Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.0k 953

• @UVGT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, bu konuda verilen bilginin doğru olmadığını bizim aldığımız randevu tarihnden anlayabilirsiniz. Bizim CN numaramız daha düşük olmasına rağmen son bültende aktif olduğumuz durumda Bangkok için konuşuyorum, bizden daha yüksek CN'li arkadaşlar daha erken tarih için randevu aldı. Neye göre belirlendiğini bilmiyorum ama CN'ye göre olmadığı kesin.

6a397462-7084-4738-bfb5-18d3878eb782-image.png

Daha önce yoğunluktan dolayı Bangkok'tan aktif olduğu ay mülakat alamayıp, bir sonraki ay alan iki kişi, excel tablosunda o bültene göre cn si en yüksek kişilerdi. Sizin durumunuz dosya taşıma tarihinden bağımsız bir sebep olabilir. Son dağıtımda hem viyana'dan hem hong kong'tan mülakat alamayan iki kişi de yine dosyasını geç taşımayan kişiler. Kcc de dosya taşıma tarihini baz almadığını söylediğine göre plan yapacak arkadaşlar bu faktör dışındaki daha önemli faktörleri göz önünde bulundurmalı bence.

• @goktug1122 yazmalısınız ama gelmeyecek şeklinde işaretleyin.

• @ollqher sorabilirsiniz düzeltilmesini isterlerse ds-260 formumuzu açtırıp düzeltin bol şans diliyorum

• @ATS16 Yanlış yazdığım bir bilgiyi düzeltmek istiyorum. Pasaportumdaki vizenin geçerlilik tarihi 25 Aralık 2025 gözüküyor. TB Testi sonrası sağlık muayenemin son geçerlilik tarihi 17 Ağustos. Bu şekilde yorumlayabilir misiniz durumumu rica etsem ? Teşekkürler.

• @ozgurs Evet pasaportumu eski sistem mantığı ile kargolamıştım. Yeni sistemde ise teslim alacağım nokta Ankara VFS Global gözüküyordu. Teslim almam için eposta geldi ve gidip aldım. Herşey sorunsuz ilerledi. Yardımcı olabileceğim bir nokta olursa çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Nalcabasmaz

Daha önceki bir mesajınızda “vize 53 gün geçerlilik verilmiş. 17 Ağustos son geçerlilik tarihi” yazdiginizi hatırlıyorum.

TB şüphesi ile balgam testine katılan ve vizesini alan talihliler sağlık raporu üzerinde yazan son geçerlilik tarihine kadar ilk girişi yapması gerekiyor, özetle sizin için 8/17/25 Pazar günü ABD’de giriş yapacağınız havalimanı lokal saati ile 23:59’dan önce.

• @ATS16 Evet. Bahsettiğim gibi yanlış bilgi vermişim. Tarihler yukarıda belirttiğim gibi ama özet olarak Vizenin üzerinde Aralık ayı yazsa da bizim için esas tarih 17 Ağustos. Çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar herkese günaydın. Bir sorum olacakti mulakata giderken genelde hesaplariniza dolar mi koyuyorsunuz tl mi ? Yani boyle bir ayrim varmi . Birde mevduatli hesap dokumani goturmek sorun yaratir mi?

• @MERVE-SARI

Para sizin veya eşiniz adına bir hesaptaysa, vadeli veya vadesiz hesapta olması sorun değil.

Hangi döviz cinsinden beyan edilmesi gerektiği hususundaki sorunuz ile ilgili olarak, farklı cinslerdeki her bir hesabın hesap hareketlerini bankadan alabilirsiniz. Daha sonra kendinizin excel'de yapacağı bir hesap özeti ile (İngilizce) hesaplarınızdaki TL, USD, Euro, tahvil, fon vb tüm birikimlerinizi günümüz kurundan USD karşılığı yazarak hazırlayacağınız ve mülakat öncesi evrak tesliminde vereceğiniz icmal konsolosun anlamasını kolaylaştıracaktır.

• Merhabalar aklıma birşey takıldı. Şimdi biz varsayalım ki mulakatimiza girdik vizemizi aldık. ABD ye gittik. Ssn ve greencardlarimiz basıldı geldi. Kalan eksikliklerimizi tamamlamak için Türkiye'ye döndügumuzde, eğer olurda Türkiye için ABD'ye seyahat yasağı getirilirse, greencard ile ABD'ye tekrar giriş yapabilir miyiz. Bu durum bizide etkiler mi

• @ATS16 hocam bilgi için tesekkürler agustosta mulakat temmuzda biz parayi koymayi dusunuyoruz yuklu bir para girişi sorun cikarmaz insallah

• Bugün Ankara mülakatımiz vardı biraz zor oldu ama sonuc olarak onaylandı emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim @Mehmet ynd beye ayrıca teşekkür ederim. Mülakat deneyimimi en kısa sürede paylasacagim

• @didemkrbck neden zor oldu ?

• @istalin bilmediğimden soruyorum neden kan revan olacak acaba?

• @omerko benim lise diplomamin asli kayipti QR kodlu e devlet belgesi lise diploma fotokopisi vardı onu aslı gibidir yaptırdım lise transkripti çıkarttım hepsine tercüme noter apostil yaptırma rağmen çok beklettiler beni bankoya tekrar çağırıp fotokopisini nerden buldugumu sordular bende ünv kaydım olduğunu ama bitiremeden silindiğini.soyledim Allah'tan üniversiteden kaydı silindi belgesini almıştım ve e devletten unv transkript çıkarmıştım yanımda dedim getirmemi söylediler aldıktan sonra yarım saat kadar daha beklettiler benim artık umudum kalmamıştı ki bankoya çağırıldık vizemiz onaylandi

• @didemkrbck çok geçmiş olsun , gözünüz aydın .

• @didemkrbck merhaba hangi konsolosluktu e-devletten alınan mezuniyet belgesini de mi tercüme ettirdiniz?

• @vitruvius ankara

• Merhabalar, konsolosluk üzerinden dosyamı Tirana taşımama rağmen CEAC üzerinde dosyam hala Viyana olarak gözüküyor. 2 haftadır aynı herhangi bir güncelleme yok. Tiran konsolosluğuna sorduğumda elektronik ortamda transfer edildi ve size mülakat verildi önemli değil dediler. Fakat ustraveldocs üzerinden mülakat kaydı yapmak istediğimde konsolosluk ve case numaranız eşleşmiyor lütfen doğru konsolosluğu seçin hatasını alıyorum. Yaşayan var mı ne yapabilirim?

• Ceac baktığımda Administrative Processing görünüyor. Memur onaylandı demisti buna rağmen idari işlemde olabilir miyim?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k