Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
1.9k 168 104.9k 206

• @Erdem-Yıldız bitti demiyorum sadece daha zor diğer yandan Afrika çok önde bunun için bir sıçrama da olabilir

• Bu ileti silindi!

• @istalin 26 Nisan'da toplam issued vize sayısı 25216, şu anda 28920. Son 1 ayda 7k vize basıldığını nasıl hesapladınız?

• @istalin EU son 2 haftada 382 vize verilmiş. Siz haftada 600 veriliyor diyorsunuz. Bi revize edin isterseniz rakamları

• @istalin EU için 17.5-19 arası 713 case var. Temmuzda 500 tanesine mülakat yapılsa ve hepsi kabul alsa, ortalama 2.5 kişiden 1250 yapar. Hepsini temmuzda temizlese bile 1250/4 =~ 313 ediyor. EU için şu koşullarda haftalık 600 basma ihtimalleri temmuz sonuna kadar yok. Backlog kalmadı pek, geçmişten kalanlara da bassalar bassalar haftalık en fazla 70-100 kişi oynar.

Haziran için de hesap hemen hemen aynı.

Temmuz sonuna kadar haftalık 400 bile görülmez bence. Geçen seneyse madem referans notamız, 21.5-27 arası numaraların mülakata alınmaya başladığı aylarda bile haftalık 400ü zor görmüş. O sıçramaya rağmen.

• @istalin 1 ayda basılan vize sayısını nereden buldunuz ?Bu iletide verdiğin bilgilerin ve öngörülerinin tamamı yanlış diyebilirim.

• @mrt01 case numaranız 4XXX mülakata Ankarada çağrıldınız mı yoksa dosyanızı başka bir yere mi taşındınız.

• Sevgili @istalin, size katılmam yine mümkün değil.

Verileri yanlış analiz ediyorsunuz. Daha önce de sizlere söylediğim gibi felaket tellallığı yapıyorsunuz. Hatta öyle ki, sanki ‘Benim burada yazdıklarım doğru çıksın da, varsın ben mülakat almayım’ dediğinizi hissediyorum bazen.

Şaka bir yana, daha önceki iki bültende sadece sonuçlar hasbelkader doğru çıktı. Gidiş yöntemlerinin baştan aşağı yanlış olduğu; sadece sonucun sallapati doğru yazıldığı bir sınav kağıdı gibi yazdıklarınız.

Bunun da ötesinde cümleleriniz anlaşılmıyor, anlamak için uğraşmak zorunda kalıyoruz. Anlam bozukluğu gırla. İlginize.

• @istalin bir açıklık getireyim herkes gibi ben de istiyorum ve huzursuzum burada popüler olma niyetim olduğunu belirtmiş bazı arkadaşlar, öncelik ceac verilerinde gecen hafta ile bu hafta arasında ki farkı belirttim 7 bin küsür ise dünya geneli için söyledim fakat bazı hatalar olduğunu kabul ediyorum 7 bin değil 3500 vize basılmış, çünkü son 3 yılı baz alıp hepsini ay ay kontrol ettim tarih secerken mart ile mayısı çekmişim fakat foruma giremiyorum düzeltemedim eve ama admin 3500 vize kaldı dediğinde sesiniz neden gür çıkmadı 😏 herkesten özür diliyorum daha dikkatli olucam 👍

• @cdevelioglu tamam abi napalım yani bir hata olmuş sonuçta herkes insan her insan bir fikir her fikir gercek değil en tecrübeli adam çıkıp dedi ki 3500 kaldı %90 bitti vizeyi alan alana dedi, bir girdim gönderşm şeffaf 8 tane alıntı çok hassasız biliyorum bunu da düzelttim ama gönderdimde artık kişisel şeyler söyüyorsun hoş değil

• @fahriakc IMG_3621.jpeg tarihi geriye çekiyorm son bir ayda ki verilen toplam vize

• Bu ileti silindi!

• @istalin hocam geçen hafta 10848 bu hafta 11016 siz nereden bakıyorsunuz bu verilere ?? arada ki fark 168 acaba ben mi matematik hastası yapıyorum anlamıyorum basıl arada ki fark 800 oluyor artı 800 dediğin vize sayısı genel bütün bölgeler için o kadar basılmış eu için 168 vize basılmış lütfen doğru bilgi veri paylaşalım

• @istalin gönderdiğin görselde AF işaretli. eu olacak

• @istalin Abi toplam hiçbir şey ifade etmiyor. EU'ya odaklan sen. Toplamı salla. Afrika, Asya, vs. ister kotasının tamamını alsıııın, ister almasın, sanki AF AS yokmuşcasına sadece EU'ya odaklanmak en iyisi. Afrika haftada 5 bin alsa nolur, EU kotasından yemeyecek nasılsa, sıkıntılı bir durumda Afrika ve kendi kotalarını dahi çok zor dolduracak gibi duruyorlar. Belki AF'den EU'ya seker biraz eylülde ama bu ihtimali gözardı ederek okumak gerekiyor tabloları.

EU haftada 150-200 tane vize veriyor son haftalarda. Haziran ve Temmuz boyunca ortalama 400 tane falan basmaya devam ederler belki. 16k-19k arası için. Her hafta 400 verseler, 3200 eder, ki ekstrem bir hesaplama bu, herkesin onaylanacağını ve hiç backlog olmayacağını falan varsayıyorum, Temmuz sonuna 14000-14200 falan görür maksimum. Son 2 aya verebilecekleri en az 3000 kişilik vize olur, o da 1200 case'in onaylanması demek en az. Bu kadar case onaylayabilmek için de eylül cutoff'u kaç olmalı minimum, onu çoğu kişi hesapladı zaten.

• @gucarslan tabi ben de takip ediyorum ama çok güncelleme göremiyorum bu yüzden ben belki herkes orada güncellemiyordur aslında daha fazla kişiye sıra gelmiştir diye inanmak istiyorum o yüzden tekrar buradan da sormak istedim. Keşke bana daha dün mail geldi şu tarihte mülakatim olacak gibi yakın zamanda tarih alanlar yazsa da hangi tarihte kaçıncı sıraya mail geldiğini bilsek

• @iremto Ankaradan mı mülakat bekliyorsunuz

• @iremto https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html

Burayı kurcalayın aradığınız bütün cevapları bulacaksınız

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k