Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @emr19 hocam neye göre seçtiler bilemedim ama banada daha gelmedi ve ben 7-8 mail attım

• @Flight101 Antikor testi için şehir hastanesinden ücret istediler dogrumudur. Ücretlimi oluyor

• Merhabalar

Bugün Dr Nickolson mail attı ve 17 hazirana randevu verebiliriz diyorlar. direk 4 gün sonrasına gitmemi nasıl bekliyorlar anlamıyorum. Daha bugün antikor testi verdim Testlerin sonuçlarının çıkması derken 17 haziran gerçekten çok zor. Mail ile ertelemelerini istedim ama forumdaki yazılardan anladığım çok yanaşmıyorlar.

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan Daha önce bir talihli de ücret istendi demişti ancak sonra çözmüştü..Ben ücretsiz yaptırmıştım.

• Herkese esenlikler, 4'lü karma aşımı bugün oldum sağlık ocağındaki doktara Amerikan konslosloğunda yayınlanan aşı listesini gösterdim ponlmend heptit a menenjit, aşısını dışardan alıp olabileceğimi söyledi bunları da olmaya gerek var mı?

• @docdoc58 Evet mümkün , muhtemelen kotayı dolduramayacaklar.

• @Flight101 Nasıl çözdü acaba, ben SGK li olduğumu belirtmeme rağmen. 300 TL muayene ücreti 680 TL kan alma için ücret aldılar. Dışarı laboratuvara yollayacağız dediler. Kocaeli şehir hastanesi.

• ⭐⭐⭐

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan Ben ilaç sektöründe çalışmaktayım...İzmir Şehir Hastanesinde tanıdık hekime normal prosedür olarak muayene girişi aldım ücret istenmedi, ardından kan verme işlemimi yaptım.

• Bu ileti silindi!

• 7018f802-5469-47c4-a39d-884356cbc0a6.jpeg
    Merhaba hastane arşivinden ameliyat bilgilerimi buldular ve böyle bir belge oluşturdular. Bunu tercüme ettireceğim. Noter onayına ihtiyaç var mı ?

• Selamlar DS260 forrmunda yazdığım bir kaç şeyden emin değilim . Nasıl girip kontrol edeceğim bilen var mı ?

• Merhaba, 10 Haziran tarihinde görüşmeye girdim. İki adet sorum var.

1- Görüşmeden önce lise diplomamın aslı ve fotokopisi istendi fakat görüşmeden sonra sadece elime kargo için bir kağıt verildi. Sarı zarf ve Lise diplomasını kargo ile beraber mi yollayacaklar?

2-Pasaportumun durumu yeni sistemde seçtiğim adreste Ready for Pickup olarak güncellendi. Bu güncellemeden sonra premium delivery için GTS Premiumdan bir mail aldım. Pasaportun seçtiğim yerde olmadığını teyit ettikten sonra premium delivery için ücret ödeyip onayladım fakat herhangi bir kargo numarası vs. verilmedi. Tekrardan maille gelen sisteme girdiğimde "You have entered an invalid AWB and are not able to proceed with this transaction." uyarısıyla karşılaşıyorum ve aynı UID koduyla işlem yapmaya çalıştığımda tekrar adres seçip, kargo ücreti istiyor. Bu durum hakkında yardımcı olabilecek var mıdır?

• Merhaba arkadaşlar,
    Küçükken olduğumuz aşılar için verilen aşı kartı ne bende de eşimde mevcut değil. Sağlık ocağı sadece kovid aşıları için aşı kartı verebileceğimizi belirtti. Bu durumda Nickolson'da tüm aşıları bize yapacaklar mı? Sağlık muayenesine de çok az kaldığı için aşıları burada tamamlamamız zor? Ne yapmalıyız sizce?

• @Ahmet-Faruk-Özkan
    Lutfen forumun arama motorunu kullanarak “antikor” kelimesi ile arama yapiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Faruk-Özkan

Forumdaki arama butonunu kullanarak, anahtar kelimeler ile (Hong Kong, saglik kontrolu, Nicolson, Anderson, asi karti) aratarak onunuze cikan paylasimlari ve/veya DV2025 Mülakat Deneyimleri basligindaki deneyimleri okumalisiniz. Sorunuzun cevabi bircok kez paylasildi.

• @Ahmet-Faruk-Özkan merhabalar, biz de Almanya’da yaptırdık ve aşı kartımızın olmaması doktor tarafından şaşkınlıkla karşılandı 🙂
    Gerekli tüm aşıları yapmamız gerektiğini söyledi. Kızamık aşımızın olup olmadığını, su çiçeği vs sordu, cevapladık ancak sanırım onların da aşılarını yaptı 🙂
    Bazı temel aşıları bir şırıngada yapabileceğini söyledi ve iki tane bir kola, bir tane diğer kola, totalde 3 adet aşı yaptı.
    Muhtemelen orası da böyledir diye tahmin ediyorum.
    Biz burada yaşadığımız için sigortamızın karşıladığını söyledi ancak sanırım biraz fazla ödedik. İki kişi için 840 Euro ödedik.

• @yalcin61 hayır, sadece tercüme yeterli.

• Mülakat tarihim 8 ağustos olarak planlanmış kkc ye mail atarak öğrendim 2nl maili gelmedi henüz

• @Ahmet-Faruk-Özkan test verdiginiz hastanedeki lab. bolumune gidin ve biraz darlayin durumu anlatin hizlandiricaklardir

Benzer Başlıklar

• 153
  • 12173
  • 83
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |