Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• @oprmngr, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@İrem-Cuarto bizim basvurudada cocuklara aynı c53 kodlu vize turu cıktı case actım sız cıkınca bılgı verirseniz sevinirim bizim randevu 27 haziranda

Benim randevum yarın, henüz hiçbir şey değişmedi. Feedbacklerimize dönülmedi.

• Arkadaslar sistem degisikligi sonrasi pasaportu Ankara VFS ofisinden adresine kargo ile gonderim secip teslimat hizmeti kullanan oldu mu hic bu aralar? Kac gunde kargolayip tarafiniza ulastirdilar yapan varsa lutfen bilgi verebilir mi? Bahseden olmadi hic herkes ofisten aliyor sanirsam.

• @İrem-Cuarto Hadi hayırlısı bize nasıl gectiğini yazarsanız cook seviniriz .Kolaylıklar dilerim

• @levent07 cozum bulursanız paylasın lutfen

• @levent07, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhaba
    24.06.2024 tarihinde Ankara da green kart vize mülakatım var. Yalnız bu bahsedilen pasaport teslim alma yeri vb şeyleri eski sistemde yapmadım yeni sistemde nasıl yapacağım. Kafam baya bi karıştı Mesela vize ücretini konsoloslukta mı ödeyeceğim yoksa yeni ustraveldocs sitesinde mi. Yardım edebilecek biri olursa sevinirim.

Oncelikle bilgilerinizi imzaniza yazin.Ben nonimmigrant icin söyle yaptim. Ustraveldocs.com adresine giriyorsunuz. elinizde comformation numaranız var. Onu girip pasaport numarasıda girip sistemdeki email adresini girerek kaydediyorsunuz.Nonimigrant mi immigrant mi diye iki tus var. Size hangisinuyuyorsa onu isaretleyin.bilgileri dikkatlice ve yavas girin yanlislik olmasin. Size iki tane özel soru soruyor sistem ve cevap yazıyorsunuz. Onları kaydedin unutmayın sonra. Kaydol u tikliyorsun. Sonra giriş diyerek şifrenizi ve soru ve cevapları istiyor sizden onları girince sizin mülakat la ilgili tarihleriniz çıkıyor zaten. Ama bu arada pasaportu nereden almak istiyorsunuz sorusuna kendi memleketinizdeki yeri işaretlerseniz odeme yapacaksiniz$22. Iste onu ödemekte sorun yasayanlar oldu. Iste odeme olayını denyimleyenlerde yazabilir burada. Hatta yukarılara okursanız bir arkadaş ondan bahsetmisti.

• teşekkürler

• Yeni kayıt oldum randevu almak istediğimde randevu mecvut değil diyor napabilirim?

• Herkese günaydın,

Yeni sistemde randevuyu yeniden planlamak için mevcut olanı iptal ediyor muyuz? 4-5 gündür girip bakıyorum ama hiç bir randevu gözükmüyor. Sistem oturmadığı için kurcalamak istemiyorum. Bir arkadaşımız 2027 den 2025 temmuz ayına çektiğini görmüştüm yeni sistemde ama bulamadım yazsını nasıl yaptığını.
    image.png
    Su an hiçbir zaman dilimi mevcut değil yazıyor yeniden planla dediğinizde.

• @AYSY33 Yardımınız için teşekkürler .Valla bir şeyler yaptım pasaport teslim yerini seçtim vize seçeneklerinden interview olanı seçtim ön onay sayfasında bekliyor. 24.06.2024 mulakat tarihi sanırım başka birşey yapmama gerek yok

• @levent07 Selam eğer bilgilerinizi imzanıza taşırdanız daha fazla bilgi alabilirsiniz. Mesajınızın alt kısmına hangi bize türü mülakat tarhi gini nilgileri yazın.

• @İrem-Cuarto nasil geçti umarim hersey yolundadir

• Arkadaşlar merhabalar. B1/B2 vizemizi ailecek aldık. Pasaport teslimi içinde premium seçeneğini seçip eski sistemde ödeme yapmıştım. Bu gün bir mail geldi. Tekrar ödeme yapmam için bana vfs linki göndermişler. Eski sistemde ödemeyi gerçekleştirmiştim. Tekrar ödeme yapmam mı gerekiyor ?

• Selamlar. DV mülakatım için ilk ais kaydımı yeni sistemde yaptım ve bilgilerim aşağıdaki gibidir. Doğru yaptığımı düşünüyorum fakat yanlış olduğunu düşünen olursa belirtebilir mi lütfen.
    Ekran Resmi 2025-06-17 23.56.29.png

• @aliaytac41 bu kayıdı nasıl yaptınız ? Ben sitede doğum tarihi pasaport bilgilerini girdiğimde otomatik kendisi güncellendi randevu bilgilerimiz, ds260 form numaramız doğru geldi ama vize türü yanlış geldi

• Bu ileti silindi!

• @aliaytac41, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Selamlar. DV mülakatım için ilk ais kaydımı yeni sistemde yaptım ve bilgilerim aşağıdaki gibidir. Doğru yaptığımı düşünüyorum fakat yanlış olduğunu düşünen olursa belirtebilir mi lütfen.
    Ekran Resmi 2025-06-17 23.56.29.png

Valla bende Temmuz ayında gelecek sağlık raporu sonucumu bekliyorum, şimiden açayım giriş yapayım bilgilerimi dedim. Bana case numaranız hatalı diyor. Hiç bir şey anlamadım sistemden.

• @didemkrbck Önceki sistemden mi çektiniz Didem hanım. Ben ilk defa yeni sisteme kaydoldum ve ds-160 formunu doldur yazan kısımdan başlayıp doldurdum. Başta ds-160 yazdığı için tedirgindim ama sağ olsun @ismailipek beyfendiyle konuşunca oradan yapmam gerektiğini öğrenmiş oldum.

• @ozgurs Hocam bana da bi ara öyle söyledi kriz geçiriyordum 🙂 Bahsettiğiniz kısıma gelince numaranızı aradaki sıfırları silmeden yazın, o zaman kabul ediyor.

• @oprmngr her şey iyi geçti. 2 saat içinde onayımı aldım ve çıkışımı yaptım. Pasaport teslimi için bekleyeceğim. Vfs maili aldıktan sonra şehrimdeki UPS ofisine gönderilmesini isteyeceğim.

• @aliaytac41 her türlü denedim kabul etmiyor, belki de şuan bekleme kısmında olduğum için onlar tarafından işlem yapılması gerekiyor. O yüzden sağlık raporunu bekleyeceğim daha fazla kurcalamak için. Bu arada talep açtım, sorunların düzelmesi ve öncede passport belirlediğim adresime teslim edilsin diye ödeme dahi yapmıştım, o durum ne olacak diye, hala beklemede. Bu kadar saçma sapan zorlaştırmaya gerek yok ya valla.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |