Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Talha-Furkan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, ds260 formunu doldurduktan sonra oğlum dünyaya geldi. Ve forumda mülakat tarihi gelene kadar ds260 formunu açtırmayın uyarısını dikkate alarak girişimde bulunmadım. Mülakat tarihi verildikten sonra uzun süredir Tiflis konsolosluğuna mail atıyordum. Ve sonunda bugün dönüş yaptılar. 'Dear Applicant,
    We would like to inform you that your newborn child has been successfully added to your case.

Please ensure that you complete a separate DS-260 form for your child and bring all required supporting documents to the interview....' şeklinde cevap verdiler.
    Oğlum adına Ds260 formu doldurmuştum ama benim ve eşimin formunu güncellemek için açmadıklarını gördüm. Nasıl bir yol izleyebilirim. Bu mail çıktısıyla ve oğlumun belgeleriyle mülakata gitmem yeterli olur mu? @gucarslan teşekkürler.

Merhaba, oncelikle gozunuz aydin! Hicbir sey yapmaniza gerek yok, oglunuzun formunu doldurmussunuz, evraklarini da yaninizda gotureceksiniz. Cocuk konusunda cok duyarli genellikle postlar, oglunuzu kucaginiza alip gitseniz bile evraklarla islem yaparlar. Icinizin rahat etmesi icin dilerseniz gelen mailie bizim formlarimizda guncelleme yapmak icin formlari unlock edecekmisiniz gibi bir cevap yazabilirsiniz.

• @zeynepebe geçmiş olsun, ben de deneyimlerinizi çok merak ediyorum.İyi haberlerle inşallah 🙏🌸

• @deebee çok teşekkür ederim. 🙋🏻♂

• @Kübra-Kırmacı çok teşekkür ederim yazacağım ☺

• @minus-zero Benim ve Temmuzda Bangkok'ta mülakatı olan tüm arkadaşların da durumu aynı. Neden bu kadar uzun sürdü bende anlayamıyorum.

• @MomisCan bana 7 temmuza randevu veriyorlar malesef

• @Mehmet-ynd randevu almadan ofise gidin, biraz drama yapın işe girmem lazım, bu numaraya acil ihtiyacım var vs diye.
    Ben biraz öyle yaptım açıkçası. Ve kapıdan ayrılmadım. Sağolsun güvenlik içeride müsait olan bir gişeye aldı beni ve o an aldım numaramı.
    Belki sizde de işe yarayabilir.

• @mesut16 Selamlar, kcc’den gelen durum güncelleme mailinin dışında Bangkok geçen sene bize ayrıca hiç bir mail atmadı.
    Web sitesi üzerinden ulaşmaya çalıştık istedikleri tüm bilgilere.

• @Nalcabasmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz Herkese tekrar merhaba, TB sonucum sonrası pasaportumu elçiliğe iletmem gerekiyor. Eski AIS sisteminde ilave belge gönder kısmı ile gönderiliyordu.

Fakat bildiğiniz üzere sistem değişti fakat yeni sistemde bu işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana destek olabilecek var mı ? Bir an önce pasaportumu göndermek istiyorum.

Teşekkürler.

Bilgisi olan var mi ? Desteklerinizi bekliyorum

• @MomisCan Durum güncellemesi maili nedir hocam? Bize öyle bir şeyde gelmedi ama. 😅

• @mesut16 randevu tarihinizi bildiren mail

• @MomisCan Sorunuz için teşekkür ederiz.

Bu dava için 8 Temmuz 2025'te Bangkok'taki Amerikan Büyükelçiliği'nde bir görüşme planlandı. Önümüzdeki 7-10 gün içinde [email protected] adresinden e-posta yoluyla bir bildirim mektubu alacaksınız. Mektubu aldıktan sonraki 3-5 gün içinde randevu tarihinizi doğrulamak için https://dvprogram.state.gov/ adresine giriş yapabileceksiniz.

Bir tek bizim mülakatı sormamıza cevap olarak gelen bu mail var hocam.

• Şöyle bir sorum olacak normalde üniversiteyi bu sene bitirecektim açık öğretim fakat bu sene aşırı iş yoğunluğum olduğu için sınavlara hazırlanamadım. ds260 forumda büyük bir hata yaparak üniversite mezununu işaretledim dereceye non yet yazdım. Bunun için formu açtıracağım ama henüz 2nl gelmedi konsolosluğa yazsam sorun olur mu?

• Merhaba arkadaşlar. Ds260 formunu doldurduk ancak 1 gün sonradan içerisinde hatalar yaptığımızı fark ettik.Mezuniyet tarihini 1 yıl geç yazmışız, askerlik durumunda piyade, onbaşı Türkçe yazmışız, 2. Mailleri büyük harfle yazmışız ve adreslerde iç, dış kapı yazmışız.... Ne yapagimi bilmiyorum. Tekrardan formu düzenlemeli miyiz yoksa böyle kalmasında sorun olur mu??

• @mesut16 Bana mülakattan 6 gün önce geldi o mail 🙂
    O yüzden siz evraklarınızı hazırlayın, sağlık muayenesi sonuçlarını 1 günde alabiliyorsunuz zaten. Stres yapmayın

• ⭐⭐

@MomisCan bana da 3 gun kala gelmisti😅

• @onuru merhaba birşey soracağım

• Herkese merhabalar mülakat tarihimi aldıktan sonra evlendim. 4 senelik ilişkimiz kanıtlayamacağım bir durum olmadığını düşünüyorum. Dosyamı açtırmak için Ankara Konsolosluk' a evlilik cüzdanımız tercümesi, eşimin yeni pasaport ve kimlik bilgileriyle birlikte durumumuzu açıklayan bir maili dün attık. Mülakat tarihimiz yaklaşıyor bu süreçte araya bir de bayram giriyor hala Unganlardan randevu alabilmiş değiliz. Unganlara da mail attık ama henüz bir dönüş olmadı. Şu süreçte atladığımız farklı şekilde yapmamız gereken konular var mı varsa neler danışmak istedik. Şimdiden teşekkür ederiz 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Said-Emre-ÇELİK

Dosyanızı açtırmak, medeni durumunuzu güncellemek için Ankara konsolosluk ile konsolosluğun web sitesindeki navigatorden irtibata geçmeyi denediniz mi?

https://yesilkartforum.com/forum/post/394489

• ⭐⭐⭐⭐

@matkapitalizm

Bahsi geçen hatalar vize sürecinden diskalifiye olmanıza neden olacak hatalar değil, mülakat öncesi evrak teslim aşamasında düzeltme talep edebilirsiniz evrakları teslim alan görevliden.

Siz DV2026 kazananisiniz, sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |