Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @alidogan54 neden?

• @yagmurgunes Merhaba, isminizi excel dosyasında göremedim, eklerseniz faydalı olacaktır.

2026 DV Talihlileri Excel Listesi için tıklayın

• Merhabalar, 2026 talihlisiyiz CN 5400 lerde nişanlıyız. Ağustos ayında düğünümüz var. Birlikte gideceğiz. Fakat doşya taşıma konusunda çook kararsız kaldık Ankara sonlara doğru alır gibi düşünüyoruz. Fakat bunun stresi bizi çok yoracak. Önerilereniz nedir bize? Bankok veya Honkong arasındayız. Arasında bir fark var mıdır? Bankok'a taşıyıp orada balayı mı yapsak diyoruz. Kafamızda çok soru işareti var. Bize yardımcı olabilir misiniz?

• @Murat-Dündar maalesef lise diplomam yok ve son 5 senedir calısmıyorum dogum yaptıgım icin 😞

• @gucarslan teşekkürler bilgiler için 🙏

• @bravist evet eklemeyi beceremedim 😞

• Dsoyamı hong kong a taşımak için mail attım kcc ye sonra dönüş yapıldı dosyanız hong kong a taşınmıştır diye bugün de teyit amaçlı mail attım görüşme yerim neresi diye , ankara olduğunu öğrendim şimdi tekrar taşımak için mail attım bu bir dezavantaj mıdır

• Dosyamı HK yada Bangkok'a taşıyacağım fakat DS-260 Formunda öğrenim bilgilerinde liseyi yazmadığım için birde ufak tefek 2 yanlış için oranın konsolosluklarına mı mesaj atacağım dosyayı taşıdıktan sonra yoksa mülakat günü söylemem mi gerekiyor eksik bilgiyi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ekremi belirtip belirtmemenizin pek bir önemi yok üni diplomanız varsa.

• @smelihkrkmz
    Tebrik ederim, dosya taşımaya karar vermiş ve taşımış arkadaşlara kafamda oturmayan birkaç soruyu aktarmak isterim. Çok fazla Bangkok ve Hong Kong a taşıyan görüyorum. Bu durumda o konsolosluklarda yoğunluk olma durumu ve Ankara ile aynı durumda olma ihtimali var mı? Veya geçmişte bu durum için bir bilgi var mı acaba. Ek olarak dosyayı ne zaman taşıdığımız ile mülakat tarihimiz etkilenmekte mi? Örnek olarak numarası 20xxx olan bir arkadaş bu tarihlerde sırası 10xxx olan bir arkadaş ise 1 ay sonra taşıdığında sıra numarası önce olan mı mülakat önce alır yoksa önce taşıyan mı? Bu konuda bir bilgi bulamadım. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler. Herkese başarılar dilerim

• @smelihkrkmz Mülakat tarihi aldıktan sonra dosyanı açtır düzelt

• ⭐⭐

@flzdgnn selamlar, benim dusunceme gore sizin cn nizim biraz riskli. Su sekilde aciklayayim.

1.) Diyelim ki ankarayi bekleme karari aldiniz. Suanda dv25 surecine baktigimiz zaman temmuz ayi icin 5000 lere daha yeni mulakat gelmis. Bu da ekimden bu zamana kadar stresli bir beklemek demektir. Sizin cn nize buyuk ihtimalle agustos(dv25 icin) gibi mulakat gelecektir, eger ankara az sekilde mulakat vermeye devam ederse.
    2.) Ankarayi beklediginiz durumda(current oldugunuzda) dosyanizi tasimak icin kcc ile degil artik konsolosluklara mail atmaniz gerekecek.
    3.) Eger tasima islemi yaparsaniz, agustos ayinda aciklanacak olan dv26 nin ilk bulteniyle cut-off a girebilir, konsoloslugun yogunluguna gore ekimde vizenizi alma ihtimaliniz olabilir.

Benim de size yakin bir cn im mevcut, ankarayi beklemeyerek dosyami tasidim ve dv25 surecinin ikinci(2 ekim) gununde mulakatima girdim ve vizemi aldim. Henuz sureciniz baslamamisken bence forumda biraz zaman gecirerek arastirma yapmanizi tavsiye ederim. Simdiden bol sanslar.

• Ekran görüntüsü 2025-05-27 193525.png bu mailden sonra ne yapmam gerekir nasıl onaylayacagım bir de ankarayı yanlış yazmıslar bir sorun olur mu

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @yagmurgunes lise diplomanız kayıp mı yoksa lise terk misiniz?

• @flzdgnn beklemenizi önermem. tıpkı sizin gibi ben de ikilemde kalmıştım daha sonra dosyamı taşıdım. hatta bunun için cnlerimiz yakın olduğu için @onuru ile iletişime geçip taşıyalım mı taşımayalım mı diye fikir alışverişi yapmıştık. Ben de sürecin 15.gününde vizemi aldım, size de taşımanızı öneririm.

• @gucarslan teşekkür ederim

• @flzdgnn İki yerde güzel olurr Balayı icin Tayland guzel bir tercih

• @farukozt16
    Selamlar, daha baslamamis sureciniz icin bu kadar aceleci olmaniz gerekmiyor. Ilk dosya tasiyana mulakat onceligi de vermeyecekler. Sizin sira numaraniza gore, kaba bir hesapla mali yilinizin son aylarina kadar vaktiniz var. Eger tasimanizi onayladiklarina dair email aldiysaniz, mulakat yerinizin neresi oldugunu, birkac gun, birkac hafta hatta birkac ay sonra teyit edebilirsininiz. Acele etmenize gerek yok, onunuzde sabirla beklemeniz gereken uzun bir surec var.

• @iibrahimd herhangi bir oturum, vize vs. isteyip istemediklerine dair sormak istedim. ya da direkt kcc'ye mail atıp taşımalı mıyım?

• @rezanclz lise mezunu degilim

Benzer Başlıklar

• 153
  • 19441
  • 7344
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |