DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yagmurgunes selamlar, gitmeden once konsoloslukla iletisime gecip sansinizi deneyin, belki oradan alabilirsiniz.
Asagiya link ekliyorum, buradan nasil alabileceginize bakabilirsiniz. -
@kemal85 Cevabınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Gürcistan konsolosluğunun böyle bir sorumluluğu olduğu doğru; anladığım kadarıyla KCC tarafından dosyanız herhangi bir ülkenin konsolosluğuna taşındığı zaman biraz emrivaki oluyor zaten. Fakat sorun Tiflis'in dosyanızı kabul etmemesi değil de, mülakat esnasında Gürcistan'da oturma izniniz olmadığı için sorun çıkartması diye biliyorum. Daha iyi bilenler aydınlatacaktır diye umuyorum.
-
Merhaba, DV2026 Excel takip listesine adınızı eklermisiniz?
-
@melisbasdurmus Hongkong ve Bangkok oturum istemiyor.
-
@onuru çok yardımınız oldu çok teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar ds260 doldururken üni. Mezuniyet yılını yanlış yazdım, adreste iç kapı no dış kapı no belirttim, 2. Mail adreslerine de büyük harfle yazdım.ayrica askerlik bilgilerini Türkçe yazdım ( piyade, onbaşı) Düzeltmem gerekiyor mu , yada nasıl düzeltebilirim.
-
@matkapitalizm Sorularınıza cevap alabilmek için imzanızı aşağıdaki şekilde düzenleyip, excel takip listesine kaydınızı yaparmısınız.
CN: 2026EUXXXXXXXX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
Mülakat Yeri: XXXXXX
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: -
@melisbasdurmus onuru beyinde dediği gibi rica minnet uğraşmak yerine, hele schengen vizenizde varsa
Viyana'ya taşıyarak ekim ayından sonra amerikaya göç planınızı rahatça oluşturabilirsiniz. -
Dosyamı Viyana’ya taşımıştım. 1 gün önce mülakat yerimi teyit etmek için kccye mail attım ama dönüş yapmadılar sizce tekrar mail atmalı mıyım mülakat yerim neresi diye
-
@bravist excele yazamadım.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Kentucky saat dilimi = Türkiye saati - 7 saat
KCC çalışma gün ve saatlerini aşağıda görebilirsiniz.
-
@onurfenci Hayır tekrar mail atmayın bence, DV2026 dönemi 1 Ekim 2025 tarihinde başlayacak. 1 Hafta 10 gün içinde cevap gelmezse eğer Ağustos 2025 tarihinde yayınlanacak ilk DV2026 bültenine kadar olan süre içerisinde tekrar bir mail atabilirsiniz.
-
Selamlar, sadece kazanan kisi DS260 göndermesi yeterli mi (sadece ilk basta kendisi gidecek sonra ailesi) yoksa ailesiyle beraber gitmeyecek olsa bile DS260'i esi ve çocuklarına doldurup göndermesi gerekir mi? Teşekkürler!
-
Merhaba,
Sıra numaram 23XXX ve ABD turist vizesine sahibim. ABD'de konuştuğum Türk avukatlar AOS ile greencard başvurusu yapmamı önerdiler. Benimle benzer durumda greencard alanlar veya almayı düşünenler var mı? -
@bravist yapabildim mi pek anlamaidm ama
-
Merhaba dosyamı geçen hafta Bangkok’a taşıdım teğit etmek amaçlı nasıl bir mail atabilirim forum da onay maili alıp da dosyası taşınmayanlarla karşılaştım aklıma takıldı
-
Neden tekrar mail atanlar bu kadar çoğaldı ki? Bu işin mantığı ne? Taşındı maili geldiyse sonrasında “emin misiniz? Taşındı mı?” diyorsunuz?
-
@Nebleux katılıyorum benim de kafam karıştı forumda yazılanları okuyunca geçen hafta dosyamı taşıdım arada kaldım teğit etsem mi etmesem mi diye onay mailinden sonra sorun yaşayanlar olmuş galiba
-
@Nebleux merhabalar, onceki donemlerde istenilen konsolosluk yerine farkli yere tasidiklari oldugu icin, insan ister istemez emin olmak istiyor.
-
B bravist bu başlıktan bahsetti
-
@amanilyasovich selamlar,
YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum