Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cdevelioglu Bu Çok Kötü Oldu Gibi

• @Kartal-0 yani aslında o kadar da kötü görünmüyor. Belki yeni mülakat almamaları yoğunluğu daha da azaltır. Olur da iyi bir bülten gelirse işimiz kolaylaşır. Forumdaki uzmanlar ne der bu işe?

• @Kartal-0 neden çok kötü oldu ? Dv vizeleri durdurmuyor ki ? Bir şey mi kaçırdım

• @omerko Yani Şahsen Bu vizelerle alakası olanlar için kötü oldu gibi dedim teşşekürler.

• @Kartal-0 haberi buldum detaylı inceledim , genel itibariyle ogrenci vise mulakatlarini durdurun diyor, daha detaylı sosyal medya taraması uygulaması gelecek , sonrasında devam edersiniz diyor. Bu bizim işimize yarayabilir daha çok dv verebilirler ,

• Bu ileti silindi!

• @halildnrts34 benim bildiğim normalde mahkeme olmadan yurtdışı yasağı konulamıyor. Siz mahkemeye çıkmadınız ise sorun olmaz ama mahkeme kararı olmadan yasak konulmaz kesin diyecek hukuk bilgimde yok. ama kontrol için e devletten protokol sorgulama yazın ve sorgulama yaptırın eğer en yakın nüfus müdürlüğüne müracaat edin diyor ise bir yasaklama olmuş olabilir. Kayıt bulunamadı yazar veya pasaport bilgileriniz çıkar ise pasaportunuzda bir yasak olmadığını gösterir.

• Mühim bir sorum var.

Bu soruyu sevgili @gucarslan'a başta olmak üzere, tecrübeli tüm arkadaşlarıma iletiyorum.

Schengen vizem reddediliği için daha önce KCC yardımıyla Ankara'dan Viyana'ya taşıdığım mülakat lokasyonumu Hong Kong'a taşımış idim. Schengen'e tekrar başvursam ve vize çıkarsa dosyamı yine KCC aracılığıyla Viyana'ya taşımak için istekte bulunsam olumlu yanıt alır mıyım? Daha önce böyle bir süreç yaşayan oldu mu?

Çok teşekkürler, sevgiler.

• @halildnrts34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

arkadaslar selam. dv2025 kazananiyim, gectigimiz mart ayinda ilk girisimi gerceklestirmek icin iki haftaligine gir cik yaptim, green cardimi ve ssn’imi aldim ve onumuzdeki ay temelli tasinmayi planlıyorum. dun alkollu araba surmekten ehliyetime 6 ay el konuldu ve yapilan kontrollerde 1.24 promil alkollu ciktim. acaba bu olay abd’ye ikinci girisimde bir sorun teskil eder mi? ne yapmam gerekiyor? yardimci olursaniz sevinirim.

Girişinizde sorun yaşamazsınız ancak ehliyetsiz ABD’de araç kullanmayın. Hızlıca eyaletinizin ehliyetini almanızı öneririm. Geçmiş olsun.

• @cdevelioglu grupta vardı tıpkı bu şekilde biri , herhangi bir sorun yasamamisti , aktif olmadığınız için taşımalar kolay .

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cdevelioglu cut-off olmadığınız sürece kcc ile dosyanızı taşıyabilirsiniz dilediğiniz kadar.

• 7 temmuz icin mülakatım hongkong icin onaylandı ama ikinci maili almadım daha saat belli değil ve birde doktor randevusu alamıyorum son 1 haftada nicholsona 5 mail attım hala dönüş yok tavsiye verecek olan var mı

• @cdevelioglu önümüzdeki bültende cuttoffa gireceksiniz. Bülten açıklanana kadar istediğiniz kadar kolayca kcc ile taşıyabilirsiniz. Ben de 3 defa taşıdım.

• Anahtar kelimeleri aratarak geçmiş mülakat deneyimlerine baktım ancak soruma cevap bulamadım, hesap dökümleri genelde mülakattan bir hafta on gün önce alınıyor, benim özel sebeplerden dolayı hesap dökümünü bir an önce almam lazım mülakatıma 24 gün var herhangi bir sorun olur mu bu süre

• @yasavul ben 35 gün önce alacağım seyahat planımdan dolayı.

• @yasavul bir sorun olmaz, sanmiyorum ama sorsalar dahi islerim o zamanlar yogundu aradan cikartmak istedim diyebilirsiniz.

• Yasaklı

@deebee Hayırlı olsun yeni yaşamınızda mutluluklar. Benim farklı bir sorum olacak size süreci tamamlayanlardan biri olduğunuz için. Green cardı elde ettikten sonra ABD'ye taşınmak için gereken max süre nedir? 1 yıl içinde taşınmalı mı?

Ve internette gördüğüm temelli taşınım sonrasında 5 yıl boyunca max 1 yıl süresince ABD dışında olunabilir aksi halde oturum tehlikeye girer bilgileri doğru mu?

• Selamlar. 23 Haziranda sağlık muayenem var. Olası muayene uzama durumunda kaç gün HNK de kalmam gerekir. Tatil planı yapıyorum. Normalde muayene 1 2 gün maksimum sürer diye biliyorum. Ona göre 24-25 hazirana başka ülkeler için bilet alacağım.

• ⭐⭐

@yalcin61 selamlar, saglik raporu icin genelde 10 is gunu sure veriliyor. Eger balgam testine kalirsaniz 8 hafta suruyor. Test icinde 2 veya 3 kere ornek vermeniz gerekiyor araliklarla.

• Arkadaşlar merhabalar, TIP bilgisi olanlara özel bir şey soracağım. Bugün özel bir kuruluşta akciğer röntgen filmi çektirdim önceden bilgi sahibi olmak için. Raporda her şeyin normal olduğu yazılmış. Leke olsa o da raporda yazar mıydı diye sordum ve evet cevabını aldım. Şimdi merak ettiğim şu, acaba CD'den bakınca rapordan ayrı bir analiz yapmak mümkün müdür? Yine de daha net bilgi için bir göğüs hastalıkları doktoruna CD'yle gidip danışmam daha garantici bir sonuç olur mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |