Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
2.7k 479 202.6k 516
  • ⭐⭐⭐

@zeynepebe
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀
    Faydam dokunduysa ne mutlu bana..🤝

• @Flight101 çok teşekkür ederiz.☺

• @zeynepebe vizeniz hayirli olsun, dilerim ki amerikadaki hayatiniz da vize süreciniz gibi kolay ve zahmetsiz olur. En ufak bir yardimim dokunduysa ne mutlu bana 🙂

• @rezanclz çok teşekkür ederiz. Hepimizi yeni hayatında kolaylıklar ve güzellikler bulsun.☺

• @zeynepebe

Tebrikler, gözünüz aydın. Kızınızın şansı ile sorunsuz bir göç süreci olsun, yolunuz açık olsun, bundan sonraki süreçlerinizde de bol şans 🍀🙏🏻🧿

• @ATS16 inşallah çok teşekkür ederiz ☺

• @zeynepebe Numaralar yükseldikçe benim de içim kıpır kıpır oluyor.İşten koşa koşa geldim bildirime tıkladım aha dedim mülakat deneyimi var kalbim yerinden çıkacak.Hayrlı uğurlu olsun.Hayal ettiğiniz ne varsa sizin olsun.

• @Fer-0 çok teşekkür ederiz. En yakın zamanda sizden de güzel bir haber bekliyoruz☺️ tüm güzel dualarınız hepimiz için olsun .

• @FıratD Gönderimler artık PTT'den yapılmıyor. 30 Temmuz'da mülakata gireceğim KCC'den ikinci maili almadım ama hem unganlar randevumu aldım hem de ais kaydımı yaptım. İkisinin de söylediğiniz konuyla bir alakası yok. Unganlar mail atarak neler istediğini söylüyor ve bunlar içerisinde KCC maili yok. Pasaport, ds-260 onay sayfası vs. istiyorlar.

• @aliaytac41 Çok teşekkür ederim bilgi için. Bende hemen Unganlar ve Ais işlemlerini halledeyim öyleyse.

• @TRP merhaba emre beyin numarasini nereden bulabilirim ben ve esim bangkok ta mülakata gireceğiz

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ekoko1 arama butonunu kullanarak ve geçmiş yıl mülakat deneyimlerini okuyarak, bol şans 😉

https://yesilkartforum.com/forum/post/486644

• @Alptekin-0

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun!
    Paylaştığınız bilgiler için de teşekkür ederiz, çok değerli bizim için 🙂
    Sadece şunu sormak istiyorum, mülakattan kaç gün önce muayene olmamız gerekiyor?
    Bazı yerlerde 1/2 gün yeterli diyorlar, 1 günde gereken evraklar hazırlanıyormuş. (Aşıları ve antikor testini Türkiye de yaptırmayı düşünüyorum)

• @ness öncelikle tebrik ederim, bir de sorum olacak: Diplomanız çift dilli miydi, çeviri yaptırmış mıydınız? Yoksa Türkçe diploma yanında e-devlet mezun belgesi mi teslim ettiniz?
    Viyana'nın Türkçe diploma yerine e-devlet mezun belgesini kabul ettiğini daha önce okuduğumu hatırlıyorum ama emin olamadım (bulamadım).

• A atibaba bu başlıktan bahsetti
  • ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti
  • ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

• Merhaba çok acil bir sorum olacak, özellikle mülakata giren arkadaşlar, bu ingilizce tercümesi istenen evrakları noter onaylı mı aldınız, yoksa sadece çeviri yeterli mi? Her evrak için notere 5 bin TL vermekten gerçekten sıkıldım.

• @Eagle2015 Hocam Ankara'da gireceğiniz mülakat için neleri çevirttiniz ki? Dün bi arkadaş gelen mailde sadece evlilik belgesinin ingilizce istediklerini yazmış. Ankara türkçe belge kabul ediyor zaten

• @aliaytac41 Genel aşamalar 906. sayfada @didemkrbck hanımefendinin paylaşımı.

• @aliaytac41 Evlilik cüzdanı ve benim birde boşanma belgesi vardı, onu da ingilizce tercüme istiyorlar ama bunlara noter onayı gerekiyor mu acaba?

• @Eagle2015 Tüm belgelere mi çeviri yaptıracaksınız diye korktum bir an, yardımcı olayım dedim. Büyükelçilik sitesinde şöyle yazıyor

"Belgelerin tercümeleri: İngilizce ve/veya Türkçe dilinde olmayan her türlü belge, asıl ve onaylı İngilizce tercümesiyle birlikte teslim edilmelidir. Ancak, Türkçe olanlar (boşanma kararı haricindeki) da dahil olmak üzere tüm mahkeme belgeleri, onaylı İngilizce tercümeleriyle birlikte sunulmalıdır"

• @aliaytac41 Teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k