Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Dgns0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@atibaba bir de bu şekilde deneyeyim teşekkür ederim 🙂

Bu şekilde yazmayın çünkü bu soru dosya taşıma işlemi tamamlandıktan sonra teyit amacıyla soruluyor. Sizin öğrenmek istediğiniz şey, bir mülakat planlanıp planlanmadığı.

• @Serapp En son attığım mail sizin yazdığınız mail taslağıydı. Bir kez daha mail atsam mı yoksa beklesem mi bilmiyorum .

• ⭐⭐⭐⭐

@Dgns0 Siz taşıma işlemi yaptıktan sonra teyit almış mıydınız? Almadıysanız mülakat yerim neresi diye sorun. Umarım Viyana'dır. Eğer taşıdıktan sonra teyit aldıysanız şimdi biraz bekleyin bence haftaya sorarsınız. Bu arada CEAC dataları Cumartesi günü güncellenir.

• @Serapp evet taşıdıktan sonra iki kere sormuştum viyanada olduğunu teyit etmişlerdi . mülakat alacağımı düşünüyorum sadece eylüle sarkmasından endişe ediyorum. teşekkür ederim

• @AGTEKIN shengen için başka bir ülke den yeniden denedinizmi ? Randevu alma konusunda bir vize danışmanından destek alın bir çok ülkeyi deneyebilirsiniz

• @3rdcaptain Evet müjdeli haber Tiran Konsolosluğundan geldi ve aynı tarih olan 31 Temmuz olarak mülakat verdiklerini iletti... Yardımcı olan, sorularımı cevaplayan herkese teşekkür ederim.. Yarından itibaren hazırlıklar başlasın 🙂

• @3rdcaptain Çok çok çok sevindim.
    Bol şans diliyorum 🍀

• ⭐⭐

@3rdcaptain bol sanslar simdiden.

• Yeni bülten ile aktıf oldum dosyamı Malezya’ya taşımıştım sımdı Kcc ye mesaj atıp sormalımıyım mülakat günü alıp almadığımı beklemelımıyım

• Evet arkadaşlar hep bu Amerika’dan niye geri döner insanlar diye şaşırırdım. Şimdi başıma geldi. Geri döndüm Amerika’dan kültürünü sevmedim, evlerdeki rahatsızlığı sevmedim(böcek sorunu hırsızlık sorunu küf sorunu yöneticilerin ilgisizliği sorunu), en zengin muhitte bile yürüyerek gezemezsin evsizler peşine geliyor. Araba şart
    E yeni geldik araba alamıyorum. Lise mezunuysanız ve İngilizceniz orta seviyeyse kesinlikle iş bulmadan ya da bir tanıdığınız olmadan gelmeyin. İlk başlarda Paranız yoksa zaten hiç gelmeyin erir gidersiniz. Temkinli olun adım atar atmaz zengin olmuyorsunuz iş bulmuyorsunuz. Ben öyle sandım bir hata yaptım. (olduğu kadar Amerika’daki evden çalışma işlerini kovalıyorum Türkiye’den çalışırım diye ama onlarda zor olmuyor ) Sonuç olarak memleketime dönüyorum. İleride belki pişmanlık duyarım evet ama son kararımı verdin. Bu sadece benim tecrübemdi belki sizinkisi farklı ve daha güzel olur içinizi sıkmayın. Herkese bol şanslar

• @alparslan34 Yanlış mı anladım bilmiyorum, 6 Haziran’da ülkeye girdiğiniz yazıyor. 5 günde mi bu noktaya geldiniz?

• ⭐⭐⭐

@3rdcaptain Heyecanla güzel bir haber yazmanı bekliyordum nihayet geldi kaptan...Pruva Neta...😉

• @3rdcaptain hocam çok sevindim schengenden red aldığınızı görünce aynı duyguları yaşayan biri olarak canım sıkılmıştı ama dosyanızın başka bir konsolosluktan kabul olacağına da inancım tamdı. Şimdi gidip vizeyi alma zamanı şimdiden hayırlı olsun 🙏🏻🙏🏻

• @Flight101 @atibaba @onuru Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, uzak doğu beklerken ummadık yerden geldi güzel haber. Tünelin ucundaki ışık gözükmeye başladı umarım sonuna da varırız 🙂

• @MomisCan evet çünkü her şey ortadaydı döndüm bir arkadaşla gelmiştik ilk sefer, o kaldı ben döndüm Görünen köy kılavuz istemiyor. Arabayla Uber yapmak istemiyorum ya da Amazon’da çalışmak o yüzden çok hevesim kalmadı

• @Serapp @Dgns0 Serap hanım aslında haklı ama ben uzun uzadıya yazdığımda random cevap verdiler bu şekilde yazdığımda cevap alabildim, attığınız maillere cevap gelmezse bu şekilde yazıp deneyebilirsiniz.

• @alparslan34 önceki iletilerinize baktığımda daha ülkeye girdiğiniz andan itibaren bir programsızlık sezdim.
    Göçmenlik zor, hem mental hem de maddi hazırlık isteyen bir süreç.
    Anladığım kadarıyla hem İngilizceniz yok, hem iş seçiyorsunuz hem de doğru planlama yapamamışsınız.
    Hal böyle olunca geri dönmenizi normal karşılıyorum.

Bu msjı da şu an bu başlık altında vizesini almak için çabalayan arkadaşların demoralize olmaması için yazıyorum.
    Bol şans 🍀

• @MomisCan evet teşekkürler bende kimsenin morali bozulmasın diye ekledim zaten. Paranız olmadan yola çıkmayın gerçekçi olmak lazım kira fiyatları çok pahalı ucuza bulduğunuz yer hamamböceğinden, yatakböceğinden geçilmiyor 4 kişiyle bir ev tutsanız hem mental hem fiziki rahat edemiyorsunuz. Araba almak isterseniz başta yine para lazım depozito kira yemek derken 4-5 sene dişimi sıkayım diyip düşününcede paranın sevdiklerimden daha değerli olmadığını düşünüyorum. Giden 5 sene oluyor Yaşlanıyorum. Geç gelen paranın ve huzurun bir önemi kalmıyor . Evli olanlar hemen eşiyle gelemiyor bir de onun için gurbet çekiyorsunuz . Eşinizle gelseniz 2 kat para gidiyor.Bu benim düşüncemdi asla kimsenin moralini bozmak istemem sadece duygularımı ve yaşadıklarımı bir yere yazmam gerekiyordu.

• @alparslan34 Sizin gibi birisinin ilk başta yapması gereken ilk şey araba almak (ki cash şart değil krediyle de alabilirsiniz) Sonra arabayla delivery işi yapmak. Bunu anlamak için 2 günlük araştırma yapmak yeterli. Keşke hiç başvurmayıp başkasının hakkını yemeseydiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@alparslan34 Siz bu konuyu etraflıca tutunamayıp dönenler başlığına yazarsanız daha uygun olur. Hakkınızda hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |