Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @yalcin61 Merhabalar asıl talihli benim. Eşim 2008 de apandisit ameliyatı olmuş, onun içinde böyle belge almamız gerekiyor mu?

• ⭐⭐

@Eren-Arda-UYSAL selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @Mehmet-Fatih-Aslan Bir yanlış anlaşılma olabilir mi ben kocaeli şehir hastanesinde ücretsiz yaptırdım.

• @semihkomuscu Doktor ücretli diye diretti. Ücretli kayıt actirmaya yolladı ısrarla. Belki de aynı hastanede başka doktora gorunseydim ücretsiz olacaktı. Yada benim yaptırdığım antikor testi daha detaylı olduğu için olabilirmi. 10 tane aşının antikor testine bakılacak. Sizde kaç aşıya bakıldı.

• @Mehmet-Fatih-Aslan hastanede yapılan antikor testini istedim ben zaten aşı kartında yapılmış olan aşılar ve tarihleri kaşeli ıslak imzalı bir şekilde bulunmakta tecrübeli arkadaşlar aşı kartının yeterliliği durumuyla ilgili daha iyi cevaplar verecektir

• @onuru peki konsolosluk görüşme sırasında DS260’a yazdığımız yere değilde farklı bir eyalete gideceğimizi söylemek sorun olur mu?

• Herkese merhabalar, ben Hong Kong’dan mülakat sorgulamasi yaptım ve mülakat tarihimi ogrendim. Formu doldurduktan sonra evlendim ve eşimi applicant olarak ekledim. Kendi bilgilerimi düzenlemek için formu henüz açtırmadım ve eski soyadimla (Greencard kazandığım soyadimla) hastane randevusu aldim. Birkaç güne formu açtırıp güncel bilgilerle dolduracağım ama hastane randevusu eski soy ismimle olması sorun olur mu? Hastaneyle konuşup duzelttireyim mi

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan
    Selamlar. 10 tane aşının antikona baktırmanız sayıca fazla olmuş. Tahminimce özel aşıların (devletin ödemediği) antikorlarını da baktırmış olduğunuz yönündedir. Yaşınıza göre hangi aşılara ihtiyacınız olduğuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yetişkin bireyler için MMR, Hepatit B, Varicella nın bakılması yeterli olmaktadır.

• Arkadaşlar merhaba, AIS ve randevu sistemi değiştikten sonra mülakata giren ve pasaportu kargolanan birisi oldu mu ? Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@rosalia Zaten mülakata gittiğinizde adres değişikliği yapabilirsiniz. Ds260ta belirttiğiniz adresten farklı bir adrese gideceğinizi söyleyin, onlar güncelleyeceklerdir.

• Merhaba arkadaşlar

Anderson bize randevu maili gönderdi. 7 temmuzdaki mülakat için 2 temmuza randevu vermişler. Sizce 2 temmuzdaki randevu ile mülakata yetişebilir miyiz. Nickolson da 17 haziran dedi. Ama 17 haziran bir çok açıdan bize çok zor gibi.

• @aysegul merhaba, benim sorum o değil. Verdiğim adres sadece evrakların gelmesi için olacak. Görüşmede yerleşmek istediğimi bildireceğim eyalet farklı olacak. Bu şekilde ok mi diye sordum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Faruk-Özkan

Sağlık kontrolünüzün olağan gitmesi ve aksi bir durum yaşanmaması halinde 07.07.25 tarihindeki mülakatınız oncesi raporunuzun hazır olup olmayacağı hususunu Anderson ile yazılı teyit edin zira Hong Kong konsolosluk sağlık raporu olmadan mülakata katılmaya izin vermiyor.

Yetişmeyeceğine dair bir söylemleri olursa veya aksi bir durum, bir de oraya gittikten sonra konsolosluk ile irtibata geçerek mülakatınızın ötelenmesini talep etmek vb heyecanlar ile uğraşmamanızı tavsiye ederim.

Eski iletilenizden mülakatınızın çok kısa bir süre sonraya planlandığını yazdığınızı hatırlıyorum ancak sizde antikor testinizi çok son dakikaya bırakmışsınız. Bir diğer seçenek de yukarıda yazdığım hususu (mülakat öteleme), Hong Kong’da uzun süre kalmayı ve maliyetine katlanarak tüm aşıları Hong Kong’da sağlık kontrolünde olmayı göze alarak 17.06.25 tarihinde Nicolson’da muayene olduktan sonra sürecinize devam edeceksiniz olası sürpriz yaşamadan. Tercih sizin, hayırlısı olsun.

• @Mehmet-Fatih-Aslan Ben de Kocaeli Şehir Hastanesi’nde oldum, herhangi bir ücret alınmadı.

• @Flight101 Haklısınız o yüzden olabilir. Tablolara baktım da tam anlayamadım 1 yaş üstü çocuklar içinde mi bu 3 antikor testi yeterli.

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan
    1 yaş üstü çocuklarınızın hem e nabızda hem de aile hekimliği aşı kartında aşı kayıtları zaten mevcuttur. Ayrıca devlet tarafından karşılanmayan aşıları da yapılmıştır kaydı tutulmuştur diye düşünüyorum.
    Tablolarda yaşınıza karşılık gelen aşılar için işlem yapmalısınız...

• @Flight101 Çok teşekkür ederim sağolun.

• ⭐⭐

@rosalia selamlar, genelde verdiginiz adreste kimin yasadigini ve nereden tanidiginiz soruyorlar. Fazla detay vermeden cevaplayabilirsiniz, normalde verdiginiz adresle gideceginiz yer farkli olabiliyor ama mulakatta bunu dile getirmek sorun olur mu bilemiyorum.

• HK ası listesi
    @onuru sagolsun bilgilendirdi
    bunlarin antikorlarina yavastan baktirip aşılarını olmayi planliyorum,dosya numaram eylulde bir terslik olmazsa current.
    Peki Temmuzda bunlarin aşılarına başlamam erken olmaz degilmi ?

Tdap/Td
    Polio
    KKK Aşısı (measles-mumps-rubella)
    Rotavirus
    Hib
    hepatit A
    hepatit B
    meningococcal(MenACWY) menenjit
    pneumococcal
    varicella (su cicegi)
    influenza

• @Cansu-mer
    hib ,rota virus ,hepatit A,Meningococcal,pneumococal

Liste disindami kalmali acaba 32 yasindayim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |