Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Leyla-Günay GÜNAY KASAP adıyla mı eklediniz? Buradaki kullanıcı adınızı yazarsanız size ulaşmak isteyenler için faydalı olacaktır, ayrıca listede giriş yaptığınız yerde "?" olan alanlarında doldurulması gerekli.

• @melisbasdurmus

Listenin en altına (324 sonrası satırlara) ekleyebilirsiniz.

• Merhabalar, dosyamı Viyana’ya taşıdım ve teyit maili attığımda KCC ile birkaç mail anlaşamamış olsak da bugün mülakat yerimin Viyana olduğunu doğruladılar. Paylaşmak istedim.

• Merhabalar,
    Dosyamızı geçen hafta pazartesi gün Bangkok a taşımıştık. Ve Bangkok a taşındına dair KCC den mail almıştık. Bugün tavsiyeler üzere mülakat yerimizi teyit için KCC ye mail attık fakat şöyle bir cevap aldık. Ne yapmamızı tavsiye edersiniz? Daha önce benzer durumu yaşayan var mı?
    “ Thank you for your inquiry.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)

If you must change your address or interview location again after you have submitted your DS-260, you will need to write to [email protected] to have your application unlocked and your case reassigned to a new location.

If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy at which you have been scheduled to determine if your case can be transferred to a different location.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• 7-8 yıl önce sağ bileğim motosiklet kazası sonucu kırılmıştı ve opere edildi..kullanımı engel bir durum yok ama bazı hareketleri yapamıyorum..sağlık muayenesinde bu sorun olabilirmi?tüm forumu aradım taradım benzer bir vakka bulamadım..nolur kızmayın vallahi. Bulamadım 😊😊

• ⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1

Kısa, öz ve net anlaşılır bir email ile KCC çalışma saatlerine göre farklı bir zaman diliminde tekrar email atabilirsiniz.

Kentucky zaman dilimi = Türkiye saati - 7 saat
    KCC çalışma saatleri = 07:30 AM - 4:00 PM (lokal saat ile)

https://yesilkartforum.com/forum/post/496025

• @ATS16 teşekkür ederim, yarın tekrar atacağız. Sonucu paylaşacağız🙏

• Merhabalar 7-8 yıl önce motosiklet kazasında bileğimi kırdım opere edildi..platin ve çivi var..engel bir durum yok ama bazı hareketleri yapamıyorum..Sağlık muayenesinde sorun olurmu sizce?
    Kızmayın tüm forumu karıştırdım bulamadım bu duruma benzer bir durum.. 😊😊

• Dosyamı Tiflise taşımayı düşünüyorum. Forumda genelde Viyana, Bankok, Hongkong taşıyorlar.
    Tiflis te oturumu olmadan mülakata giren var mı? yada oturum olmadığı için reddedilen var mı acaba

• Merhaba ergenlik zamanlarında kolumu jiletle çizmiştim 7 tane falan izi duruyo sağlık muayenesinde bir problem olur mu?

• arkadaşlar merhaba ds formunun en başında mulakat yeri seçtiğimiz kısım vardı . O kısımda Ankara işaretliydi fakat dalgınlığıma geldi ve sol taraftaki 3 seçenekten 2 . olanını yani Ankrada mulakata girecegim fakat Türkiye de ikamet etmiyorum seçeneğine tıkladım ve daha sonrasında formu kapatmadan hatayı farkettim fakat formun o kısmı kitliydi (diğer ksıımlar açıkken) değiştiremedim kcc ye nasıl bir mail atmam gerek . ve daha sonrasında taşıma yapmayıda planlıyorum nasıl bir yol izlememi onerırsınız

• @rhabdo demek bazı hareketleri yapamıyorsunuz, YMCA eşliğinde Trump dansı yapamıyorsanız vize görüşmesine almıyorlar! 👽 Şaka, şaka! Nazi Almanyasına gitmiyorsunuz. ABD'nin yasal göçmenlerinden sağlık konusundaki beklentisi bulaşıcı hastalık sahibi olmaması.
    Bol şans.

• @rhabdo Sorun olmaz, sağlık muayenesinde daha önce geçirdiğiniz ameliyatlara dair epikriz raporu isteyebilirler. Bulaşıcı ve toplum sağlığını tehdit edici bir hastalığınız olmasın yeterli.

• @gizlikodlar Daha önceki mesajlarda konsolosluğa mail atıp "oturum istendiği" bilgisini alan arkadaşlar vardı.

https://yesilkartforum.com/forum/post/495802

• @Emirhan-1 Kcc 'ye mail atıp taşıma işleminizi gerçekleştirin. CN'nız bültende açıklanıp taşıdığınız ülkeden mülakat tarihi alınca DS260 formunuzu açtırıp gerekli düzenlemeyi yaparsınız.

• @enesadrr Sorularınıza cevap alabilmek için, öncelikle forum kuralları gereği lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız.

Ayrıca aşağıdaki listeye de bilgilerinizi giriniz.

DV2026 Excel Kayıt Takip Listesi

• @Ahmet-Aslan
    Selamlar, mulakata Ankara’da gireceginiz anlasiliyor imzanizdan, uzulerek soyluyorumki dosya numaraniza gore Ankara’dan mulakat alma ihtimaliniz cekilise tekrardan katilip kazanma ihtimalinizden daha dusuk…
    Sorunuz icin ise, Unganlar bu konuda anlayis gosteriyor. Daha once bu sekilde saglik kontrolunden gecip vizelerini sorunsuzca alan cok fazla kisi oldu. Ancak muayeneniz sirasinda ilgili doktor aciklamanizdan tatmin olmazsa psikolojik degerlendirmeden gecmenizi talep edebiliyor. Bu sorunuzu mulakata gireceginiz konsolosluga gore sormaniz daha dogru olacaktir.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Merhabalar,

Su an ABD'de ogrenci olarak bulunmaktayim. 2023 Mayis ayinda giris yaptim. Halihazida Eb-3 basvurum varken cekilisten green card cikti. Ailemin B2 vizesi var ve belli araliklarla beni ziyaret amacli giris cikis yaptilar. Muhtemelen onumuzdeki ziyaretleri son olacak ve burda hep beraber surecin tamamlanmasini bekleyecegiz. Dosya numaram 15 binlerde. Buyuk olasilikla AOS yapacagim. Her ihtimale karsi DS260 doldurmak istiedim ancak danisman firmanin yavasligindan oturu henuz gonderemedik formu. Gecte olsa yine de formu doldurup gonderecegim ancak benim durumum icin AOS daha mantikli gorunuyor. Deneyimlerinize istinaden benim durumum icin ongorunuz nedir? AOS ile greencard'i alma ihtimalim nedir, alabilirsem tahminen ne zaman alirim?

• Herkese merhaba,

Önceki yıllara kıyasla 2026 sürecindeki talihli bir çok arkadaşımızın KCC yada taşıma yaptığı konsolosluğa mail atma çılgınlığı başladı gibi bir izlenim oluştu bende. KCC taşıma maili atıp sonrasında olumlu dönüş aldıktan birkaç gün sonra "Gerçekten taşıdınız mı?" düşüncesi ile teyit alma mantığını anlayamıyorum. Yada taşıma yaptığı konsolosluğa bilgilerin 1 Ekim'den sonra düşeceğini hepimiz artık biliyorken, geçmiş deneyimlerde insanlar neler yaşadı? hangi kriterlere bakıldı? vb belli iken, ilgili konsoloslukla iletişime geçip, "Ben dosyamı size taşıdım görüyor musunuz? yada teyit ediyor musunuz?, acaba siz de oturum yada çalışma izni şart mı? vb (örnekler çoğaltılabilir)" gibi mailleşmeler zaten yoğun olan insanların işlerine ek yük bindirmekten başka bir işe yaramıyor görüşündeyim.

Her platformda artık mimli olan Türk insanına karşı, ilgili konsoloslukların da bu tarz darlamalar karşısında yarın öbür gün bir aksiyon almasına ne engel olabilir? düşüncesini kafamdan atamıyorum.

Yayınlanan onca deneyim, yapılan onca yorum, verilen onca cevaba rağmen; hala sayfa sayfa aynı şeyleri okumak ta ayrı sıkıyor tabi. Şahsi fikrim; lütfen eski yıllardaki özellikle 2025 deneyimlerini okuyun hatta hatmedin ki hem o deneyimlerde hem de bu konunun zaten ilk gönderilerinde aslında tüm bu soru işaretlerinin cevapları var. Konsolosluklara da ekstra iş yükü bindirip dikkat ve tepki çekmeden sakin sakin süreci yönetmekte fayda var diye düşünüyorum.

Herkese şimdiden hayırlı mutlu bayramlar dilerim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |