende :)) bakalım bizde 12 sinde yüklemiştik gelişme olursa yazarım

• @umutmuftahi bugün ya da yarın sizinki gelecek diye hissediyorum 🙂

• Merhaba l-130 formumuz bugün onaylandı 16 ayda onaylandı bundan sonraki süreçte ne gibi evraklar gerekiyor şimdiden teşekkürler

• @Ekto-Oktan bugün onaylandı 16 ayda

• @Seyduna randevu yerini İstanbul olarak seçebiliyor muyuz ?

• 10 Ocak 2024 tarihinde başvuru yaptık NVC için gerekli evrakları 1 haziranda yükledik ama hâlâ DQ maili alamadık. Onaylanmadı bu kadar uzun sürer mi? Ağustos ayında evliliğimiz ikinci yılı bitmiş olacak. Süreç çok can sıkıcı

• @ahmetZ Öncelikle sizi tebrik ederim onayınız için adınıza çok mutlu oldum maalesef ben daha yeniyim T.C. Simülasyonunda daha 1 senem var Özellikle avrupadan sonra buraya donup yasamaya calismak ayri bir problem cunku bunyem o şartlardan sonra burayi hic kaldirmıyor hahaha

hayirli olsun hocam :)) en iyisini diliyorum sizler icin!

• @ahmetZ Merhaba bu aşamadan sonra 2 haftaya kadar ki süreçte dosyaniz USCIS Tarafindan NVC'ye gönderilicek Onlar dosyayi aldiktan sonra I-130'u doldururken kullandiginiz E-Mail adresine Welcome Letter alicaksiniz ve esas vize asamasina gectiginiz dosya bu olucak burdan itibaren dosya yuklemek formlari doldurmak ve ucretleri odemek ile yukumlusunuz Hepsini yapip DQ Yani Document Qualified Aldiginiz Zaman NVC Size Mail İle Mülakat tarihi vericek akabinde mulakattan once saglik randevusu alip mulakata gonderdiginiz dosyalarla girip onay aldiginiz takdirde vizenizi alip USCIS'e immigrant fee odedikten sonra amerikaya yolculuga hazirlanicaksiniz kalan asamalar bu sekilde

ama ilk olarak onceliginiz mail beklemek olsun maili aldiginiz an kalan adimlar icin bu konunun en basindaki kilavuzu incelemeye devam edebilirsiniz ve forumdaki arkadaslarin yorumlarida yardimci olucaktir.

• @ahmetZ Göçmen vize mülakatlari yalnizca Ankara'da gerçekleşiyor hocam yani Istanbul'dan bir göçmen vize mülakatina giremezsiniz maalesef...

• Hamdolsun tüm sürec süremiz 3 yıl 11 ay 11 gün olup ve Amerika'ya girişimizin 42,5 .günü derken green kartlarımız bugün geldi🥰🥰🥰 bu platformda da bana yardımcı olan her kim varsa Allah razı olsun çok faydanızı gördüm kendi becerilerimide ekleyip evraklarımı takip etmemi sağladınız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Amerika'daki tüm hayalleriniz gerçekleşsin, bizim için de inşaallah,bekleyen kimse varsa bir an evvel randevular gelip mülakatları alıp ailelerine kavuşmalarını diliyorum.

• @yasmin982 Green card paketini açmanın heyecanını sadece hayal edebiliyorum umarım bundan sonraki hayatınız mutluluk ve huzur ile geçer ve 3 sene sonra amerikan pasaportunun paketini açarsınız 🙂 size bol şans dilerim!

• Merhaba 16 haziranda DQ oldum tahmini ne zaman interview tarihi verirler bilgisi olan var mı ?

• @Ekto-Oktan inşaallah Amin çok teşekkür ederim güzel düşünce ve dilekleriniz için bilmukabel dileklerim sizinle inşaallah en kısa zamanda sizdende güzel haberler bekliyoruz 🤲🏻🥰😍

Benzer Başlıklar

• 9
  • 1360
  • 965
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |