Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Flight101 teşekkürler. Sonuç olarak hangilerini olacağım listeleyebilir misnizin?

• @onuru Tekrar kontrol ettim ama herhangi birsey yazmiyor. Herhangi bir guncelleme gelmemis.

• ⭐⭐⭐

@yalcin61 Sadece MMR..

• @Flight101 Anladım çok sağolun diğer arkadaş bütün aşıları olmanız gerekiyor diyince korktum

• Merhaba, Viyana’dan gelen mülakat mailinde belgeler kısmında “proof of financial means” yazıyor ama bu durumda hesap cüzdanı tek başına yeterli olur mu yoksa son birkaç aylık hesap dökümü mü gerekiyor? Döküm alsam bile dolar hesabımda para giriş çıkışı olmadığı için işe yarar mı emin olamadım. Bir de 13 bin dolar civarı bir para göstereceğim, bu parayı da tek seferde hesabıma yatıracağım. Bu bir sorun yaratır mı veya bunun için mülakattan en fazla / en az şu kadar gün önce hesaba yatırılmalı gibi bir durum var mıdır?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

ankara'da mülakata girecek arkadaşlarin dikkatine!

mülakat tarihi almış ve ais'e kayıt yaptırmış arkadaşların bu iletiyi dikkatlice okuyup aksiyon almasını şiddetle tavsiye ediyorum ederim.

https://yesilkartforum.com/forum/post/497278

aksi halde konsolosluk binasından içeri alinmayacaginizi unutmayın!

• ⭐⭐

@ahmetgul2536 selamlar, mail mart ayinda mi geldi yoksa mayis ayinda mi? Normalde mart ayinda geldiyse, mulakatiniz mayis ayina planlanmis olmasi gerekiyordu. Acaba tekrardan 2nl sisteminde bir sorun mu oldu. Gecen sene haziran veya temmuz ayinda sistemlerde bir sorun oldu ve bir sure sistem calismadi, mulakatima 3 gun kala 2nl mailini aldim ve esc sayfasinda guncellestirme oldu. Bence biraz daha bekleyin derim.

• Merhaba,

7 Temmuzda Hong Kong'ta mülakatım var, www.usvisascheduling.com dan atlas kaydı yapmak istediğimde son aşamada tarih seçme kısmı geliyor ancak yanlızca Haziran ayında birkaç gün seçilebiliyor

Bunun anlamı nedir acaba?

• ⭐⭐

@stevefox77 selamlar, atlas kaydini neden yapmaya calisiyorsunuz? Genelde vize basildiktan sonra pasaportlar elden teslim ediliyor.

Ekleme: simdi kontrol ettim, dosyalarinizi yukleme calisiyorsunuz anladigim kadariyla. Gecenlerde konusmustuk simdi hatirladim.

• @onuru Yanıtınız için teşekkürler, aslında pasaport teslimi için yapmaya çalışıyordum ancak anladığım kadarıyla onun için gerek yok, mülakat öncesi dosyaları yüklemek için de yine bu siteden kayıt mı yaptırmak gerekiyor acaba?

• @stevefox77 dosya yükleme kısmı için detaylı bir mulakat anlatımı bekliyoruz, hepimiz için çok önemli tecrübelerin

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@stevefox77 selamlar, size yanit yazdiktan sonra kontrol etmistim, dosya yuklemek icin kayit olmaniz gerekiyor diye guncellestirme yapmislar. Ilgili linki asagiya birakiyorum.

• Merhaba güle oynaya geçen günler kısa sürdü. SSN kartım malesef gelmedi sistemde talep edilmemiş dediler. Ama ds 260 formunu kontrol ettim ve talep etmişim. Buda demek oluyorki birileri işini düzgün yapmamış malesef. Böyle bir durum yaşayan başka kimse varmı nasıl çözdünüz SSA ya gitmeden çözen varsa lütfen yazsın.

• ⭐⭐⭐

@ilaydadoganay Selamlar..Bankanızdan son 6 aylık hesap hareketleri ile birlikte hesap dökümünüzü ve imza sirkülerini alınız. Tek kişi için dediğiniz birikim yeterli olacaktır kanaatindeyim. Paranın bir kerede yatırılmış olması sorun teşkil etmez. Döküm alma işi kısa bir işlem olduğundan ben Viyana'ya doğru yola çıkmadan 1 gün önce aldım, mülakata girdiğimde belge 1 haftalıktı. Ayrıca imzanızda sürecinizi güncelleyebilir misiniz, sağlık muayenesi ve mülakat tarihi kısımlarınız boş görünüyor..
    Başarılar..

• @onuru Böyle bir güncelleme var evet ama başka hiçbir bilgi verilmemiş. Belgeleri zaten fiziksel olarak götürüyoruz konsolosluğa bir daha neden CEAC'a yüklüyoruz anlamadım. Durumu konsolosluğa sorup bilgi almak bence daha sağlıklı olacak.

• Merhabalar,

üzerinden yönlendirilen sisteme pasaport numaram ve doğum tarihi bilgilerimi girerek usvisainfo ile eşleştirdim. Ardından kayıt oldum ve eksik bilgileri tamamladım.

Randevularım, randevu onay sayfam vs. her şey gözüküyor sistemde. Evrak teslim olarak ise VFS Global gözüküyor. Sanırım, VFS Global ile anlaşılmış.

Mülakatım 10 Haziranda. 4 Haziranda ise sağlık randevum var. Belgeleri tamamlıyorum. Ekstra yapmam gereken bir şey var mı yeni sistem için?

• Selamlar. Eski pasaportumun süresi bitti ve yeni pasaport aldım. İleriki süreçte güncellemem gereken bir bilgi var mı?

• @onuru "have not uploaded ALL required documents to CEAC" ibaresinden anladığım dokümanlar CEAC websitesine yüklenmesi gerekiyor, ancak sitede tam olarak nereye yüklememiz gerektiğini tespit edemedim

• @stevefox77 Mülakat öncesi evrakları yüklemek için şöyle bir doküman buldum arkadaşlar, incelemekte fayda var:

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |