Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 dv çekilişi

• ⭐⭐⭐⭐

@asef

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

DV sureci ile ilgili sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor.

Yayınlanan bültenleri ve süreci anlamak için Sayılarla DV2026 başlığını inceleyebilirsiniz, ilk iletisini okuyabilirsiniz.

İmzanizi ve excel chart’i güncellemediğiniz takdirde sorularınıza yanıt alamayacaksınızdir forumda.

• Merhaba herkese bana da 43 yaşımda gelen bir şans oldu green card. Sıra numaram 27k. Açıkçası çocuklarım için bu şansı değerlendirmek istiyorum. Yeşil pasaportum var vize konusunda sorun yaşamam ama dil konusunda çok iyi değilim. Eğer bir grup halinde dosya taşıma yapılıp birlikte gidilebiliyorsa bende dahil olmak isterim.
    Burada katkıda bulunan, emek veren, soruları en açıklayıcı şekilde cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Gülşen-Örten-Uysal

Bültende cut off olursanız ve mülakat tarihi alırsanız DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığındaki sorular ve paylaşımlar sürecinize yardımcı olacaktır, bol şans!

Olası sorularınıza YesilkartForum'da dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @Gülşen-Örten-Uysal hanım imzanızı oluşturduktan sonra bence yeşil pasaportunuz var ise hemen 2025 yılı Viyana mülakat deneyimlerini okuyun. İnanın kaygı keder korku olmadan çok kolay şekilde vizenizi alırsınız. Yaşınızda ne var ki Avrupa ve Amerika'da hayat yeni başlıyor bu yaşlarda bende 44 yaşındayım. Her şey gönlünüzce olsun.

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Gülşen-Örten-Uysal

Bültende cut off olursanız ve mülakat tarihi alırsanız DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığındaki sorular ve paylaşımlar sürecinize yardımcı olacaktır, bol şans!

Olası sorularınıza YesilkartForum'da dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli.

Merhaba excel dosyasını açtım ancak bilgileri yazamıyorum

• CN : 2026EU195XX
    DS- 260 Gonderimi : 11/05/2025
    Mülakat Yeri : Ankara

Herkese selamlar, Ben DS260 formunu doldurduktan 15 gün sonra evlendim ve KCC'ye 26/05'025 tarihinde medeni durum değişikliği mailini attım.
    27/05/2025'de ise KCC'ye konsolsluğumun Ankara'dan Hong Kong'a taşınması konusunda mailimi attım. İki mail için de KCC'den cevap bekliyorum.
    Merak ettiğim aşamalar şunlar;
    1- KCC konsolosluk taşıma talebimi tahmini ne zaman cevaplar ?
    2- Sizce Hong Kong seçimi Case Number göz önüne alındığında iyi bir tercih mi ?
    3- Bu süreci aynı aşamalarda evlenerek yürüten var mı ?

• @Gülşen-Örten-Uysal Hayırlı olsun, aşağıdaki linkteki excel takip listesine kayıt olurmusunuz? Teşekkürler.

DV2026 Excel Kayıt Listesi

• ⭐⭐⭐⭐

@Mibo, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

CN : 2026EU195XX
    DS- 260 Gonderimi : 11/05/2025
    Mülakat Yeri : Ankara

Herkese selamlar, Ben DS260 formunu doldurduktan 15 gün sonra evlendim ve KCC'ye 26/05'025 tarihinde medeni durum değişikliği mailini attım.
    27/05/2025'de ise KCC'ye konsolsluğumun Ankara'dan Hong Kong'a taşınması konusunda mailimi attım. İki mail için de KCC'den cevap bekliyorum.
    Merak ettiğim aşamalar şunlar;
    1- KCC konsolosluk taşıma talebimi tahmini ne zaman cevaplar ?
    2- Sizce Hong Kong seçimi Case Number göz önüne alındığında iyi bir tercih mi ?
    3- Bu süreci aynı aşamalarda evlenerek yürüten var mı ?

İmzanizi profil bilgilerinize aşağıdaki iletide belirtildiği şekilde ekleyebilirsiniz.

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli, eklemeniz ricadır.

Sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı
    DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları, buradan sorabilirsiniz sorularınızı.

Bol şans!

• @bravist, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Gülşen-Örten-Uysal Hayırlı olsun, aşağıdaki linkteki excel takip listesine kayıt olurmusunuz? Teşekkürler.

DV2026 Excel Kayıt Listesi

Şimdi dosya aktif oldu doldurdum. Teşekkür ederim

• Merhabalar Greencard sürecinde polislik mesleğimden istifa etmeyi düşünüyorum. Askerlik görevimi yapmadım ve mesleğimden istifa ettiğimde askerlik hizmetini yapmam gerekecek. Yapabilirsem Hong Kong mülakat süreci tamamlandıktan sonra istifa edeceğim. Şartlar sağlanmazsa mülakat tarihine yakın istifa edeceğim. Her iki ihtimalde de askerlik hizmetimi yapamamış olacağım. Bu süreçte askerlik hizmeti sorun oluşturur mu, vizeyi almamda engel midir?

• ⭐⭐⭐⭐

@lulzsec

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorularınızı sorabilir ve cevaplarını bulabilirsiniz.

Polis memuru mesleğinizi devam ettirirken mülakata girmenizde sakınca yok, daha önce de benzer durumda olup vizesini alan polis memurları oldu, forum kullanıcısı @Turco gibi.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/6413/dv2025-sohbet-odası/2924

Vizenizi aldıktan sonra istifa edip göç edebilirsiniz, bol şans!

• @ATS16 Doğrudur, peki şartları sağlayamazsam mülakattan önce istifa edersem askerlik hizmetini yapmadığım için mülakat sürecinde sorun yaratır mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@lulzsec

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorunuzu sorabilirsiniz.

• @lulzsec bir senelik ücretsiz izin alın. Meslekten istifa etmeden bu hakkınızı kullanın.

• merhabalar, vize bültenine B)DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF MAY) başlığı altında baktıgımda europe kısmı için sıralama 16.000 gösteriyor.benım sıralamam 14.000 lerde dosya numarama aktif mi oluyor? aktif olup olmadıgını nereden görebilirim?

• @bukomecra Merhaba, sorularınızı aşağıdaki linkten yazmalısınız.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/

• Herkese selamlar ;

2026 sohbet odasına sohbet tadında bir iki kelam etmek istiyorum.
    Geçtiğimiz yıl eşim ve 5 yaşındaki kızımızla Amerika’ya yerleşme kararı aldık, bu karardaki motivasyonumuzun kaynağı sadece minik bebeğimizin geleceği ve eğitim hayatı. Bulunduğumuz dönem içinde maalesef ülkemizde çocuğumuza bizim istediğimiz düzeyde kaliteli bir eğitim imkanı sağlayamadığımızı anladık ve turist vizesiyle Amerika’ya gidip E-2 statüsü ile kalmayı planlıyorduk, fakat E-2 vizesi ile gittiğimizde uzun süre ülkemize dönemeyeceğimizi öğrendiğimizde bu dikitden vazgeçip küçük bir ihtimal plan Green Card çekilişine katılalım dedik, eşim ve kendi adıma çekilişe katıldık, Mayıs başında önce sonuçlara bakarken önce kendi sorgulamamı yaptım, HBNS iletisini görünce olmadı dedik, eşimin sonucuna baktığımızda uzun paragraflardan oluşan yazıyı görünce pek anlam veremedim önce güncel sokak ingilzcemle anlamaya çalıştım, “randomly selected” cümlesini çeviri yapıp emin olmak istedik, evet ilk defa başvurmuştuk ve eşim Green card talihlisi olmuştu.
    O zamana kadar yeşilkart forumdan hiç haberim yoktu, sağolsun Amerika’ya gitmek iiçin epey mesai harcayan bir yakın arkadaşım bana yeşilkart forum’u önerdi ki iyii ki de önermiş, yoksa danışmanlarla görüşenlere başlamıştık bile… ama gördük ki yeşilkart forum danışmanların da danışmaları gereken bir platform olmuş bile, ilk günden beri takipteyiz, ve tüm süreç ile ilgili herşeyi buradan öğrendik ve de öğrenmeye, takip etmeye devam ediyoruz.
    Bu nedenle burada deneyimleri ile bizlere ışık tutan herkesin yolu aydınlık olsun ve süreçleri devam eden herkese başarılar ve kolaylıklar diliyorum, forumda emeği geçen herkese sonsuz saygı ve selamlarımızı sunuyoruz .

• @Aslan-3 Hayırlı olsun, excel listesine de kaydınızı yaparmısınız, teşekkürler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |