Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aykut1907 vizeniz hayırlı olsun Aykut bey Amerika'da şans ve başarı diliyorum. Belirttiğiniz gibi burdaki herkes çok değerli ve yardimsever. Yesilkartforum ailesine sizin nezdinizde bir kez daha teşekkür ederim.

• @Damla-Tanrıverdi-Gül cok tesekkurler hocam bu mulakatı bızımle paylaştınız ıcın cok mutlu oldum

• ⭐⭐⭐⭐

@Damla-Tanrıverdi-Gül

Tebrikler, surecinizin geri kalaninda basarilar.

Konsolosluktan pasaportlariniz ile birlikte size verilen zarflari siz hic bir sekilde acmayacaksiniz, ABD'ye ilk giriste CBP memuruna (pasaport kontrol) teslim edeceksiniz pasaportlariniz ile beraber, zarfi sizin onunuzde memur acacak ve evraklarinizi kontrol ederek gerekli yerlere gonderimi icin islem yapacak. CD'yi herhangi bir yere teslim etmeyeceksiniz, sizin arsivinizde kalacak.

• Çok teşekkür ederim, aynı uyarıyı evraklarımızı teslim alan Türk görevli de yapmıştı. Zaten bu süreçte o kadar tedirgin olduk ki her şeyi ,eksik veya yanlış yapmamak adına. Ablamın eşinden gelen evrak dosyasını dahi, kargo zarfıyla götürdük, evrak tesliminde açtık. Ama o dosyadan hiçbir şey almadılar, biraz üzüldüm. Sponsorluk formu, mektup ve maaş dökümanları vardı. Bizden istenmeyince biz de belirtmedik, itici olmak, bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyor gibi görünmemek için 🙂
    Henüz pasaportlarımızı teslim almadık, ancak kargo dosyasının içerisinde pasaportlar ayrı, kapalı zarf ayrı mı gelecek?

• @aliaytac41 çok teşekkür ederim umarım mülakata az bi vakit kalmadan gelir, insan tedirgin oluyor bu şansı yakaladık uçup gitmez umarım, kesin gelir inşallah.

• @aliaytac41 merhaba dosyanın görüntülendiği mi ve mülakat tarihinin ne zaman olduğunu nasıl gördünüz acaba? Nereden kontrol sağladınız? Teşekkür ederim şimdiden🙏 bizim de numaramız 8500 lerde

• @aykut1907 biz herseyden önce güzel dostuklar kazandık inşallah amerikadada aynı şekilde sürdürcez, umarım herkes bizim kadar şanslı olur ve hayallerine kavuşur

• @aykut1907 hong kong daki şansımızın amerikada devam etmesi dileğiyle hep temastayız artık 🙂

• @FıratD Hocam en tedirgin olmaman gerek kısım burası. KCC ne dediyse o. 30 Temmuz'da konsolosluk sırasında görüşmek dileğiyle 🙂

• @ozlemus Merhabalar. Ben dosyamın görüntülendiğine dair bir şey yazmadım Özlem Hanım. Ankara temmuz ayına 5.500'lere mülakat verdi Ağustos ayı mülakatlarını henüz sisteme girmedikleri için göremiyoruz. Size Eylül ayında dahi sıra gelmesi çok zor gibi duruyor, imkanınız varsa dosyanızı taşımanızı öneririm.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @DenizMaths Hayırlı olsun, Amerika'daki yaşamınızda başarılar, ayrıca bana yardım ettiğiniz için de çok teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@aykut1907 İki yerde Haziran yerine Mayıs demişsiniz 🙂
    Önemli değil ama dikkatimden kaçmadı 😎
    Biri "Beklediğim mesaj, 6 mayıs Cuma akşamı geldi"
    Diğeri "9 MAYIS PAZARTESİ MÜLAKAT GÜNÜ"

Hong Kong vize mülakatı olmasa gitmeyi düşünmeyeceğimiz bir yer ama görülmeye değer çok güzel bir ülke. Ben şahsen oğlumun vizesini oradan almasından dolayı aşırı memnunum. Bir de 2-3 gün değil en az 15 gün kalındığı için tapınakları, tepeleri, müzeleri gezmek, gastronomisini tanımak, yollarını, dükkanlarını, insan profilini incelemek için yeterince vakit bulunabiliyor.

Sizi çok tebrik ederim. Vizeniz hayırlı uğurlu olsun🎉✨

• @Mehmet-Fatih-Aslan çok sağolun darısı sizlere

• @sedaa tekrar teşekkürler birkaç aya oradayımmm 🙂

• @e-krkrt aynen kardeşim. sana da desteklerin için teşekkür ederim. kalbi temiz yardım sever güzel insan...

• @Serapp yorgunluktan öyle olmuş, tarihler düzetildi çok sağolun 🙂

• @ismailipek selamlar bizim randevu tarihimiz 27 Haziran iki sefer case açtık halen bir çözüm saglanmadi yardim rica ediyorum.

• Merhaba 6 kişilik bir aileyiz sadece ben mulakata girebilme sansim varmi ?ailemi goturmiyecegim Honkonga mulkata girmeyi düşünüyorum çok masrafim olur diye böyle bir cikic yolu buldum oluyormu 3 veya 5 sene sonra onlari götürmek için uğraşırım olurmu

• @falsepoet , öncelikle lütfen sorularını 2026 başlığı altında sorunuz . Ayrıca evet bu şekilde oluyor .

• @falsepoet tek girersen tek gidersin 3/5 yıl sonra biraz zor 2026 sohpet grubuna sorabilirsin soruyu

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |