Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nazlihande Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.Zor süreç mutlu şekilde bitmiş.Amerika'daki yeni yaşantınızda başarılar.Darısı GC sonucu ve mülakat maili bekleyenlere inşallah

• @nazlihande Sanki kitaptan bir hikaye okuyo gibi hissettim hayırlı olsun sağlıklı mutlu huzurlu yıllarınız olsun 🙂

• @nazlihande hayırlı olsun vizeniz tebrikler 🙏

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @anyela merhaba bende bangkoka tasimayi dusunuyorum bir sorum olacak pasaportlari konsolosluktan mi aliyoruz o kisim tam net değilde

• @Mehmet-K valla öyle 🙂

• @nazlihande Selamınızı şu an aldım. Benden de selam olsun 🙂 Malezya mağdurlarından biri olarak kalmadığınıza, sürecinizi başarıyla tamamladığınıza çok çok sevindim.
    Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim 🍀🥰

• @harun-can hayır bahsetmeyi unutmuşum mülakat öncesi konsolosluğun istediği evrak listesinde web sitesinde bir Bangkok un posta sistemine kayıt olmanı süreç boyunca kalacağın yere en yakın posta ofisini yazmanı istiyorlar konsoloslukta mülakat öncesi buna ilk bakiyorlar hatta süreç sonunda oraya gondercez diyorlar lafta ama genel Bangkok un posta merkezine gidiyor direkt hiç de öyle bahsedildiği gibi otelin yakınındaki posta ofisine bırakılmadı gittim genel merkezden aldım

Kusura bakmayın geç dönüş için yoğunluktan fırsat buldukça bakabiliyorum

Şimdiden tebrik ederim

• @MomisCan Tek başıma ülke ülke gezme cesaretini ilk sizden almıştım. Sürecimde farkında olmasanız da katkınız büyük. Çok güzel bir hayat geçirmenizi diliyorum ben de 🙂

• @nazlihande Çok teşekkür ederim 🥹
    İki kadın olarak o kadar uğraşıp, aynı gün Amerika’ya giriş yapmamız da çok manidar olmuş bence 🥰

• ⭐⭐⭐

@nazlihande
    Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• @MomisCan Kesinlikle öyle, aynı gün girmişiz resmen. Hayatta tesadüflere yer yoktur 🌸

• vay be sayfayi gorunce duygulandim:) umarim giden herkes yerinde mutludur arkadaslar:)

• AIS kaydı oluşturma rehberinin yeni sistem pdf i var mı?

https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/

bu site için video ya da pdf. adrese teslim Mersin için. eşli ve çocuklu olarak. yardımcı olabilecek varmı

• @airman merhaba yasınız nedir acaba? merak ettiğimden soruyorum. kaç yasında talihli amerika ya ayak bastınız?

• @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |