Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)
-
@levent07 Selam eğer bilgilerinizi imzanıza taşırdanız daha fazla bilgi alabilirsiniz. Mesajınızın alt kısmına hangi bize türü mülakat tarhi gini nilgileri yazın.
-
@İrem-Cuarto nasil geçti umarim hersey yolundadir
-
Arkadaşlar merhabalar. B1/B2 vizemizi ailecek aldık. Pasaport teslimi içinde premium seçeneğini seçip eski sistemde ödeme yapmıştım. Bu gün bir mail geldi. Tekrar ödeme yapmam için bana vfs linki göndermişler. Eski sistemde ödemeyi gerçekleştirmiştim. Tekrar ödeme yapmam mı gerekiyor ?
-
Selamlar. DV mülakatım için ilk ais kaydımı yeni sistemde yaptım ve bilgilerim aşağıdaki gibidir. Doğru yaptığımı düşünüyorum fakat yanlış olduğunu düşünen olursa belirtebilir mi lütfen.

-
@aliaytac41 bu kayıdı nasıl yaptınız ? Ben sitede doğum tarihi pasaport bilgilerini girdiğimde otomatik kendisi güncellendi randevu bilgilerimiz, ds260 form numaramız doğru geldi ama vize türü yanlış geldi
-
Bu ileti silindi! -
@aliaytac41, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)
Selamlar. DV mülakatım için ilk ais kaydımı yeni sistemde yaptım ve bilgilerim aşağıdaki gibidir. Doğru yaptığımı düşünüyorum fakat yanlış olduğunu düşünen olursa belirtebilir mi lütfen.

Valla bende Temmuz ayında gelecek sağlık raporu sonucumu bekliyorum, şimiden açayım giriş yapayım bilgilerimi dedim. Bana case numaranız hatalı diyor. Hiç bir şey anlamadım sistemden.
-
@didemkrbck Önceki sistemden mi çektiniz Didem hanım. Ben ilk defa yeni sisteme kaydoldum ve ds-160 formunu doldur yazan kısımdan başlayıp doldurdum. Başta ds-160 yazdığı için tedirgindim ama sağ olsun @ismailipek beyfendiyle konuşunca oradan yapmam gerektiğini öğrenmiş oldum.
-
@ozgurs Hocam bana da bi ara öyle söyledi kriz geçiriyordum :) Bahsettiğiniz kısıma gelince numaranızı aradaki sıfırları silmeden yazın, o zaman kabul ediyor.
-
@oprmngr her şey iyi geçti. 2 saat içinde onayımı aldım ve çıkışımı yaptım. Pasaport teslimi için bekleyeceğim. Vfs maili aldıktan sonra şehrimdeki UPS ofisine gönderilmesini isteyeceğim.
-
@aliaytac41 her türlü denedim kabul etmiyor, belki de şuan bekleme kısmında olduğum için onlar tarafından işlem yapılması gerekiyor. O yüzden sağlık raporunu bekleyeceğim daha fazla kurcalamak için. Bu arada talep açtım, sorunların düzelmesi ve öncede passport belirlediğim adresime teslim edilsin diye ödeme dahi yapmıştım, o durum ne olacak diye, hala beklemede. Bu kadar saçma sapan zorlaştırmaya gerek yok ya valla.
-
@İrem-Cuarto yeni randevu onayınımı aldınız? hayırlı olsun
-
@ismailipek merhaba benim DQ 3 mart 2025 ne zaman ınterview letter gelir ??
-
Bizde saçma sapan bir olay oldu iki adet mail adresi kullanıyorum. İlk mail adresini yeni sistemde girince 4 yaşındaki kızımın bilgileri çıktı. Diğer maili girince benim bilgilerim çıktı. Eşimin pasaport bilgisi vs şuanda görünmüyor. Halbuki kızım ile eşimin mail adresleri aynıydı. VFS Global ulaşabileceğimiz bir numara yok. Mevcut numara çek cumhuriyeti için destek veriyor. Diğer işlemler için mail adresi açmışlar. İki mail adresine de mail gönderdim. Şuan dönüş olacak mı onu bekleyeceğim. Pasaportlarımız vfs global firmasına teslim edilmiş. Eski sistemde 3 kişiye 2 bin küsür para ödemiştim. Şimdi kur farkından 3 bin küsür tl toplamda 3 pasaporta para istiyor.
-
Merhaba vfs ankaradan pasaportunu teslim alan arkadaşlar kimlik fotokopisi çektirmeli miyim yoksa sadece kimliğimi görüp veriyorlar mı ?
-
Merhabalar ilk kez ais kaydımı yapmak için yeni sistem üzerinden kayıt oldum fakat mülakat tarihime dair bir ibare göremedim bu bir sorun mu yoksa çıkan posta adresi kısmına VFS Global ofislerinden birinin adresini girip ais kaydımı yapmak doğru olur mu ? Bir de ücret konusunu anlayamadım mülakat öncesi bu konuda herhangi bir ücret yatırmam gerekiyor mu şimdiden teşekkür ederim.
-
Kafayi yememe az kaldi. Annem icin randevuyu cok onceden almistik.simdi bu yeni sistemin icinden cikamiyorum.ilk in Dogum tarihi-passport number-kayitli email adresi istedi,verdim sonrada guncelleme basarili dedi ve beni kayit ekranina yonlendirdi
Onuda hallettim sonra giris ekranina yonlendirdi ama orada da yasign in fault yada you have been blocked uyarisi aliyorum.oylece kala kaldik. -
@İrem-Cuarto merhaba ben daha yeni aldim. Sadece pasaport numarasi ve kimlik soruyorlar ankara vfs'de.
-
Merhaba, ben aile dayanakli gocmen vizesi f1 kategorisi icin bekliyorum, 22mayista mail attilar ve mulakat tarihi verdiler onumuzdeki ay icin. Acaba benimde adres icin bir kayit yapmam gerekiyor mu mulakata gitmeden once? Daha once ais uzerindende hicbir kayit giris vs yapmadim, tesekkur ederim simdiden
-
@yousuf-iraj Selamlar DQ'dan kastınız nedir tam bilgim yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum