Sayılarla DV2025
-
@ruzgaroglu, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
Nedense bülteni ilerletmemelerinin sebebinin bu proclamation hazırlığı olduğuna dair spekülatif bir inancım var. Haftaya görücez
Yani bunu yayınlayıp sonra bülteni dilediğimiz gibi ilerletiriz anlamında mı, yoksa madem almıyoruz bunları bülteni de ilerletmeye gerek yok anlamında mı?
-
@mks proclamationdan sonra ilerletiriz bülteni gibi
-
@dogan28 27500 olsun lütfen
-
@cemal1153 İnşallah.
-
U ugursway bu başlıktan bahsetti
-
22K hayırlı olsun. 25K üstü için veda zamanı gibi
-
22 bin açıklıyorlar herhalde 22 bin aldında herkes alsın süreci kapatalım diyorlardır herhalde kurruttunuz süreci iyice
-
21000 demiştim 22 bin oldu önümüzde ki bülten 30-36 k arası olacak bir tahmin vermek istersem de 30 k olacak gibi görüniyor geçen sene ile aynı gittiğini söylemiştim ve bu bültenle tahminim doğru çıktığını görmüş olduk
-
@Erdem-Yıldız Bu artış kapıda vize bitti, kusura bakmayınızın habercisi olmaz mı
-
@ahmetgokaya Olmaz, cunku bultenin 35-36 olmasi demek zaten konsolosluklarin mulakat verememesi demek. Konsolosluklarin kapasitesinin sinirli olmasina guvenerek cilgin bir artis yapabilirler son bultende.
-
@Stoic-Turk Sevdanın son vuruşu bakalım hepimiz için beklenen olur umarım. Hakkımızda hayırlısı
-
@Stoic-Turk Tahminin ilk kismi dogru, bir ay sonra ikinci kismin dogru cikip cikmayacagina bakacagiz artik.
-
@Erdem-Yıldız bir sonraki bülten 27.5 k
-
Bu yıl dünyayanın en geçmeyen vakti bülteni beklemek 1 ay şimdi bülteni bekle
-
@mks, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
Rüyamda gördüm, Ağustos için 21700 açıklıyorlardı. İyice psikolojim bozuldu, rüyamda da rahat bırakmıyor. Gün içinde başka hiçbir şey yapamaz oldum. Çıkmasa en azından derdim yoktu, durduk yere dert sahibi oldum.
21700 de tam açıklayabilecekleri gibi bir sayı. Ne çok büyük artış, ne de çok az. Kimseyi memnun etmez, konsolosluklara yoğun iş yükü vermez, son ay 23 mü olur 25 mi olur diye herkese hesap yaptırır, lanet bir sayı. O yüzden 21700 sayısını şimdiden söyleyeyim ben. Aptala malum olur...
Yapıyorum bu sporu ya...
-
@mks ağustos gelecek ay açıklanıyor. Bu temmuz’du.
-
@ipekc bu açıklanan EU 22.000 Ağustos bülteni, DV2025 süreci için. Bu bülten ile cut off olan talihliler ağustos ayına mülakat tarihi bekleyecekler.
Bundan sonra DV2025 süreci için son bir bülten daha açıklanacak Temmuz ayının 1. veya 2.haftası, o bülten ile cut off olacak talihliler Eylül ayına mülakat tarihi alacaklar ve 30.09.25 tarihinde DV2025 süreci bitecek. Bu süreçte haftalık basılan vize sayıları takip edilecek kotanın akibeti belli olacak.
-
@ipekc Lütfen, duymamış olayım... Ağustos bu. Temmuzda açıklanan Ağustos cutoff'u işte.
-
@ATS16 bültenin adı temmuz bülteni. Bugun açıklanan. Hangi aya mülakat verileceğinden bahsetmiyorum.
-
@ipekc bültenin adı “Temmuz bülteni” olabilir, yayınlanan bültende hem o ayın cut off’u açıklanır, hem de takip eden ayın. Bültenin adına takılmaktansa içeriği ve ilgilenenlere hitap eden C maddesinin açıklamasına dikkat etmekte fayda var (THE DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN AUGUST).
Sonuca bakacak olursak DV2025 sürecini takip edenler için sondan önceki bir bülten bu, bir sonraki bülten DV2025 açıklanacak son bülten olacak. Süreci takip edenlere kolaylıklar ve bol sabırlar 🍀
-
Aktif olmuşuz darısı bekleyenlerin başına sonunda tahliye olduk..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum