Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru evet belirttim , bir otel göstermiştim

• @Nebleux Umarım:))

• ⭐⭐

@onur12 selamlar, asagidaki linkten butun konsolosluklarin detaylarini gorebilirsiniz.

• ⭐⭐

@ahmetkna selamlar, bir sure sonra tekrardan deneybilireiniz, otelin adini vermenizd gerek yok sadece adres yeterli olacaktir. Mailinizi olabildingince basit tutmaya calisin. Bol sanslar.

• Merhaba arkadaşlar ds260 doldururken üni. Mezuniyet yılını yanlış yazdım, adreste iç kapı no dış kapı no belirttim, 2. Mail adreslerine de büyük harfle yazdım. Düzeltmem gerekiyor mu , yada nasıl düzeltebilirim.

• Hergün bi bilgiyle uyanıyorum:( bangkok dosya taşıması için oturum mu istiyor acaba tam net bilgiye ulaşamadım

• @onuru merhaba imzamsa belirtmistim sanıyorum

• ⭐⭐

@yagmurgunes asagiya linki birakiyorum. Yanlis bilmiyorsam 16 yasindan buyukseniz ve 6 aydan fazla kaldiysaniz almaniz gerekecek.

• @yagmurgunes imzamda yazıyo hersey

• @onuru çok teşekkür ederim evet dediğiniz gibi. Bu durumda mutlaka Özbekistana gitmem gerekecek evrakların da sanıyorum süresi oluyor maksimum ne kadar süre önceden hazırlayabiliyorum?

• ⭐⭐

@yagmurgunes selamlar, gitmeden once konsoloslukla iletisime gecip sansinizi deneyin, belki oradan alabilirsiniz.
    Asagiya link ekliyorum, buradan nasil alabileceginize bakabilirsiniz.

• @kemal85 Cevabınız için çok teşekkür ederim öncelikle. Gürcistan konsolosluğunun böyle bir sorumluluğu olduğu doğru; anladığım kadarıyla KCC tarafından dosyanız herhangi bir ülkenin konsolosluğuna taşındığı zaman biraz emrivaki oluyor zaten. Fakat sorun Tiflis'in dosyanızı kabul etmemesi değil de, mülakat esnasında Gürcistan'da oturma izniniz olmadığı için sorun çıkartması diye biliyorum. Daha iyi bilenler aydınlatacaktır diye umuyorum.

• @matkapitalizm

Merhaba, DV2026 Excel takip listesine adınızı eklermisiniz?

• @melisbasdurmus Hongkong ve Bangkok oturum istemiyor.

• @onuru çok yardımınız oldu çok teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar ds260 doldururken üni. Mezuniyet yılını yanlış yazdım, adreste iç kapı no dış kapı no belirttim, 2. Mail adreslerine de büyük harfle yazdım.ayrica askerlik bilgilerini Türkçe yazdım ( piyade, onbaşı) Düzeltmem gerekiyor mu , yada nasıl düzeltebilirim.

• @matkapitalizm Sorularınıza cevap alabilmek için imzanızı aşağıdaki şekilde düzenleyip, excel takip listesine kaydınızı yaparmısınız.

CN: 2026EUXXXXXXXX
    DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
    Mülakat Yeri: XXXXXX
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris:

Excel Takip Listesine erişmek için buraya tıklayın

• @melisbasdurmus onuru beyinde dediği gibi rica minnet uğraşmak yerine, hele schengen vizenizde varsa
    Viyana'ya taşıyarak ekim ayından sonra amerikaya göç planınızı rahatça oluşturabilirsiniz.

• Dosyamı Viyana’ya taşımıştım. 1 gün önce mülakat yerimi teyit etmek için kccye mail attım ama dönüş yapmadılar sizce tekrar mail atmalı mıyım mülakat yerim neresi diye

• @bravist excele yazamadım.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 180
  • 153
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |