Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• @yousuf-iraj konsolosluğa mail atın isterseniz.

• @nadogus şöyle bir şey deneyebilirsiniz, bilgileri başka mail adresi ile çektirmiş dahi olsanız. daha önce hiç kullanmadığınız yeni bir mail adresi ile "her kullanıcı için farklı olmak koşuluyla" bilgileri tekrar çektirin ve bilgiler getirildi ibaresi çıkınca o adresle kayıt olun öyle deneyin. biliyorum biraz sinir bozucu ancak ben4-5 kere denedikten sonra yapabildim.

• Ben istanbul için 02.11.2027 tarihine randevu aldım bir tek o açıktı ama görüyorum ki ankara 3 gündür sürekli açılıyor ankara ile değiştirmek istiyorum bu durumda yeniden ds formu doldurmam gerekiyormış tekrar ücret ödüyor muyuz yapan var mı?

• @Nalcabasmaz, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@İrem-Cuarto, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhaba vfs ankaradan pasaportunu teslim alan arkadaşlar kimlik fotokopisi çektirmeli miyim yoksa sadece kimliğimi görüp veriyorlar mı ?

Merhaba,

Ben AP ye kaldigim icin direk pasaportumu gonderdim. Herhangi bir kayit yaptirmadim. Dun itibari ile issued oldu. Ancak herhangi bir sms yada mail gelmedi. Direk gidip almali miyim ? Yoksa mail mi beklemeliyim ?

Mail beklemelisiniz. Bugün akşam gelmesi muhtemel.

• @İrem-Cuarto, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@Nalcabasmaz, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@İrem-Cuarto, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhaba vfs ankaradan pasaportunu teslim alan arkadaşlar kimlik fotokopisi çektirmeli miyim yoksa sadece kimliğimi görüp veriyorlar mı ?

Merhaba,

Ben AP ye kaldigim icin direk pasaportumu gonderdim. Herhangi bir kayit yaptirmadim. Dun itibari ile issued oldu. Ancak herhangi bir sms yada mail gelmedi. Direk gidip almali miyim ? Yoksa mail mi beklemeliyim ?

Mail beklemelisiniz. Bugün akşam gelmesi muhtemel.

Merhaba ben yeni sisteme kayit yaptirmadim ama gecis surecinde direk gonderdim. Eski ais kaydim vardi ama onlarda. Yine de mail gelir mi vfs globalden ?

• @ismailipek ben 6 kişinin beşini 3 saatte kayıt ettim .bir tek ablamı kayıt edemiyorum . yeni kullanıcı olusturmak için aise kayıt etiğimiz maili kabul etmiyor gercekten çok ama çok sinir bozucu VFS den birilerine nasıl ulasacgız Case ticketlere cevap yok

• @oprmngr Ais'e kayıt ettiğiniz mail olmak zorunda değil.

• Arkadaşlar acil yardım çok zor durumda kaldık.
    Ben Amerika’da yaşıyorum ailemin vize başvurularını yaptım. Annem ve abimin vize randevu bilgileri yeni sistemde görüyor. Babamın randevusunu tamamen kafalarına göre iptal etmişler. Ücret iadesi yapmıyorlar, alınan randevu tarihi görünmüyor, tekrardan para ödeyip randevu almamızı istiyorlar. Kafalarına göre nasıl böyle bir şey yaparlar? Aynı olay başına gelen oldu mu çözüm nedir?

• arkadaşlar merhabalar sizlere bir şey danışmak istiyorum ben ds 160 formunu doldurduktan sonra confirmation page i aldım ancak application kısmını yazdırmadım bu belge mülakatta getirilmesi zorunlu bir belge değil sanırım böyle bir yazı görmedim götürmesem problem olur mu

• @istanbullover bilgisayardan geçmişi temizle ve pop-up sayfa engeli kaldır görüntüle yaparsanız sorun düzeliyor bende de öyle oldu bu şekilde de olmazsa tarayıcı değiştirin

• @istanbullover beni de farklı tarayıcıların hepsinde engelledi fakat bilgisayarı cep telefonumun internetine bağlayınca sorunsuzca hallettim

• @berika Merhaba ozelden cevap aldiniz mi acaba bende istanbuldan 2 yil sonrasina gun aldim hergun bakiyorum ama bir gelisme yok

• @Eagle2015 merhaba, buradan yardımcı olabilir misiniz? Genel olarak kısa bir şekilde anlatabilirseniz çok memnun oluruz.
    Nasıl çözebildiniz, nasıl kayıt oldunuz? Siteye bile girilmiyor. Kayıt olamıyoruz. 😞

• @Aydana maalesef istanbul için randevu açılmıyor ve nasıl ankarada taşıyacağım bilmiyorum

• @Eagle2015
    Valla bende kayit islemini yaptim ama giriste problem yasiyorum.guvenlik sorulari cevapliyorum sonrasida you have been blocked diye hata aliyorum,herturlu tavsiyeye acigim

• @ümit-Kara-1, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhaba, 23 Haziran için bir randevum vardı. Yeni sisteme ilk girdiğimde randevu gözüküyordu fakat birkaç dakika sonra kayboldu.

Mail attım fakat dönüş yokEkran Resmi 2025-06-04 11.06.53.png

Anne ve babam icin Mayis 2024'te randevu olusturmustum. 3 Temmuz 2025 icin grup randevulari vardi. Yeni sisteme kayitlarini yaptim, tabii ikisininki ayri ayri olmus oldu herkesin bahsettigi gibi. Kendi hesaplarinda randevulari gorunuyordu. Appointment confirmation'i yazdirmak isterken mouse azizligine ugradim ve alttaki reschedule tiklamis bulundum. Vize ucretini odeyeli 1 yili gectigi icin odeme sayfasina yonlendirdi. Geri tusuna bastigimda artik 3 Temmuz randevusu gorunmuyordu. Ana ekran ayni bu mesajdaki gibi gorunuyor. Konsolosluga yazinca bir yanit gelmedi. Babaminkinde bir sikinti yok. Iptal olup olmadigini anlayamiyorum. Aklima gelen tek cozum 1 hafta oncesinden eger randevu hatirlatma emaili gelirse iptal olmamistir diye dusunecegim. Her halukarda babam icin randevuya gideceklerinden kapida belli olacak.

Sizin durumunuzla ilgili de guncelleme yaparsaniz cok sevinirim @ümit-Kara-1

• @ismailipek 10 değişik mail ile denedim ablamin başvurusu olmadı eski başvuru kabul maili ile gideceğiz

• @ismailipek Documenterly Qualified tüm istemek belgeler kabul edildi anlamina geliyor bize randevu tarihi gelmesi f4 için 5 yıl sürdü

• Ankarada muayene olanlar muayene ücreti ne kadar ödediler ekstra aşı yapıldı mı şuan muayene sırasındayım herkesten farklı ücret talep ediyorlar

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@levent07 sağlık muayenesi ile bu başlığın tam olarak ne alakası var?

Benzer Başlıklar

• 14
  • 8
  • 2
  • 29
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |