Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@kenankulll Simdiden hosgeldiniz Kenan Bey. Ilk etapta eger hemen araba almayacaksaniz turo veya havaalaninda arac kiralamak sizin icin en ideali olacaktir. Cunku sabah kalktiginiz zaman da araca ihticayiniz olacak. Ister turo isterseniz de kiralama sirketlerine iletirseniz onlar cocuk koltugu koyacaklardir araclara. cocuklarin oto koltuklari standart zaten sadece belirli bir kilonun uzerinde olanlar icin destek koltugu var. sirketlerle konusurken belirtmeniz gerekebilir.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Sharm Vatandaslık Yolunda İlerleyeceksiniz 180 gün ABD kalmamak orayı ben tam anlamadım dahada detaylandırabilirmisiniz ?

• ⭐⭐⭐

@Kartal-0 180 gunu askin ABD disinda kalmamak demek isteniyor. Sehven eksik kalmistir.

• ⭐⭐⭐⭐

• @ATS16 teşşekürler hocam

• @Kartal-0, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar

@Sharm Vatandaslık Yolunda İlerleyeceksiniz 180 gün ABD kalmamak orayı ben tam anlamadım dahada detaylandırabilirmisiniz ?

Sn @lumos belirttigi gibi "180 gun veya daha fazla ABD disinda kalmamak" olmaliydi, yazim hatasini duzelttim.

@lumos
    Tesekkurler!

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• @filth_grinder gelecekten yazıyorum 🙂 o evler ortalama 4 milyon TL, yaklaşık 100.000 dolar seviyesine geldi.

• Bu ileti silindi!

• Merhaba herkese ben şuan da işzizlik maaşı alıyorum 4 haziranda ABD ye giriş yapacağım giriş yaptığım tarihten itibaren 7 - 8 ay daha işsizlik parası hesabıma yatacak yurt dışına çıkacağım için bunu iptal etmem gerekiyormu

• @Beyrutt, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar

Merhaba herkese ben şuan da işzizlik maaşı alıyorum 4 haziranda ABD ye giriş yapacağım giriş yaptığım tarihten itibaren 7 - 8 ay daha işsizlik parası hesabıma yatacak yurt dışına çıkacağım için bunu iptal etmem gerekiyormu

Merhaba, başvurduğunuzda imzaladığınız dokümana göre yurtdışına ikametinizi taşıdığınızda iptal etmeniz gerekiyor. Sonradan tespitini yaparlarsa faizi ile geri alabilirler, son yıllarda yurtdışına taşınan arkadaşlarım, beyanda bulunmayıp bitene kadar almaya devam ettiler. Karar sizin.

• @deebee, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar

@Beyrutt, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar

Merhaba herkese ben şuan da işzizlik maaşı alıyorum 4 haziranda ABD ye giriş yapacağım giriş yaptığım tarihten itibaren 7 - 8 ay daha işsizlik parası hesabıma yatacak yurt dışına çıkacağım için bunu iptal etmem gerekiyormu

Merhaba, başvurduğunuzda imzaladığınız dokümana göre yurtdışına ikametinizi taşıdığınızda iptal etmeniz gerekiyor. Sonradan tespitini yaparlarsa faizi ile geri alabilirler, son yıllarda yurtdışına taşınan arkadaşlarım, beyanda bulunmayıp bitene kadar almaya devam ettiler. Karar sizin.

Cevabınız için teşekkürler yani düzen kurulana kadar tüm gelirlere ihtiyaç duyacağımış aşikar bu sebeten bende arkadaşların gibimi yapsam😁

• Merhaba arkadaşlar bugün okula gittim ve yurt dışına çıkacağımızı kalan günler için rapor alacağımıza (eğitim tamamlanıp 8. Sınıftan mezun olsun diye orda liseye başlayacak) 4 haziranda gideceğimizi söyledim müdür tamam mezuniyet belgesinin temmuz sonu çıkacağını söyledi fakat okula bir belge getirmeniz gerekiyor ama ne belge olduğunu bende bilmiyorum dedi bu konuda tecrübesi olan var mı
    okula yurt dışına çıkmak için ne gibi bir belge verdiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@Beyrutt, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar

Merhaba arkadaşlar bugün okula gittim ve yurt dışına çıkacağımızı kalan günler için rapor alacağımıza (eğitim tamamlanıp 8. Sınıftan mezun olsun diye orda liseye başlayacak) 4 haziranda gideceğimizi söyledim müdür tamam mezuniyet belgesinin temmuz sonu çıkacağını söyledi fakat okula bir belge getirmeniz gerekiyor ama ne belge olduğunu bende bilmiyorum dedi bu konuda tecrübesi olan var mı
    okula yurt dışına çıkmak için ne gibi bir belge verdiniz

Bu ileti faydalı olacaktır:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/342443
    Hayırlı olsun.

• @Beyrutt bizde temmuzda Amerika'ya yerleşeceğiz. 10 sınıf kızımızı nakil için başvurduk. Müdür yardımcısı tam bilmemekle birlikte sonradan kızıma göç idaresinden beliniz kagıt getirecek demiş ama benim bildiğim göç idaresi bize gelenler için bakalım göç idaresinin sayfasında bunun ile ilgili birşey yok. Benim bildiğim transkript, Amerika'daki okul district için adres beyanı ve aşı kartı, buradaki okulada bir dilekçe verip, yurt dışında eğitimine devam edecektir diye imzalı vermek yeterli diye biliyorum. Yeni bir şey ögrenirsem yazacağım.

• Türkiye'de okula bir belge verilmesi gerektiğini ben de ilk defa duyuyorum. Benimde bildiğim pasaport, dogum belgesi, adres kaydı ve aşı belgesi ile amerikada okula kaydımızı yaptıracağız. Konsolosluğa yeni adresimizi yurt dışı olarak belirteceğimiz için TR'deki okul kaydı düşecek diye biliyorum.

• @akara teşekkür ederim ilginiz ve bilginiz için bende frumda hiç denk gelmedim okula belge verene ama müdürün bu konudaki bilgisizliğinden bizi uraştırıyor sanırım

• Arkadaşlar merhaba. E-İmza alanınız var mı? ABD'deyken lazım oluyor mu?

• @aliaytac41 hocam bir aydir buradayız telefon hattinizi kontorlu yapin benim gozlemim sadece o oldu. E devlet sifrenizide ikili dogrumadan cikarin yeterli mesajlar her turlu geliyor ama. Green card ssn pasaport isteniyor hersey icin, yeni dogmus cocuk gibisiniz. Turkiye ayagi icin Ben emekli maasimi banka islerimi e devlet islerimi yapiyorum hic sorun olmadi. Cocugunuz var ise sadece okul kaydi icin dogum belgesi formul a alin yeterli, biz nufustan onaylı aldik. E devlet barkodu felan buradayız pek geçerli degil:). Universite icin turkiyedeki diploma veya yarim kalan university icin zaten burada yeniden onay yaptirmaniz gerekecek sadece ingilizce tercümesini getirin yeterli, oglum icin biz apostilli noter onayli diploma ve transcript getirdik. FAFSA burs basvurularinda kabul etmediler, denklink veya cevirme yapan sirketlere yonlendirdiler o sekilde kabul oldu.

• @akara Teşekkürler hocam

• Arkadaslar merhaba, bi aile olarak Turkiyeden ABDye yerlesirken goturulmesi gereken resmi evraklar listesine nasil ulasabiliriz ? Daha oncesinde konusulmus olabilir ancak bulamadim iceriklerde, destek olursaniz sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |